- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.481
bende zayıflayınca küçüldüm heybetimden eser kalmadı daha da kısa ve minyon gibi olduğumu söylemeye başladılar1.60 boyum bende azcık uzun olaydım iyiydi ama beni gören sen daha uzunsun bence diyo anlamadım bide sıkıyim kilomu çok belli etmiyorum. Verirsin canım insallah tutalım yeter ki ağzımızı.
Yaparsın canım yaparsın karar vermissinki burdasin aktif olursak kopmazsak hiç birakmayiz kendimizi. Eşini söyle fit bu vücutla karşıla giyin süslen oh miss :)Aramizda iki santim var benide goren inanmiyor 68 olduguma ama gercekten kendimi kotu hissediyorum böyle. Ayy insaallah tutabilirim boğazımı. Esim bir sure yanimda olmayacak geldiginde istiyorum ki cok daha guzel bir benle karsilassin bakalim nasil olacak
Ilk sayfada olması lazım cnmArkadaslar bu arada aranız da yeni oldugum icin merak ediyorum kac kilosunuz boyunuz ne zaman basladiniz kilo verdiniz mi kqc yasindasiniz gibi gibi
Bende belki uzun görünürum zayiflarsam diye düşünmüştüm :))))) aman bodur tavuk her daim pilictir bosverrbende zayıflayınca küçüldüm heybetimden eser kalmadı daha da kısa ve minyon gibi olduğumu söylemeye başladılar
InsAllahhh15 Şubat Hedefleri
BeyazOrkidem : 60
H hayalalemiveben : 66
A Asmii : 74.8
kardelelen321 : 77.9
N Nurumcan94 : 95.6
parkbyull : 67.3
Hmavidag : 66.9
Leyl-i-fer : 82.5
Z Zbydmr : 75
mer93 : 84.3
E elacicegim23 : 67.5
@uhs : 67.5
@beyazinci : 58
Unuttugum yeni üye yoktur umarım
Güzel bi cuma bizi bekliyo kaptanim geçen haftayı telafi edicezz insallah gönlünü de alicaz:))15 Şubat Hedefleri
InsAllahhhGüzel bi cuma bizi bekliyo kaptanim geçen haftayı telafi edicezz insallah gönlünü de alicaz:))
Sen zaten yaparsın ablacim çok azimli sin masallah:)InsAllahhh
Sen yaparsın bence :)InsAllahhh
Insallah Nurumcancım :)Güzel bi cuma bizi bekliyo kaptanim geçen haftayı telafi edicezz insallah gönlünü de alicaz:))
Evet canim cok istiyorum daha once 62 ye kadar dusutugumde bile cok begenmistiYaparsın canım yaparsın karar vermissinki burdasin aktif olursak kopmazsak hiç birakmayiz kendimizi. Eşini söyle fit bu vücutla karşıla giyin süslen oh miss :)
Ilk sayfadakiler eskiler degil mi bu konularda biraz cahilim kusura bakmayinIlk sayfada olması lazım cnm
Hadi bakalım güzel bi haftaya başladık cuma günü güzel eksiler görelim daha da motive olalım :)Evet canim cok istiyorum daha once 62 ye kadar dusutugumde bile cok begenmisti
Yanliz ben dün tartılmıştım 68.8 bugun basladim 5 gunde o kadar verebilirmiyim acaba15 Şubat Hedefleri
Insaallah canimHadi bakalım güzel bi haftaya başladık cuma günü güzel eksiler görelim daha da motive olalım :)
Sen zaten yaparsın ablacim çok azimli sin masallah:)
ınsAllah canlarSen yaparsın bence :)
Insallah Nurumcancım :)
Aa ben 68 diye kaydetmisim yanlışlık oldu sanırım. O zaman senin 68.3 olsunYanliz ben dün tartılmıştım 68.8 bugun basladim 5 gunde o kadar verebilirmiyim acaba
Bende yeni yaptim neler yaptin canim senSporumu da yaptım ohh miss aksın terler erisin yağlar haydi kızlar spora kalkinnnn:)
Tamam galiba benim hatam kusura bakmayin. Bide yanlis okumadiysam hergun siteye girmek mesaj yazmak gerekiyormus benim bazen internetim olmuyor oyle bir durumda ne yapabilirimAa ben 68 diye kaydetmisim yanlışlık oldu sanırım. O zaman senin 68.3 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?