- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.841
Geçmiş olsun canımm üşütmüşmüdünkü menüme gelecek olursak...
morordek
sabah:
1 dilim baharatlı bal kabağı
2 adet haşlanmış yumurta
zeytin +zeytinyağı+d3 ampul
maydanoz+dereotu
şekersiz çay
öğlen:canım yemek istemedi
zencefilli çayımı yaptım yarım avuç kuru dut ile tükettim
akşam:bir kase hindi suyuna yoğurt çorbası
1 adet yağsız şinitzel
su:4 litre
spor:yok oğlan hasta idi hastaneye götürdüm..
Yüzden güzel kilonu da belirtirsen hesapla uğraşmaz kaptan.Gunaydin hanimlar kilo bildirimi yapayim %0.625
Eninde sonunda birgün ekmek simit mantı sarma vb yerim diyorsan karatay a bulaşma bence. Günde 1 dilim tam buğday çavdar ekmeği haftada 1 pilav makarna, ayda 1 mantı yersin aklında kalmaz.Haftasonu kaçırdım heralde sporsuz günüm çöp benim 75.6 idi pazartesi günü
Ya acelede ediyorum ve kafam karışıyor karataymı yapsam kalorimi hesaplasam ekmek yesem mi diye diye stresi kilo oluyor bana
Aaa pardon ozur dilerim :)Yüzden güzel kilonu da belirtirsen hesapla uğraşmaz kaptan.
Su gerçekten cok az hemen artırman lazım
Aa menülerin de iyiydi oysa ki neden öyle oldu acaba?
Liste zor evet artı olmayaydı iyiydi
Canım sen bayadır kilo bildirmiyorsun sanki. Liste dışı olduğun için yüzdenin çok önemi yok zaten
Süpersin
Mükemmel
Bende ayni durumdayim canim bugun 3. Gun ama gecikti...Reglll gelmiyor
Şuan bile hafif hafif ağrı giriyor ama regl yok4 5 gün geçti düzensiz ama döngüm 31 32 normalde
Karatayda kesinlikle ayçiçek mısırözü kullanılmıyormuş... Zeytin teee kaç para olmuş nerden bulayım olmadı uymadı bana Karatay baştan outEninde sonunda birgün ekmek simit mantı sarma vb yerim diyorsan karatay a bulaşma bence. Günde 1 dilim tam buğday çavdar ekmeği haftada 1 pilav makarna, ayda 1 mantı yersin aklında kalmaz.
Karatayda kesinlikle ayçiçek mısırözü kullanılmıyormuş... Zeytin teee kaç para olmuş nerden bulayım olmadı uymadı bana Karatay baştan out
Süpersin canım tebriklerGünaydın güzel hatunlar
Kilom 61.1 kg 800 gr eksideyim.
Harikasın canım tebrikler
Tebrikler canım çok iyiGünaydınn
hala çıkıp pil almaya fırsatum olmadı aynı yerde tartıldım 59.1-58.6 -500oldum yaniayvacicegi ortak senin durum nasıl:) bu hafta menü de gazla yazamadım ama dikkat ettim spor yok yanlız
Bu menü kil9 verme dönemi için mi? Yüksek hayvansal protein, hiç nişasta bitkisel pprotein yok. Neyse bu konuyu uzatmayayım, ama dedigin gibi kararsızlık da motivasyonu düşürür, kendine bi yol çizip o yolda istikrarlı olman lazım.
Tebrikler canım SüpersinMerhabalar hanımlar
Ben bu hafta daha güzel eksikler bekliyodum kendimdem ama regl olamadım hala vücudumda bi sislik hissediyorum
Geçen cuma: 97.6
Bu cuma: 96.6
Fark: -1
2 aydan fazladır üşütüğüz bizGeçmiş olsun canımm üşütmüşmü
elinde beyaz bayrak sallayan özgür savaşçı tavuklar dünyanın kuzey bölgelerine çekilmişler bulamıyoruz organik diye satılan tavuklardan da şüphe edin valla ben tarımda çalışıyorum :)Bu menü kil9 verme dönemi için mi? Yüksek hayvansal protein, hiç nişasta bitkisel pprotein yok. Neyse bu konuyu uzatmayayım, ama dedigin gibi kararsızlık da motivasyonu düşürür, kendine bi yol çizip o yolda istikrarlı olman lazım.
Güzel, benden de 900gr gitmiş. Pek paylaşımınız olmadı gerçi, haftaya daha aktif olalımGünaydınn
hala çıkıp pil almaya fırsatum olmadı aynı yerde tartıldım 59.1-58.6 -500oldum yaniayvacicegi ortak senin durum nasıl:) bu hafta menü de gazla yazamadım ama dikkat ettim spor yok yanlız
Teşekkürler canımTebrikler canım Süpersin
Evet ama hergün düzenli menü spor bildirimi, her cuma ve pazartesi kilo bildirimi gerekiyor. Liste isiniBen 2 hafta önce gruba katıldım. İlk gün bildirdim 2 hafta deneme süresi dendi. Bu hafta yeni üye olarak girecek miyim listeye????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?