Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canımm üşütmüşmü

Haftasonu kaçırdım heralde sporsuz günüm çöp benim 75.6 idi pazartesi günü
Ya acelede ediyorum ve kafam karışıyor karataymı yapsam kalorimi hesaplasam ekmek yesem mi diye diye stresi kilo oluyor bana
Eninde sonunda birgün ekmek simit mantı sarma vb yerim diyorsan karatay a bulaşma bence. Günde 1 dilim tam buğday çavdar ekmeği haftada 1 pilav makarna, ayda 1 mantı yersin aklında kalmaz.

Ben 2 hafta önce gruba katıldım. İlk gün bildirdim 2 hafta deneme süresi dendi. Bu hafta yeni üye olarak girecek miyim listeye????

Eninde sonunda birgün ekmek simit mantı sarma vb yerim diyorsan karatay a bulaşma bence. Günde 1 dilim tam buğday çavdar ekmeği haftada 1 pilav makarna, ayda 1 mantı yersin aklında kalmaz.
Karatayda kesinlikle ayçiçek mısırözü kullanılmıyormuş... Zeytin teee kaç para olmuş nerden bulayım olmadı uymadı bana Karatay baştan out

Günaydın güzel hatunlar

Kilom 61.1 kg 800 gr eksideyim.
Süpersin canım tebrikler
Günaydın guuunayddiiiiin :)

Ben de 52.6 çıktım hanimlar.
53.5/52.6/0.9/%1.68
Eki Görüntüle 2230895
Harikasın canım tebrikler
Günaydınn
hala çıkıp pil almaya fırsatum olmadı aynı yerde tartıldım 59.1-58.6 -500oldum yani ayvacicegi ortak senin durum nasıl:) bu hafta menü de gazla yazamadım ama dikkat ettim spor yok yanlız
Tebrikler canım çok iyi

elinde beyaz bayrak sallayan özgür savaşçı tavuklar dünyanın kuzey bölgelerine çekilmişler bulamıyoruz organik diye satılan tavuklardan da şüphe edin valla ben tarımda çalışıyorum :)
en az hormonu hindi tutuyormuş ben hindiye abandım..
yumurta konusunda da çok tüketen biri olarakta durmadan en iyisini arasamda gerçekten bulamıyorum

Günaydınn
hala çıkıp pil almaya fırsatum olmadı aynı yerde tartıldım 59.1-58.6 -500oldum yani ayvacicegi ortak senin durum nasıl:) bu hafta menü de gazla yazamadım ama dikkat ettim spor yok yanlız
Güzel, benden de 900gr gitmiş. Pek paylaşımınız olmadı gerçi, haftaya daha aktif olalım

Ben 2 hafta önce gruba katıldım. İlk gün bildirdim 2 hafta deneme süresi dendi. Bu hafta yeni üye olarak girecek miyim listeye????
Evet ama hergün düzenli menü spor bildirimi, her cuma ve pazartesi kilo bildirimi gerekiyor. Liste isini morordek kaptan bilir ama biraz daha aktif olabilirsen hem senin için hem de gruptakiler için iyi olur. Maksat birbirimizi motive etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…