- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.501
Emeğine sağlık canım15 Şubat Hedefleri
@BeyazOrkidem : 60
@hayalalemiveben : 66
@Asmii : 74.8
kardelelen321 : 77.9
N Nurumcan94 : 95.6
@parkbyull : 67.3
@Hmavidag : 66.9
@Leyl-i-fer : 82.5
@Zbydmr : 75
@mer93 : 84.3
E elacicegim23 : 67.5
E ecem847 : 67.5
@beyazinci : 58
Unuttugum yeni üye yoktur umarım
Helal sanaSporumu da yaptım ohh miss aksın terler erisin yağlar haydi kızlar spora kalkinnnn:)
BravoBende yeni yaptim neler yaptin canim sen
Tesekkurler canim daha da azim geldi
Bölgesel egzersiz yapıyorum canımBende yeni yaptim neler yaptin canim sen
Teşekkürler canımHelal sana
Bunun da bacaklar çok ince yaaEki Görüntüle 2234645
Kızlar her sabah ılık su içtikten sonra yapılabilir. Sonuç ortada...
Eki Görüntüle 2234646
Canım günlük 5 mesaj yazman gerekiyo eşinden bağlan bi şekilde burdan kopmaTamam galiba benim hatam kusura bakmayin. Bide yanlis okumadiysam hergun siteye girmek mesaj yazmak gerekiyormus benim bazen internetim olmuyor oyle bir durumda ne yapabilirim
Bakayim artik bir sekil.yolunu bulurum insaallah. Esimde sehir disindaya yoksa hic olmazsa aksam ondan baglanirdimCanım günlük 5 mesaj yazman gerekiyo eşinden bağlan bi şekilde burdan kopma
Aramizda iki santim var benide goren inanmiyor 68 olduguma ama gercekten kendimi kotu hissediyorum böyle. Ayy insaallah tutabilirim boğazımı. Esim bir sure yanimda olmayacak geldiginde istiyorum ki cok daha guzel bir benle karsilassin bakalim nasil olacak
sporu seviyorsan bence verirsin çok kasmadan ağustosa çok varAyy inşallah canim ya insallah öyle çok istiyorum ki bu sefer hiç birakmicam hep devam sonuna kadar :) Sporu seviyorum zaten sıkıyim da avantaj benim için kilomu gostermedigimi söylüyorlar. Ağustos sonu gidicez memlekete nasipse..
merhaba canım biz seninle aynı boy ve yakın kilodayız. inş ikimizde 58 56 istiyorum canim acikcasi. sende kendini
Tanitsan biraz merak ettim simdi seni yasin boyun kilon evlimisin
Bu kadar az yiyemem heralde istahliyim benim sorunum da bu olsa gerekkızlar öğle yemeğim haşlanmış sebze idi
yaklaşık 2 litre su içtim
dün akşamdan yaptığım yulaflı puding var içinde şeker yok hurma süt ve yulaf var
ondan yarım kase yedim ara öğün
akşam haşlanmış sebze yoğurt yicem
şimdilik bu kadar yazamazsam iyi akşamlar dilerim kızlar yarın görüşürüz
Çok kasmak değilde canım istiyorum ki bi an önce gitsin malesef öyle bi dünya yok :))merhaba canım biz seninle aynı boy ve yakın kilodayız. inş ikimizde 60 kiloya düşeriz.
sporu seviyorsan bence verirsin çok kasmadan ağustosa çok var
Bunun da bacaklar çok ince yaa
Not: kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş :))))
Sabah ki kek bozmuş biraz. Zeytin kaç taneIste menüm
Sabah: 3 bardak cay 2 dilim ekmek zeytin 1 yumurta
1 dilim kek
Oglen: kucuk bir kase kısır(bol sebzeli)
Kucuk kase yogurt
Aksam: 1 kase nohut 1 kase yogurt
4 kasik pirinc pilavi
Tursu ve salata 2 litre su ictim
20 dakika leslie 60 saniye plank.
Ilk gunden bu kadar
Tatli niyetine isteSabah ki kek bozmuş biraz. Zeytin kaç tane
Pirinç pilavını tasdik etmiyoruz genelde bulgur tercih ediyoruz sebebi de kan şekerini hızlı yükseltip düşürdüğü için çabuk aciktiriyo bulgur tercih etsen daha güzel olur ama ilk günden gayet güzel.
Eğer çok tatlı istegin varsa tarçınlı şu ve süt iyi geliyo ya da 2 kare bitter de bastırıyor kahveyle. Ne demek canım birbirimizin yanlışlıklarıni söyleyelim tabiki:))Tatli niyetine istesonradan yenmektense kahvaltida yiyeyim bari dedim. 3 4 tane zeytin. Bende bulgur daha cok seviyorum vardi onu yedim ziyan olmasin dedim. Teşekkürler arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?