- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.441
Canim merhaba karatay yaptim vardi göbek önceden resim atmistim verdigim zamanda attim cok fark varMerhaba arkadasim kac kilo verdin merak ettim bide gobegin cok muydu dümdüz oldu yazmissin. Benimde gobegim baya var sezeryan sonrasi kaldi. Neler yaptin merak ettim
Merhaba arkadasim kac kilo verdin merak ettim bide gobegin cok muydu dümdüz oldu yazmissin. Benimde gobegim baya var sezeryan sonrasi kaldi. Neler yaptin merak ettim
Merhaba arkadasim kac kilo verdin merak ettim bide gobegin cok muydu dümdüz oldu yazmissin. Benimde gobegim baya var sezeryan sonrasi kaldi. Neler yaptin merak ettim
Canim spor yokKoruma daki menünü ve sporunu da paylaşırsan sevinirim
Bnde de var 17 sene oldu hafif deri bolligu var o kadarHele o sezeryan dikislerinin olduğu yer sarkık ve hissiz ya beni de o bitiriyor canim
Sanada günaydinHerkese günaydın
Gecmis olsun muz yedirArkadaslar benim çocuğum ilk defa ishal oldu bana fikir verirseniz sevinirim
Patates koydum düdüklü ye onu hasliyorum
Bol ivi tüketmeli
Patates
Yoğurt
Beyaz peynir
Yağsız makarna
Bi bunları biliyorum sizin yardimlariniz çok mutlu eder beni
Benim gobek daha kotu ya. Bu arada en sevdiğim yasak mişCanim spor yok
tempolu calisiorum o kadar
Yasak listem
Ekmek
Hamur isi
Pilav
Makarna
Tatli
Hazir meyve sulari tüketmiyorum
Bol su
sebze
sabahlari bir meyve
Tuzsuz kuru yemis
Süt ürünleri
Yumurta
Seklinde
Inan artik hissizligi gectim o sarkmasi cok kotuHele o sezeryan dikislerinin olduğu yer sarkık ve hissiz ya beni de o bitiriyor canim
Doğrudur canım inanırım vücudun kendini temizlemesi de mantıklıbol su içir ishale bir müddet müdahale etme ishal başlı başına kötü bir şey değildir mikroplarıda atıyor vücuttan suyu çok içir halsiz kalmasın ishali çok yoğunsa o zaman aspirin kola,kahve telvesi limon,patates haşlaması olayına gir derim..
bu arada şaka yapmıyorum ishal bazen çok lazım oluyor vücuda
Evet bi arkadasi aradım o da muz dedi alicam hemenGecmis olsun muz yedir
Sebze et turu salataBenim gobek daha kotu ya. Bu arada en sevdiğim yasak mişbu arada aksamlari ne yiyorsun ya pek birsey kalmadi gibi
cok geçmiş olsun canim biz ilaç kullaniyoruz ishal için bagirsak problemi vardi serum verildi ishal yapti.. Bugün daha iyi atti vücut mikrobu atti galiba.. patates haşladım bende .Evet bi arkadasi aradım o da muz dedi alicam hemen
Tamam canim cok teşekkür ederim benim de gorumcem getirdi de severim farkli tarifleri bide böyle deneyeyim..Canım tarhanayi annem yapıyo gönderiyo toz şeklinde bizimki.
Domates rendeliyprum bi tane zeytinyağında kavur ve toz kırmızı biber koyuyorum haşlanmış nohut ve et suyu ekliyorum kaynayınca toz tarhanayi soğuk suda çözüp ekliyorum karistiyprum sürekli tuz nane sarımsak ekleyip kaynamaya bırakıyorum. İstersen kıyma da ekleyebilirsin çok yakisiyo.
ben öğle pek yemek yemem genelde gecistiririm. Ama doyuyorum sıkıntı yok..gecen hafta zatenacisini cikarmistim artik doymam lazim yani..Asıl senin cok az bencedoyuyor musun gercekten boyle. Ayy ben rejime hic alisik degilim bakalim ben ne yapacağım.
sagol canim valla bayildim ya gerçekten dümdüz olmussun darisi bana olsun tam istedigim kilodasin şu an .Canim vermeye devam ediyorum aslinda 60 ideal bnm icin fakat 57 e kadar yolu var karnim dümdüz oldu
Tam kilo verince koruma döneminde anartmadan yenmeli asiriya kacmamali kararini tebrik ederim. Hosgeldin arkadasim
Anladim canim zor gibi bakalim insaallah alisirimSebze et turu salata
SüpersinKızlar pazartesi bildirim yapayım
Cuma:96.4
Bugün: 96.1
300 gram gitmiş inşallah cuma ya daha güzel sonuçlar aliriz
InsAllahAnladim canim zor gibi bakalim insaallah alisirim
Gercekten bu şekil çok lezzetli oliyo canım burda tarhana yemeyen insanlar yiyo bunu senin de hoşuna gider eminim :)) afiyet olsun şimdidencok geçmiş olsun canim biz ilaç kullaniyoruz ishal için bagirsak problemi vardi serum verildi ishal yapti.. Bugün daha iyi atti vücut mikrobu atti galiba.. patates haşladım bende .
Tamam canim cok teşekkür ederim benim de gorumcem getirdi de severim farkli tarifleri bide böyle deneyeyim..
ben öğle pek yemek yemem genelde gecistiririm. Ama doyuyorum sıkıntı yok..gecen hafta zatenacisini cikarmistim artik doymam lazim yani..
sagol canim valla bayildim ya gerçekten dümdüz olmussun darisi bana olsun tam istedigim kilodasin şu an .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?