Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eğer çok tatlı istegin varsa tarçınlı şu ve süt iyi geliyo ya da 2 kare bitter de bastırıyor kahveyle. Ne demek canım birbirimizin yanlışlıklarıni söyleyelim tabiki:))
Surekli birseyler atistirma istegi var bende bu ara. Tabiki ozellikle benimkini siz soyleyin. Cunku ilk defa rejim yapiyorum

1.60 boyum bende azcık uzun olaydım iyiydi ama beni gören sen daha uzunsun bence diyo anlamadım bide sıkıyim kilomu çok belli etmiyorum. Verirsin canım insallah tutalım yeter ki ağzımızı.
Benim boy da 1.57 ama varya böyle pofuduk pofudugum oğlum ben üstüme değiştirirken oğlum hep gobegim sıkar seni yicemmm çok kocaman çok tatlı der :)

Benim boy da 1.57 ama varya böyle pofuduk pofudugum oğlum ben üstüme değiştirirken oğlum hep gobegim sıkar seni yicemmm çok kocaman çok tatlı der :)
Ee yani ben de oğlum büyümeden zayiflayamazsam sonum öyle olacak her yerımi mincirir :))) senin kilonda ne var ki benim oğlum senin kine benim annem senin anneni döver derse şaşırma :))))

Onların amacı boş konuşup insanların canını sıkmak. Kaostan beslendikleri için :) tam gaz devam inşallah kendim için bebeğim için sağlığım için elveda kilolar ..
Aynen öyle canım . Ama varya şu hedef kilolarimiz hep önceden olduğumuz kilolar bi kıymetini bilemedik ya :)

Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek

Kahvaltiyı geç yaptim 2 öğün oldu o yüzden bugün

Ara
Sütlü filtre kahve
3 kare bitter yuzde seksen kakao olnlardan

Aksam
2 dilim ekmek
1 tabak kuru biber haslamasi üzerine yoğurt ve yakılmış tereyağı
1 2 kasık tarhana

Ara
1 bardak kefir
2 adet kuru incir

3.5 litre su
Spor: 30 dakika bölgesel
20 saniye plank

Ee yani ben de oğlum büyümeden zayiflayamazsam sonum öyle olacak her yerımi mincirir :))) senin kilonda ne var ki benim oğlum senin kine benim annem senin anneni döver derse şaşırma :))))
Benim oğlum da biz kardeşler oynicaz anne siz kahve için demez se bende 50 leri gormiyeyim :)

Menüm
Limonlu su
Kahve

Sabah: 3 yk yulaf ezmesi tarçınlı yaban mersinli

Ara: kahve

Aksam :1 kase ezogelin
3 kaşık karnabahar yemeği
2 kaşık pilav
3 kaşık yumurtalı patates salatası

Ara: ıhlamur çeyrek popkek

Su daha 1 buçuk
Spor:Bugün yapacaktık tek vaktim oğlumun öğle uykusuydu gece uyuyamayinca bende uyudum bahane ama hiç gücüm kalmadı bugün :)

Nurumcancım diyetisyen kontrollerin nasıl gidiyor merak ettim :) Ne zaman gittin en son?

Surekli birseyler atistirma istegi var bende bu ara. Tabiki ozellikle benimkini siz soyleyin. Cunku ilk defa rejim yapiyorum
Sürekli atıştırma isteğin diyete girmenden kaynaklaniyor bence genelde yasaklaninca aklimdan çıkmıyor benim de ama diyette degiliz ki sağlıklı yaşamaya calisiyoruz hepsi bu demi :)

Sürekli atıştırma isteğin diyete girmenden kaynaklaniyor bence genelde yasaklaninca aklimdan çıkmıyor benim de ama diyette degiliz ki sağlıklı yaşamaya calisiyoruz hepsi bu demi :)
Galiba zaten normalde abur cubur nadir alir eve esim ama nedense bugun surekli aklimda dolandılar. Yanliz menulere bakiyorumda en cok yiyeniniz ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…