- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.401
TamamInternetten arattirabilirsin göbek yağı eriten egzersizler diye.. yada tlf da uygulama var ben indirdi arada ordan da yapıyordum..
Tamam Arkadasim cok sagolInternetten arattirabilirsin göbek yağı eriten egzersizler diye.. yada tlf da uygulama var ben indirdi arada ordan da yapıyordum..
Gecmis olsun ozel olmazsa neyin var kilo mu ver dedi doktor yaniBenim de 18 aylık oğlum var zor oluyor ama rahatsızlığım var ondan dolayi başladım kilodan ziyade
Yok canim kilo dan ziyade kas romatizmasi var bütün vücut ağrılı ve her daim yorgun sporla egzersiz le düzelir ilaci yok maalesefGecmis olsun ozel olmazsa neyin var kilo mu ver dedi doktor yani
Aa bendede.ayni sey olmasin. benimde surekli heryerim agriyor ve surekli yorgunumYok canim kilo dan ziyade kas romatizmasi var bütün vücut ağrılı ve her daim yorgun sporla egzersiz le düzelir ilaci yok maalesef
Gitmedin mi doktora hicAa bendede.ayni sey olmasin. benimde surekli heryerim agriyor ve surekli yorgunum
Gitmedin mi doktora hic
Maalesef kadinlarda çok yaygın bir hastalıkAa bendede.ayni sey olmasin. benimde surekli heryerim agriyor ve surekli yorgunum
Leslie yi ben de ilk burda duymuştum. İnternette leslie yaz videoları çıkıyor canım. Bi nevi ev yürüyüşü. Dışarıda yürüyüş yapamayanlar için. 45 dk 30 dk 20dk süreli videolar var. Her gün 45 dk olanı yapardım ben.Maasallah baya vermissin darisi basima. Bu arada leslie ne demek anlamadim
Amin canım inşallah vericez hep birlikte.Maasallah baya vermissin darisi basima. Bu arada leslie ne demek anlamadim
Canım benim menün de sporların da çok güzel canın sıkkın olmasına rağmen bozmamışsın helal olsun. Suyu biraz arttırırsan şahane olacakSelam kızlar herkese iyi aksamlar diliyorum.
Bu sıralar canım sıkkın biraz o yuzden kendi içime kapandım uğrayamadım buraya. Diyeti bozmadım ama şükür.
2 günlük menumu paylaşıyorum
Cumartesi menüm
Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 5 fındık, roka ve maydanoz
Öğlen : 1 avuç fıstık
Ara öğün 16.00: ceyrek kase yağ yakıcı yoğurt
Aksam : 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak kereviz yemegi ve yarim kase yoğurt
Su : 1 lt
Spor 1 saat yürüyüş ve 5 dk koşu
Pazar menum
Sabah : Mantarlı omlet , peynir , 10 zeytin, 3 ceviz, 5 fındık, yarım kapya biber, 1 yeşil biber, maydanoz ve roka
Ara öğün 16.00: 1 portakal ve yarım kase yag yakıcı yoğurt
Aksam : balık ve salata
Su : 1 lt
Spor : 1 saat yürüyüş, 5 dk koşu ve 300 ip atlama
Estagfurullah niye ileri gitmiş olasın :)Anladım tesekkurler. Yarindan itibaren yazmaya baslasam olur mu acaba. Bide ileri gitmis olmazsam eger sizin kilonuzu merak ettim de
Gecen baska bir sıkıntı icin gittigimde kan degerlerimede bakılsın istiyorum dedim. Cok yorgun oluyorum cogu zaman. Doktor gerek yok vitamin yaziyorum al kullan dedi bir ara kullandim hic faydasi olmadi bana biraktim bendeGitmedin mi doktora hic
Anladim canim tamam bakicam mutlakaLeslie yi ben de ilk burda duymuştum. İnternette leslie yaz videoları çıkıyor canım. Bi nevi ev yürüyüşü. Dışarıda yürüyüş yapamayanlar için. 45 dk 30 dk 20dk süreli videolar var. Her gün 45 dk olanı yapardım ben.
Tamam teşekkürlerEstagfurullah niye ileri gitmiş olasın :)
Zaman zaman ben de kilo bildirimi yapıyorum zaten. Geçen hafta tartılamadım yolculukta oldugum icin ama onun oncesinde en son 59.5 gelmistim. İdeal kilom 60 civarı zaten. Bu aralıkta tutmaya calısıyorum.
Menülerini de yarından itibaren yazabilirsin tabi ki
Ben de sık sık baktiririm kan ferritin demir b12 bunlari takip ediyorum bi baktir sende yorgunluk halsizlik vitamin ve kansizliktan da olabilir..Gecen baska bir sıkıntı icin gittigimde kan degerlerimede bakılsın istiyorum dedim. Cok yorgun oluyorum cogu zaman. Doktor gerek yok vitamin yaziyorum al kullan dedi bir ara kullandim hic faydasi olmadi bana biraktim bende
Aynen bende baktiracagim insaallah en kisa suredeBen de sık sık baktiririm kan ferritin demir b12 bunlari takip ediyorum bi baktir sende yorgunluk halsizlik vitamin ve kansizliktan da olabilir..
Tarhanati nasil yapiyorsun canim tarif verir misin.. menü de guzel sadece akşamki çorbayı ekmeksiz içsen daha iyi olurmuşİyi akşamlar
Menüm
Sabah
Yulaf lapası (armut,bitter, chia )
Ara yapmadım kahvaltı 10 buçuk gibi yaptım bide içimde armut olunca gerek kalmadı
Öğle
2 kepçe tarhana
1 tane kapya biber dolması
2 kasık yoğurt
Ara
1 tk fıstık ezmesi
6 badem
1 bardak süt
Aksam
3 kepce tarhana çorbası
1 kasik barbunya
2 avuç ufalanmis yufka ekmeği çorbaya koydum
Ara
2 kuru incir
1 bardak kefir
3.5 litre su
Spor: 30 dakika bölgesel
20 saniye plank
Çok az değil mi yaaMenum:
Limonlu su
Kahve
Kahvalti: ıspanaklı omlet
Az kaşar
1 dilim beyaz ekmek
Ara bi avuç kuruyemis kahve
Aksam : 2 kase ezogelin
Yarım tabak karnabahar yemeği
Su 1.5 lt
Suda arttırılmalıMenum:
Limonlu su
Kahve
Kahvalti: ıspanaklı omlet
Az kaşar
1 dilim beyaz ekmek
Ara bi avuç kuruyemis kahve
Aksam : 2 kase ezogelin
Yarım tabak karnabahar yemeği
Su 1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?