Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba canım biz seninle aynı boy ve yakın kilodayız. inş ikimizde 60 kiloya düşeriz.

sporu seviyorsan bence verirsin çok kasmadan ağustosa çok var

kızlar öğle yemeğim haşlanmış sebze idi
yaklaşık 2 litre su içtim
dün akşamdan yaptığım yulaflı puding var içinde şeker yok hurma süt ve yulaf var
ondan yarım kase yedim ara öğün
akşam haşlanmış sebze yoğurt yicem
şimdilik bu kadar yazamazsam iyi akşamlar dilerim kızlar yarın görüşürüz

Bu kadar az yiyemem heralde istahliyim benim sorunum da bu olsa gerek

Sabah ki kek bozmuş biraz. Zeytin kaç tane
Pirinç pilavını tasdik etmiyoruz genelde bulgur tercih ediyoruz sebebi de kan şekerini hızlı yükseltip düşürdüğü için çabuk aciktiriyo bulgur tercih etsen daha güzel olur ama ilk günden gayet güzel.

Tatli niyetine istesonradan yenmektense kahvaltida yiyeyim bari dedim. 3 4 tane zeytin. Bende bulgur daha cok seviyorum vardi onu yedim ziyan olmasin dedim. Teşekkürler arkadasim

Tatli niyetine istesonradan yenmektense kahvaltida yiyeyim bari dedim. 3 4 tane zeytin. Bende bulgur daha cok seviyorum vardi onu yedim ziyan olmasin dedim. Teşekkürler arkadasim
Eğer çok tatlı istegin varsa tarçınlı şu ve süt iyi geliyo ya da 2 kare bitter de bastırıyor kahveyle. Ne demek canım birbirimizin yanlışlıklarıni söyleyelim tabiki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…