Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iii geceler
evet görmedim diskalifiye olduğumu sorun değil
ama böyle bir kural olduğunu bilmiyordumama payalşımımın yetersiz olduğunu kabul etmiyorum
mutlaka hergün geldim
ama benim girdiğim saatlarde hiç kimseler olmuyor
kendi kendimede yazıp duramam ya
evet kilo veremedim bilmiyorum neden ,insülin direncim var kıramıyorum belki o yüzden

ama sizleri benimsemiştim gerçekten
size bol kilo vermeler
buda bana bir tokat oldu sanırım
ii de oldu belki toparlarım kendimi
arada uğrara neler yapıyorsunuz bakar çıkarım
onada bir yasak yoktur sanırım

a e olun...

ne demek canım her zaman bekleriz inan bizde seni benimsedik fakat burası bir takım ve takımı ayakta tutmak için herşeyi yapmak zorundayız bunu sende biliyorsun arkadaşım evet hergün geldin inkar edemeyiz ama takım olmak için daha fazlası gerekiyor umarım yanlış anlamamışsındır her zaman bekleriz canım sonuçta takım olmasakta arkadaşız

günaydın arkadaşlar tatil diye kimse gelmemiş bugün ilk gelene sevgilerimi sunuyorum :)))) hoşçakalın

canım üzülme ne olur biz seni benimsedik tabii ki gel görüşelim arkadaşım

sabah ki menüm sucuklu tost 1 kkpeynir ve bol miktarda tatil çayı arkadaşlar.evde çayında tadı bir başka oluyor arkadaşlar

sevgilerini kaptım o zaman takyoncum:)
günaydın 5.takımın şekerleriiiii=)
güünaydın arescim :) öptüm canım
sabah ki menüm sucuklu tost 1 kkpeynir ve bol miktarda tatil çayı arkadaşlar.evde çayında tadı bir başka oluyor arkadaşlar

sorma senacım 5 bardak çay içtim ama şekersiz tabi çay bitmeseydi dahada içerdim doğrusu

Merhaba arkadaşlar,

Tatil olunca düzenimiz bozuldu, kahvaltımı biraz önce 12 de yaptım. Şimdi tüm günümü etkileyecek.

Kahvaltı menüm: 1bardak Yeşil çay
1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, domates, çay.

Ekmeğe karşı bugün direndim ve 1 dilim yedim, zaten gün içinde başka ekmek yemiyorum. Acıkırsam meyve yada yoğurt yerim artık hepsi ekmekten iyidir sonuçta.

Herkese iyi pazarlar, iyi temizlikler :92:

merhaba canım maşallah menün güzel ve hafif afiyet olsun direncini kutluyorum shelly cim bu arada profil resmini gördüm maşallah çok güzel bir bayansın :)))) ama profilde daha bi değişik çıkmışsın avatar resminde daha bi değişik şapka ve gözlük olunca birbirine benzetemedim ikisde güzel maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…