Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Liste önemli değil ama kilo veremiyorum beni görenler senin yerinde biz olsak şimdi erimiştik diyorlar
Dur bakalım yaw biraz acele mi ediyorsun ne. Bir kere bana bakma ben emziriyorum. Onun dışında dengeli beslenme ve düzenli sporla verirsin merak etme ama sabretmek gerek. Senin daha 2 hafta oldu, ayda 2 kilo versen yeter zaten, haftada yarım kilo.

Su gerçekten cok az hemen artırman lazım
Aa menülerin de iyiydi oysa ki neden öyle oldu acaba?
Liste zor evet artı olmayaydı iyiydi
Günaaaydınnnn kilom 92.5, şimdi ben yeni üyeyim ya? Geçen haftaya göre mi hesaplayayım?
Canım sen bayadır kilo bildirmiyorsun sanki. Liste dışı olduğun için yüzdenin çok önemi yok zaten
Günaydın güzel hatunlar

Kilom 61.1 kg 800 gr eksideyim.
Süpersin
Günaydın guuunayddiiiiin :)

Ben de 52.6 çıktım hanimlar.
53.5/52.6/0.9/%1.68
Eki Görüntüle 2230895
Mükemmel

Haftasonu kaçırdım heralde sporsuz günüm çöp benim 75.6 idi pazartesi günü
Ya acelede ediyorum ve kafam karışıyor karataymı yapsam kalorimi hesaplasam ekmek yesem mi diye diye stresi kilo oluyor bana

Regl hala yok geçti 3 4 gün oldu eminim onunda payı var

demek ki senin detoks gaz yaptı kaldı ,olsun vazgeçmiyoruz o kilolar bir gecede gelmedi

karataya alışana kadar , ya da hamileysen ya da kilon çok ütopik rakamlardaysa üç öğün yapmak mantıklı zaten araları 5 er saat tutarak en aşağı,zaten zamanla istemiyorsun bak ben resmen intermitted fasting havasına girdim ara ara 24 saatte bir besleniyorum hafta da bir ya da iki kere..

Canım Karatayın kitabında örnek menü 3 öğün şeklinde hatta ara bile var :)

dünkü menüme gelecek olursak...
morordek

sabah:
1 dilim baharatlı bal kabağı
2 adet haşlanmış yumurta
zeytin +zeytinyağı+d3 ampul
maydanoz+dereotu
şekersiz çay

öğlen:canım yemek istemedi
zencefilli çayımı yaptım yarım avuç kuru dut ile tükettim

akşam:bir kase hindi suyuna yoğurt çorbası
1 adet yağsız şinitzel

su:4 litre
spor:yok oğlan hasta idi hastaneye götürdüm..

Dün detoksdamıydın neden öyle oldunki
yok ilk defa diyetisyene gidip bir sözünü dinleyeyim dedim ama ben diyetisyenden şu an çok farklı bir noktadayım belliki adama da söyledim ama alışacak vücudunuz dedi bugün gidecem yanına alışamadı vücudum hadi değiştir listeni diye ,zaten bir aylık ödeme yapmıştım tartmak için adamı sanırım devam etmeyeceğim kendi yöntemimle yola devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…