Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Internetten arattirabilirsin göbek yağı eriten egzersizler diye.. yada tlf da uygulama var ben indirdi arada ordan da yapıyordum..
Tamam
Internetten arattirabilirsin göbek yağı eriten egzersizler diye.. yada tlf da uygulama var ben indirdi arada ordan da yapıyordum..
Tamam Arkadasim cok sagol

Maasallah baya vermissin darisi basima. Bu arada leslie ne demek anlamadim
Leslie yi ben de ilk burda duymuştum. İnternette leslie yaz videoları çıkıyor canım. Bi nevi ev yürüyüşü. Dışarıda yürüyüş yapamayanlar için. 45 dk 30 dk 20dk süreli videolar var. Her gün 45 dk olanı yapardım ben.

Canım benim menün de sporların da çok güzel canın sıkkın olmasına rağmen bozmamışsın helal olsun. Suyu biraz arttırırsan şahane olacak

Anladım tesekkurler. Yarindan itibaren yazmaya baslasam olur mu acaba. Bide ileri gitmis olmazsam eger sizin kilonuzu merak ettim de
Estagfurullah niye ileri gitmiş olasın :)
Zaman zaman ben de kilo bildirimi yapıyorum zaten. Geçen hafta tartılamadım yolculukta oldugum icin ama onun oncesinde en son 59.5 gelmistim. İdeal kilom 60 civarı zaten. Bu aralıkta tutmaya calısıyorum.

Menülerini de yarından itibaren yazabilirsin tabi ki

Tamam teşekkürler

Gecen baska bir sıkıntı icin gittigimde kan degerlerimede bakılsın istiyorum dedim. Cok yorgun oluyorum cogu zaman. Doktor gerek yok vitamin yaziyorum al kullan dedi bir ara kullandim hic faydasi olmadi bana biraktim bende
Ben de sık sık baktiririm kan ferritin demir b12 bunlari takip ediyorum bi baktir sende yorgunluk halsizlik vitamin ve kansizliktan da olabilir..

İyi akşamlar
Menüm
Sabah
Yulaf lapası (armut,bitter, chia )

Ara yapmadım kahvaltı 10 buçuk gibi yaptım bide içimde armut olunca gerek kalmadı

Öğle
2 kepçe tarhana
1 tane kapya biber dolması
2 kasık yoğurt

Ara
1 tk fıstık ezmesi
6 badem
1 bardak süt

Aksam
3 kepce tarhana çorbası
1 kasik barbunya
2 avuç ufalanmis yufka ekmeği çorbaya koydum

Ara
2 kuru incir
1 bardak kefir

3.5 litre su
Spor: 30 dakika bölgesel
20 saniye plank

Tarhanati nasil yapiyorsun canim tarif verir misin.. menü de guzel sadece akşamki çorbayı ekmeksiz içsen daha iyi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…