Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh ellerine sağlık canım Allah güç kuvvet versin inşallah sen dinlen canım buralardayız biz :)))

Yorucu bir gün oldu benim için, spor yapsam bu kadar yorulmazdım. Neyse ki işler baya bi hafifledi. Bi yeşil çay içip kendime geleyim belki devam ederim

canım ya nerdeyse hiçbişey yememişsin. enerjiyi nasıl buldun onca işi yapmak için? Ben dayanamazdım valla.

Yorucu bir gün oldu benim için, spor yapsam bu kadar yorulmazdım. Neyse ki işler baya bi hafifledi. Bi yeşil çay içip kendime geleyim belki devam ederim

ne devam etmesi canım boşver yaaa sağlığınızdan önemlimi çayını iç bi güzel dinlen boşver işi gücü yap yap bitmez

ayyyyyyyy nihayet geldim. akşam bulaşık makinam bozuldu çıldırdım ama yarın servisten gelecekler. kızlar akşam menüm 1 adet karnıyarık yanında yarım porsiyon bulgur pilavı. uzun süredir pirinç pilavı pişirmiyorum. artık ben de uyuyayım arkadaşlar. herkese iyi geceler:92:

kendine dikkat et arkadaşım. yoksa bayrama kadar helak olacaksın

kızlar temizlik de ben de bittim
bugün öğlen etiform ve peynir yemiştim
akşam kocik onca işin arasında yemek yapamam diye
lahmacun yaptırmış ben 1 tane lahmacun yedim ve ayran içtim
bu küçük kaçamağa ihtiyacım vardı
çok bitkinim duş alıp yatmak istiyorum
geçmişe bi bakim neler olmuş bitmiş

en sevdiğim yemek karnıyarık süper olmuş canım çektş valla ama şimdi olsa yer miyim asla azim azim azim

afiyet olsun canım sen iyi geceler demişsin bende sana günyadın diyeyim
afiyet olsun arkadaşım
herkese iyi uykular hayırlı arefeler

iyi uykular gece kuşları :))

Günaydın kızlarrr herkese iyi sabahlar.
Nihayet iyleştim ve işimin başındayım
herkesi çok öpüyorumm

bu arada takımımızı tebrik ediyorum 3. olmuşuz.Atceken senide bizzat tebrik ederim.takımımızın iftaharısın.

canım geçmiş olsun nane limon ıhlamur felan al iyi gelir bu arada iyi cnm kilo vermişin sevindim

sağol canım,bende senin adına sevindim.tebrik ederim

sağol esw,hayırlı yolculuklar ayrıca

canım çok geçmiş olsun.:94:

sağol canım benim

ahh ahh ahh sanada kocamannn

olsun cnm biz seni herzaman bekleriz

geçmiş olsun cnm makinen için.ayrıca iyi yolculuklar

Herkese mutlu huzurlu sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum.
Az kaçamaklı bayramlar geçirmeniz dileğiyle

asumancım teşekkür ederim canım kardeşim seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım sağlıklı huzurlu güzel bir bayram geçirmeni dilerim ailenle sevdiklerinde beraber . çok öpüyorum canım .

asumancım teşekkür ederim canım kardeşim seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım sağlıklı huzurlu güzel bir bayram geçirmeni dilerim ailenle sevdiklerinde beraber . çok öpüyorum canım .

ricaederim. çok sağol hayatım canım,bende seni çok ama çok öpüyorum. tekrar iyi bayramlar.

merhaba arkadaşlar geçmişi okumak istedim öncelikle geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyileştim o günlük bir tansiyon sorunuydu .

senanazcım çocuklar nasıl oldu çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin .

amonracım sende herkez gibi temizlik telaşındasın bitirmişsin ama çok yorma kendini vücudumuzu gerektiğin fazla hor kullanmayalım sonra yaşlılıkta sıkıntı yaşarız . lazım olacak bize sağlığımız .

begümcüm iyileşmene sevindim canım Allah sağlığımızı elimizden almasın .

ve diğer tüm arkadaşlarımı çok çok öpüyorum sevgilerimi sunuyorum .

canlarım ben haftasonu biraz bayram temizliği yaptım tabi yoruldum bu sabah iş yerine geldim ama bacaklarım nasıl ağrıyor zor kalktım ve geldim . akşama bayram için tatlı yapıcam kendim için değil yanlış anlamayın misafirler için . kurban kesmiyoruz bu sene zaten hayvan yok çok fazla bu senede böyle olsun dedik kesenlerin kurbanını Allah kabul etsin . tekrar yazarım ama yazamazsamda hepinizin bayramını şimdiden kutlarım . herkeze sağlıklı huzurlu sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim . hepinizi çok çok öpüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…