Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tarhanati nasil yapiyorsun canim tarif verir misin.. menü de guzel sadece akşamki çorbayı ekmeksiz içsen daha iyi olurmuş
Canım tarhanayi annem yapıyo gönderiyo toz şeklinde bizimki.
Domates rendeliyprum bi tane zeytinyağında kavur ve toz kırmızı biber koyuyorum haşlanmış nohut ve et suyu ekliyorum kaynayınca toz tarhanayi soğuk suda çözüp ekliyorum karistiyprum sürekli tuz nane sarımsak ekleyip kaynamaya bırakıyorum. İstersen kıyma da ekleyebilirsin çok yakisiyo.

Abartmadan kirkta yilda bir tadimlik yenir

Canim vermeye devam ediyorum aslinda 60 ideal bnm icin fakat 57 e kadar yolu var karnim dümdüz oldu
Tam kilo verince koruma döneminde anartmadan yenmeli asiriya kacmamali kararini tebrik ederim. Hosgeldin arkadasim

Canim vermeye devam ediyorum aslinda 60 ideal bnm icin fakat 57 e kadar yolu var karnim dümdüz oldu
Tam kilo verince koruma döneminde anartmadan yenmeli asiriya kacmamali kararini tebrik ederim. Hosgeldin arkadasim
Merhaba arkadasim kac kilo verdin merak ettim bide gobegin cok muydu dümdüz oldu yazmissin. Benimde gobegim baya var sezeryan sonrasi kaldi. Neler yaptin merak ettim

Ben kendi adıma koruma döneminde neler yaptığımı söyleyeyim. Tatlı, hamur işi tabi ki yeniyor ama yediğim zaman diğer öğünde ya da sonraki günlerde daha hafif yiyorum ve böylece dengeliyorum.
Spor devam ediyormusun koruma da

Tam kilo verince koruma döneminde anartmadan yenmeli asiriya kacmamali kararini tebrik ederim.
Koruma daki menünü ve sporunu da paylaşırsan sevinirim

herkese günaydın ben uhs geçen hafta girmiştim bugünden itibaren aktif olacam.
yıllar önce diyetisyenimin bana verdiği diyeti yapıcam tekrar bugün başlıyorum.ilk kilom
67,8
bugün yiyeceklerim
sabah
1 adet yumurta 3 kaşık lor peyniri domates salatalık çay 2 etimek

arada 1 meyve

öğlen haşlanmış sebze

arada 4 kaşık yulaf lapası

akşam haşlanmış sebze salata yoğurt

bolsu yeşil çay bugünlük böyle

Çok az değil mi yaa
Benim oğlum da hasta da Asmii bunları da zorla yedim akşam yemeğini çok güzel yedi çocuğum çok yediği için kustu gece de İshal di ve sabahtan ishal çocuğu temizleyeyim derken de çok usudu gece bende alarmı duymayinca eşim de uyanamamis o da ilk dersi kacirdi. Yani hem Üzgün hem yorgun hem de 10 saattir heryerde kaka bugün daha bile az yerim gibi :)

Arkadaslar benim çocuğum ilk defa ishal oldu bana fikir verirseniz sevinirim
Patates koydum düdüklü ye onu hasliyorum
Bol ivi tüketmeli
Patates
Yoğurt
Beyaz peynir
Yağsız makarna
Bi bunları biliyorum sizin yardimlariniz çok mutlu eder beni

bol su içir ishale bir müddet müdahale etme ishal başlı başına kötü bir şey değildir mikroplarıda atıyor vücuttan suyu çok içir halsiz kalmasın ishali çok yoğunsa o zaman aspirin kola,kahve telvesi limon,patates haşlaması olayına gir derim..

bu arada şaka yapmıyorum ishal bazen çok lazım oluyor vücuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…