Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yazamıyorum bir türlü nolur bana gaz verin bırakacak gibiyim bu hafta sonu güme gitti zaten elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.yani tatlı krizim tutuyor napim

Menüm
Sabah gene standart kahvaltımı yaptım
Yumurta peynir zeytin domates
Öğlen
2 küçük kase çorba bir yumurta 2 dilim ekmek
Çayın yanında bisküvi kaymaklı
Akşam
Az fırında tavuk ayran
Gece tatlı krizi bir çikolata
maalesef durum bu
Dün yarım saat yürüdüm sadece.

Gorucez hiç merak etme vücutta yağ depolama sağlayan enzimleri yine yağlar salgilarmis yağ da yüzde 20 nin altına düşelim bak neler neler olacak canim
Ah ah ağzın bal yesin diyecek ama nerdeee o günler bende evlendiğimde 46 kiloydum en son hamile kaldığımda 55 ondan sonrada hiç 55olmadım

günaydın hanımlar ilk gün sonrası olduğu için sabah tartılmak istedim 66,9 çıktı 900 gram gitmiş tabi ödem bunlar inş devamı gelir
şimdi sabah kahvaltımı yapıcam.
2 top yani 3 kaşık falan lor peyniri
1 haşlanmış yumurta (yumurta benim herşeyim ben onsuz yapamam )
domates salatalık
2 etimek
çay
yedikçe yazıcam yanlış olmasın şimdi iş zamanı görüşürüz öğle arası

Günaydın dosya yükleyemedim niyeyse
Sabah yarım yumurta,1 d.beyaz peynir,4 zeytin,2 d.ekmek
Ara ve öğlen saatimde dışarıdaydım 1 milkshake içtim
2. Ara 1 d. Ekmekli baharatlı yoğurt,bol yeşillik
Akşam 1 tabak makarna 3 yk yoğurt
Ara bitki çayı
2 lt.su ,30 dk tempolu yürüyüş
Bu menü olmadı biliyorum ama daha kalorili şeyler yemek istemedim

1 gündemi 900 ödem bile olsa iyimiş

Yazamıyorum bir türlü nolur bana gaz verin bırakacak gibiyim bu hafta sonu güme gitti zaten elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.yani tatlı krizim tutuyor napim
Bırakma canım. Sadece 3 ay ver kendine. Ne kadar değiştiğine inanamayacaksın. Şu an aşırı yeme isteği tatlı krizleri yaşıyorsun biliyorum. egzersiz yap. Bol bol su iç. 3 ay paketli gıdalardan şekerden uzak dur biraz da egzersiz , gör bak nasıl güzel bir sonuç alacaksın. Bak resimdeki kadın 3 ayda başarmış. Hadi gayret sen de yapabilirsin. Yeterki inancını yitirme. Bu yılların bi daha geri gelmiicek. Bu güzel günleri incecik fıstık gibi yaşamak istemez misin. İçindeki güce inan. Başaranlar da senin gibiydi. İnanmayı bırakmadılar sağlıklı beslenip spor yaptılar o kadar. Ben başaracağına inanıyorum canım lütfen kendine bi şans daha ver mücadeleyi bırakma. Sen değerlisin

Bu iki öğün yiyenler geç kahvaltı yapıyor sanırım öylemi

Galiba zaten normalde abur cubur nadir alir eve esim ama nedense bugun surekli aklimda dolandılar. Yanliz menulere bakiyorumda en cok yiyeniniz ben
Elacigim diyete yeni basladigin için yemek var aklında hep spor a başla 3 güne bile hissettiriyor kendini o zaman spor a takılacak kafan :)

Bırakma sakın boyunu bilmemde kilo yaş olarak bana yakın buldum seni tatlı krizlerini küçük bir pudingle geçiştirebilirsin bana diyetisyenim demiştiki bütün gün aç dolanıyosun tabiiki krize girersin o yüzden ara öğün yapıyorum diğer öğünlerin iyi gibi diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz bir ömür böyle bide tavsiyem çocuklardan fırsat bulursan en sevdiğin hobi yada spora yarım saat bile olsa zaman ayır yaşadığımızı hissedelim dimi

Benim krizi kuru yaban mersini kesiyor canım hiç bırakma giden hafta sonu olsun hafta ici bizimdir
Birde 1 dilim pasta yi yakmak için 72 saat tempolu yürümek lazım öyle bi imkanın varmı onu düşün öyle ye :)

Elacigim diyete yeni basladigin için yemek var aklında hep spor a başla 3 güne bile hissettiriyor kendini o zaman spor a takılacak kafan :)
Olmadı deli gibi temizlik yapın yorgunluktan ağrıdan yiyemezsin

merhaba hanımlar
morordek

dünkü menümü sayayım..

öğlen:2 haşlanmış yumurta
kurutulmuş domates
yeşil zeytin
zeytinyağlı kekik
3 parmak büyüklüğünde köy ekmeği
şekersiz çay

akşam:etli patates yemeği
ev yapımı yoğurt
3,5 litre su
30 dk yürüyüş

ismim etiketlenmez ise yorum yapamam saygılarımla

Gunaydinnnn canım lar parkbyull sen ortalıkta yoktun diye etiketlemedim ben bundan sonra etiket yaparım canım hoşgeldin
E elacicegim23 canım bence makarna şu an için iyi bı seçim değil yani kaptanim ve yardımcıları daha iyi bilir ama cumaya az kaldı başka alternatifler bul en azindan bi süre pirincten makarnadan uzak duralım cumaya kadar mesela :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…