- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.821
Dur bakalım yaw biraz acele mi ediyorsun ne. Bir kere bana bakma ben emziriyorum. Onun dışında dengeli beslenme ve düzenli sporla verirsin merak etme ama sabretmek gerek. Senin daha 2 hafta oldu, ayda 2 kilo versen yeter zaten, haftada yarım kilo.Liste önemli değil ama kilo veremiyorum beni görenler senin yerinde biz olsak şimdi erimiştik diyorlar
Su gerçekten cok az hemen artırman lazımKahvaltım:
2 az haşlanmış yumurta
10 adet yeşil zeytin
3 dal tel peynir
1 su bardağı süt
1 avuç çiğ fıstık
1 avuç çiğ fındık
çay
Akşam:
Lahmacun
Salata
Gün içinde
2 fincan filtre kahve
800ml su
7700 adım yürüyüş
120 mekik
Aa menülerin de iyiydi oysa ki neden öyle oldu acaba?Hayırlı Sabahlar hayırlı Cuma'lar :)
Kilo bildireyim utanarak
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 75.0 benim için bu 74 75 olayı kırılmıyor diyete 81le falan başlamıştım..
Fark +0.200
% 0.27
ayvacicegi morordek parkbyull
Bende yavaş ama istikrarlı kilo vermek istiyorum..
Canım sen bayadır kilo bildirmiyorsun sanki. Liste dışı olduğun için yüzdenin çok önemi yok zatenGünaaaydınnnn kilom 92.5, şimdi ben yeni üyeyim ya? Geçen haftaya göre mi hesaplayayım?
SüpersinGünaydın güzel hatunlar
Kilom 61.1 kg 800 gr eksideyim.
Mükemmel
Haftasonu kaçırdım heralde sporsuz günüm çöp benim 75.6 idi pazartesi günüDur bakalım yaw biraz acele mi ediyorsun ne. Bir kere bana bakma ben emziriyorum. Onun dışında dengeli beslenme ve düzenli sporla verirsin merak etme ama sabretmek gerek. Senin daha 2 hafta oldu, ayda 2 kilo versen yeter zaten, haftada yarım kilo.
Regl hala yokSu gerçekten cok az hemen artırman lazım
Aa menülerin de iyiydi oysa ki neden öyle oldu acaba?
Liste zor evet artı olmayaydı iyiydi
Canım sen bayadır kilo bildirmiyorsun sanki. Liste dışı olduğun için yüzdenin çok önemi yok zaten
Süpersin
Mükemmel
Aa evet ondandır o zamanRegl hala yokgeçti 3 4 gün oldu eminim onunda payı var
Ya hiç olmazsam 9 ayAa evet ondandır o zaman
Regl dönemi şişkinlik oluyor maalesef
ona ara deme sen öğle yemeği deBugünkü menümmorordek parkbyull
Sabah
Ara
- 2 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- 3 kuru kayısı
Akşam
- Yarım simit
- 1 bardak ayran
- 1 portakal
2,5 lt su
- 1 kase yayla çorbası
- 2 tane çiğ köfte
- Marul
50 dk bölgesel egzersiz
30 dk tempolu yürüyüşayvacicegi
demek ki senin detoks gaz yaptı kaldı ,olsun vazgeçmiyoruz o kilolar bir gecede gelmediHayırlı Sabahlar hayırlı Cuma'lar :)
Kilo bildireyim utanarak
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 75.0 benim için bu 74 75 olayı kırılmıyor diyete 81le falan başlamıştım..
Fark +0.200
% 0.27
ayvacicegi morordek parkbyull
Bende yavaş ama istikrarlı kilo vermek istiyorum..
Benmidetoksunu yapmışsın güzel eksilerin olsun bugün
karataya alışana kadar , ya da hamileysen ya da kilon çok ütopik rakamlardaysa üç öğün yapmak mantıklı zaten araları 5 er saat tutarak en aşağı,zaten zamanla istemiyorsun bak ben resmen intermitted fasting havasına girdim ara ara 24 saatte bir besleniyorum hafta da bir ya da iki kere..Aslında ekmek yemiyorum. kuruyemiş yiyorum ama bu sefer canım çekti fena. o Yüzden tek seferlik yedim. Karatay yapıyorum bu arada evet. Karataya göre 2 öğün en ideal beslenme ama 3 öğünde olabiliyor. Onuda yine bu seferlik öyle oldu:)
Reglll gelmiyordemek ki senin detoks gaz yaptı kaldı ,olsun vazgeçmiyoruz o kilolar bir gecede gelmedi
Reglll gelmiyor
Şuan bile hafif hafif ağrı giriyor ama regl yok4 5 gün geçti düzensiz ama döngüm 31 32 normalde
Canım Karatayın kitabında örnek menü 3 öğün şeklinde hatta ara bile var :)Aslında ekmek yemiyorum. kuruyemiş yiyorum ama bu sefer canım çekti fena. o Yüzden tek seferlik yedim. Karatay yapıyorum bu arada evet. Karataya göre 2 öğün en ideal beslenme ama 3 öğünde olabiliyor. Onuda yine bu seferlik öyle oldu:)
Dün detoksdamıydın neden öyle oldunkibir ödem söz konusu demekki ben de dümdük söyleyeceğim ama kabızım gerçi ben - verdim de yine de belki de 66 lı kilolarda olacaktım..
yok ilk defa diyetisyene gidip bir sözünü dinleyeyim dedim ama ben diyetisyenden şu an çok farklı bir noktadayım belliki adama da söyledim ama alışacak vücudunuz dedi bugün gidecem yanına alışamadı vücudum hadi değiştir listeni diye ,zaten bir aylık ödeme yapmıştım tartmak için adamı sanırım devam etmeyeceğim kendi yöntemimle yola devam edeceğim.Dün detoksdamıydın neden öyle oldunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?