- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.461
Teşekkürler :))Süpersin
Kesinlikle gider çünkü nohutu seviyorum bende.. 300 gr da cok iyi cuma ya kadar 500 daha versen harika..Gercekten bu şekil çok lezzetli oliyo canım burda tarhana yemeyen insanlar yiyo bunu senin de hoşuna gider eminim :)) afiyet olsun şimdiden
Canım grubun en kilolusu benim 100.5 ile başladım 96.1 kiloyum şu an 11 ocak ta başladım 24 buçuk yasindayim 7 bucuk aylık bi bebeğim var emziriyorum ama yine de biraz yavaş kilo veriyorum insulin direncim var birazda ondan kaynaklaniyo. İlk hedefim 75 yolum uzun ama kadınların isteyince yapamayacagi şey yok hepimiz yaz gelince fit vücutlara sahip olcaz pişman olmicaz keşke senin kilonda olsam gobecikler atarım :))Arkadaslar bu arada aranız da yeni oldugum icin merak ediyorum kac kilosunuz boyunuz ne zaman basladiniz kilo verdiniz mi kqc yasindasiniz gibi gibi
İnşallah canım hedefim daha fazla ama hep dediğim gibi yavaş gitsin ama gitsin yeter ki memlekete gittiğim de bana zayiflayamazsın diyen çok kilo almissin azcık az yesen diyenlerin agzi açık kalsın istiyorumKesinlikle gider çünkü nohutu seviyorum bende.. 300 gr da cok iyi cuma ya kadar 500 daha versen harika..
Insallah verirsin arkadasim bebegin daha küçük yavas yavas verirsin. Ben hamilelikte 11 kilo aldim emzirirken verdim hatta bir kilo fazla da verdim. Sonradan aldim iste. herkes kilomun fazla olmadigini söylüyor ama uzun boylu olsaydim evet ama boyle hic guzel gözükmüyorum insaallah 10 12 kilo verecegim. Bu arada senin boyun kacCanım grubun en kilolusu benim 100.5 ile başladım 96.1 kiloyum şu an 11 ocak ta başladım 24 buçuk yasindayim 7 bucuk aylık bi bebeğim var emziriyorum ama yine de biraz yavaş kilo veriyorum insulin direncim var birazda ondan kaynaklaniyo. İlk hedefim 75 yolum uzun ama kadınların isteyince yapamayacagi şey yok hepimiz yaz gelince fit vücutlara sahip olcaz pişman olmicaz keşke senin kilonda olsam gobecikler atarım :))
Kalacak kalacak böyle devam et yeterki birakma. Ya oo nasil zayiflamissin demeleri bile sana moral olacak emin ol.. ben de tekrar moda girebilsem iyi olacak duzensiz besleniyorum bu ara hiç bir şey yemiyor oglum sürekli süt e bende cok acikiyorum.. evde abur cubur hiç bir şey olmamasi lazim yoksa tutamiyorumm kendi mi..İnşallah canım hedefim daha fazla ama hep dediğim gibi yavaş gitsin ama gitsin yeter ki memlekete gittiğim de bana zayiflayamazsın diyen çok kilo almissin azcık az yesen diyenlerin agzi açık kalsın istiyorum
Muz da yedirebilirsin. Patates zaten hazırlıyormuşsun.Arkadaslar benim çocuğum ilk defa ishal oldu bana fikir verirseniz sevinirim
Patates koydum düdüklü ye onu hasliyorum
Bol ivi tüketmeli
Patates
Yoğurt
Beyaz peynir
Yağsız makarna
Bi bunları biliyorum sizin yardimlariniz çok mutlu eder beni
Salma canım. Biraz gayret. Ben de hiç spor yapamıyorum ama başliicam..Kalacak kalacak böyle devam et yeterki birakma. Ya oo nasil zayiflamissin demeleri bile sana moral olacak emin ol.. ben de tekrar moda girebilsem iyi olacak duzensiz besleniyorum bu ara hiç bir şey yemiyor oglum sürekli süt e bende cok acikiyorum.. evde abur cubur hiç bir şey olmamasi lazim yoksa tutamiyorumm kendi mi..
O memlekettekiler yokmu her kilo al misin dediklerim de kilo almış olsak 500 kilo olurdukİnşallah canım hedefim daha fazla ama hep dediğim gibi yavaş gitsin ama gitsin yeter ki memlekete gittiğim de bana zayiflayamazsın diyen çok kilo almissin azcık az yesen diyenlerin agzi açık kalsın istiyorum
Canım ben herkesi şaşırtacağına emininim. Hiç bırakmadan devam. Memlekete büyük ihtimal yaza gidersiniz. temmuz desek ortalama 5 ay var. Böyle tam gaz devam edersen ayda 4 kilo gitse 5 ayda 20 kilo gider. 96-20=76 Bence Harika bi değişim. Sporu ihmal etmezsen daha avantajlısın. Çünkü spor sıkılaştırıyo bedeni 76 dan daha zayıf görümeni sağlıyoİnşallah canım hedefim daha fazla ama hep dediğim gibi yavaş gitsin ama gitsin yeter ki memlekete gittiğim de bana zayiflayamazsın diyen çok kilo almissin azcık az yesen diyenlerin agzi açık kalsın istiyorum
1.60 boyum bende azcık uzun olaydım iyiydi ama beni gören sen daha uzunsun bence diyo anlamadım bide sıkıyim kilomu çok belli etmiyorum. Verirsin canım insallah tutalım yeter ki ağzımızı.Insallah verirsin arkadasim bebegin daha küçük yavas yavas verirsin. Ben hamilelikte 11 kilo aldim emzirirken verdim hatta bir kilo fazla da verdim. Sonradan aldim iste. herkes kilomun fazla olmadigini söylüyor ama uzun boylu olsaydim evet ama boyle hic guzel gözükmüyorum insaallah 10 12 kilo verecegim. Bu arada senin boyun kac
İnşallah canım aslında sana avantaj sürekli emmesi 500 kalori yakıyorsun günde. Ama düzenli ve dengeli beslenmek önemli.Kalacak kalacak böyle devam et yeterki birakma. Ya oo nasil zayiflamissin demeleri bile sana moral olacak emin ol.. ben de tekrar moda girebilsem iyi olacak duzensiz besleniyorum bu ara hiç bir şey yemiyor oglum sürekli süt e bende cok acikiyorum.. evde abur cubur hiç bir şey olmamasi lazim yoksa tutamiyorumm kendi mi..
Onların amacı boş konuşup insanların canını sıkmak. Kaostan beslendikleri için :) tam gaz devam inşallah kendim için bebeğim için sağlığım için elveda kilolar ..O memlekettekiler yokmu her kilo al misin dediklerim de kilo almış olsak 500 kilo olurduk
Aramizda iki santim var benide goren inanmiyor 68 olduguma ama gercekten kendimi kotu hissediyorum böyle. Ayy insaallah tutabilirim boğazımı. Esim bir sure yanimda olmayacak geldiginde istiyorum ki cok daha guzel bir benle karsilassin bakalim nasil olacak1.60 boyum bende azcık uzun olaydım iyiydi ama beni gören sen daha uzunsun bence diyo anlamadım bide sıkıyim kilomu çok belli etmiyorum. Verirsin canım insallah tutalım yeter ki ağzımızı.
Ayy inşallah canim ya insallah öyle çok istiyorum ki bu sefer hiç birakmicam hep devam sonuna kadar :) Sporu seviyorum zaten sıkıyim da avantaj benim için kilomu gostermedigimi söylüyorlar. Ağustos sonu gidicez memlekete nasipse..Canım ben herkesi şaşırtacağına emininim. Hiç bırakmadan devam. Memlekete büyük ihtimal yaza gidersiniz. temmuz desek ortalama 5 ay var. Böyle tam gaz devam edersen ayda 4 kilo gitse 5 ayda 20 kilo gider. 96-20=76 Bence Harika bi değişim. Sporu ihmal etmezsen daha avantajlısın. Çünkü spor sıkılaştırıyo bedeni 76 dan daha zayıf görümeni sağlıyo
hoşbulduk tatlım biriken işlerimi tamamlayalım tam gaz geleceğimparkbyull Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?