Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadasim kac kilo verdin merak ettim bide gobegin cok muydu dümdüz oldu yazmissin. Benimde gobegim baya var sezeryan sonrasi kaldi. Neler yaptin merak ettim
Canim merhaba karatay yaptim vardi göbek önceden resim atmistim verdigim zamanda attim cok fark var
Mesajlarimda var canim kilo takibi falan

Koruma daki menünü ve sporunu da paylaşırsan sevinirim
Canim spor yok
tempolu calisiorum o kadar
Yasak listem
Ekmek
Hamur isi
Pilav
Makarna
Tatli
Hazir meyve sulari tüketmiyorum
Bol su
sebze
sabahlari bir meyve
Tuzsuz kuru yemis
Süt ürünleri
Yumurta
Seklinde

Gecmis olsun muz yedir

Canim spor yok
tempolu calisiorum o kadar
Yasak listem
Ekmek
Hamur isi
Pilav
Makarna
Tatli
Hazir meyve sulari tüketmiyorum
Bol su
sebze
sabahlari bir meyve
Tuzsuz kuru yemis
Süt ürünleri
Yumurta
Seklinde
Benim gobek daha kotu ya. Bu arada en sevdiğim yasak miş bu arada aksamlari ne yiyorsun ya pek birsey kalmadi gibi

Doğrudur canım inanırım vücudun kendini temizlemesi de mantıklı
Çok çok teşekkür ederim

Evet bi arkadasi aradım o da muz dedi alicam hemen
cok geçmiş olsun canim biz ilaç kullaniyoruz ishal için bagirsak problemi vardi serum verildi ishal yapti.. Bugün daha iyi atti vücut mikrobu atti galiba.. patates haşladım bende .
Tamam canim cok teşekkür ederim benim de gorumcem getirdi de severim farkli tarifleri bide böyle deneyeyim..
Asıl senin cok az bence doyuyor musun gercekten boyle. Ayy ben rejime hic alisik degilimbakalim ben ne yapacağım.
ben öğle pek yemek yemem genelde gecistiririm. Ama doyuyorum sıkıntı yok..gecen hafta zatenacisini cikarmistim artik doymam lazim yani..

Canim vermeye devam ediyorum aslinda 60 ideal bnm icin fakat 57 e kadar yolu var karnim dümdüz oldu
Tam kilo verince koruma döneminde anartmadan yenmeli asiriya kacmamali kararini tebrik ederim. Hosgeldin arkadasim
sagol canim valla bayildim ya gerçekten dümdüz olmussun darisi bana olsun tam istedigim kilodasin şu an .

Gercekten bu şekil çok lezzetli oliyo canım burda tarhana yemeyen insanlar yiyo bunu senin de hoşuna gider eminim :)) afiyet olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…