Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım inşallah kötü bir şey yoktur

ya ben çarşıya gidelim alışveriş yapalım dedim herif yok çok kalabalık gidemem kendiniz gidin trip yaptı yok hadi sahile gidelim dedi bende onu kabul etmedim kız için alışveriş yapalım dedim siz gidin alın diyor bende sinirlendim gitmiyorum dedim totomuzun üstüne oturduk yani :)))

canım gerçekten de bayram öncesi yoğun oluyor. ee bütün erkekler aynı. al birini vur ötekini

canım gerçekten de bayram öncesi yoğun oluyor. ee bütün erkekler aynı. al birini vur ötekini

haklısın valla hiç sorumluluk yok bunlarda demiyor kızım sevinsin bayram dır hep beraber çıkalım dolaşalım yok keyfi bozulur beyfendinin çıkın kendiniz alın diyo bide yaa amaaaan boşver

haklısın valla hiç sorumluluk yok bunlarda demiyor kızım sevinsin bayram dır hep beraber çıkalım dolaşalım yok keyfi bozulur beyfendinin çıkın kendiniz alın diyo bide yaa amaaaan boşver

boş ver arkadaşım hiç canını sıkma. keyifleri elbet gelir

sağol canım teşekkür ederim ama kilo vermediğim sürece kendimi çok çirkin görüyorum. Profil ve avatar resimlerinde şapka ve gözlüğüm yok canım sen başkasının resmine baktın sanırım. günün geri kalanı daha iyi geçer umarım senin için.

spor yapamadığıma üzülüyorum ama hiç oturmuyoruz hep temizlikle meşgulüz.

en iyisini yaoıyorsun saficim
boş ver arkadaşım hiç canını sıkma. keyifleri elbet gelir
onun keyfi gelincede benimki gidecek
canım ben çıkıyorum benim kız uyandı:92:
tamam hayatım kolay gelsin

canım şu an görünen resmin varya bere var başında onu diyorum şapka diye :)))) profildeki resminde o yok onu kasdettim :))))

Arkadaşlar kahvaltısını 12 de yapmış birisi olarak öğle yemeğine hakkım olduğunu düşünmüyorum. Ben de yarım ayva 2 tane de mandalina yedim(15:00). ama şimdi karnım aç hala. su falan içiyorum ama bakalım ne kadar dayanıcam.

canım en azından 17 ye kadar dayanırsan o saatte yediğin akşam yemeği olur saat 20 de felanda araöğün yersin

canım en azından 17 ye kadar dayanırsan o saatte yediğin akşam yemeği olur saat 20 de felanda araöğün yersin

Evet sanırım 17 ye kadar dayanabilirim. Ondan sonrası da akşam yemeği olacak zaten. Aslında bi açlık krizi geliyo o anı atlatabilirsem sonrası sorun olmuyo işte. Su falan içeyim ben en iyisi. daha az yemeye alışamadım ben umarım en kısa zamanda aklıma bile gelmez yiyemediğim yemekler.

diimi ama gerçi benimkide biraz vicdansızca olmuştu 4 aylık ve 5 yaşında çocuğu bırakıp çekip gittim yarım saat sonra bebişi merakımdan geri döndüm gerçi emzireli 1 saat olmamıştı ama iyi oldu beter olsunlar bida gık diyemez delirttiğinin farkına fazlasıyla varmıştı hadi hazırla çocuklarıda beraber çıkalım demişti yaşasın kötülük bu erkeklere:87::86::87::87::76::88:

Son düzenleme:
sonunda akşam yemeğimi yedim

İdeal bir kahvaltı, 3 saat sonrasında meyve ve 3 saat sonrasında da akşam yemeği menüm; 1 kase çorba, 4 tane köfte, 5-6 kaşık sebze yemeği, yarım dilim kepek ekm.

akşam artık çay içerim. Herkese hafif bir akşam yemeği diliyorum

ayy saficim akşam akşam güldürdün beni :)))) valla haklısın bacım arada böyle sıkıştırmayınca olmuyor

harika valla shelly cim lsiten çok ideal bende birazdan yazıcam listemi şimdi bu menünün altına yazmıyim çok dikkat çeker :))))

kızlar merhaba
temizliğin büyük kısmı bitti mutfak ve banyo kaldı sadece
bugün ne yedin diye soracak olursanız
eti form ve beyaz peynir atıştırdım biraz
soda içtim arada ve enerji içeceği
bolca da su
iyi spor yaptım sayılır camlar duvarlar yerler halılar
koltuklar hep elimden geçti
silerken ben de kendimden geçtim bi ara
ilerleyen saatlerde gene gelirim biraz soluklanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…