- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.801
Haklısın canım.Sanki öğle ve akşam karbonhidrat ağırlıklı mi olmuş tabiki miktarlar az ona bişey diyemem ama sebze falan yada daha sağlıklı şeyler mi ekleseydin tartı öncesi . Yayla çorbası pirinçli mı
Maşallah spor zaten harika :)
Hayırlı sabahlar geçen Cuma'ya göre :)Günaaaydınnnn kilom 92.5, şimdi ben yeni üyeyim ya? Geçen haftaya göre mi hesaplayayım?
Hayırlı sabahlar geçen Cuma'ya göre :)
Ne zaman tartıldıysan o günü belirterek kilo bildirirsin o zaman :)Geçen cuma bildirmemiştim ben işte.
@judiee @kelebekkimm @Esra2344
Nasıl kızlar alıştınız mi diyet psikolojisine girildi mi?
Sen bir ara karatay tarzı öğle yemeği olmadan mi besleniyordun yoksa ben mi karıştırıyorum.. öyleyse sanki bu kahvaltı öğle yemeği olunca fazla mi, bilemedim...
menün güzel canım velhasıl sabah kuruyemiş koyduysan sofrana ekmek koymana pek gerek yok bir de o tb ekmeği akşam yerine sabah ya da öğlen tüketirsen senin için kilo verme süreci daha da hızlanır
Oy oy oy kıyamam, sen Dukan veya karatay mi yapıyordun ki? Kaptan bilir ama bu hafta liste zor gibi...Hayırlı Sabahlar hayırlı Cuma'lar :)
Kilo bildireyim utanarak
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 75.0 benim için bu 74 75 olayı kırılmıyor diyete 81le falan başlamıştım..
Fark +0.200
% 0.27
ayvacicegi morordek parkbyull
Bende yavaş ama istikrarlı kilo vermek istiyorum..
Süper yüzde hayalim, listenin geri kalanı da iyi gelirse bu hafta bi 3.luk yakışır takımımıza.Günaydın güzel hatunlar
Kilom 61.1 kg 800 gr eksideyim.
Canım senin bizdeki kaydın 93.5 görünüyor ama ne zamandan acaba, kaptan çözer o işi senin kilo bildirimi yapman yeterli şimdilik2 hafta önceki kilom 93.2
Bugünkü kilom 92.5
S_A (93.2/92.5/0.7/%0.38) yeni üye, yüzdesi ikiye bölündü
Veya bölünmesine gerek yoksa:
S_A (93.2/92.5/0.7/%0.75) yeni üye hedefi 75 kilo olmak
Çok güzel, ama su gerçekten az. Zorlanıyorsan içine limon, salatalık, çilek vb atıp da icebilirsin.Kahvaltım:
2 az haşlanmış yumurta
10 adet yeşil zeytin
3 dal tel peynir
1 su bardağı süt
1 avuç çiğ fıstık
1 avuç çiğ fındık
çay
Akşam:
Lahmacun
Salata
Gün içinde
2 fincan filtre kahve
800ml su
7700 adım yürüyüş
120 mekik
Valla ben öyle yapıyorum kendime referans olsun diye çekiyorum zaten ama öyle olacak diye bir kural yok.ayvacicegi fotoğraflı mı bildiriyoruz? Hemen tartılıp çeketim?
Liste önemli değil ama kilo veremiyorum beni görenler senin yerinde biz olsak şimdi erimiştik diyorlarOy oy oy kıyamam, sen Dukan veya karatay mi yapıyordun ki? Kaptan bilir ama bu hafta liste zor gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?