- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.541
Aynısı bendede varSormaaa yaaaa bende onun pişmanlığını yasiyorummmm hemde çok
Ah ah ağzın bal yesin diyecek ama nerdeee o günler bende evlendiğimde 46 kiloydum en son hamile kaldığımda 55 ondan sonrada hiç 55olmadımGorucez hiç merak etme vücutta yağ depolama sağlayan enzimleri yine yağlar salgilarmis yağ da yüzde 20 nin altına düşelim bak neler neler olacak canim
1 gündemi 900 ödem bile olsa iyimişgünaydın hanımlar ilk gün sonrası olduğu için sabah tartılmak istedim 66,9 çıktı 900 gram gitmiş tabi ödem bunlar inş devamı gelir
şimdi sabah kahvaltımı yapıcam.
2 top yani 3 kaşık falan lor peyniri
1 haşlanmış yumurta (yumurta benim herşeyim ben onsuz yapamam )
domates salatalık
2 etimek
çay
yedikçe yazıcam yanlış olmasın şimdi iş zamanı görüşürüz öğle arası
Bırakma canım. Sadece 3 ay ver kendine. Ne kadar değiştiğine inanamayacaksın. Şu an aşırı yeme isteği tatlı krizleri yaşıyorsun biliyorum. egzersiz yap. Bol bol su iç. 3 ay paketli gıdalardan şekerden uzak dur biraz da egzersiz , gör bak nasıl güzel bir sonuç alacaksın.Yazamıyorum bir türlü nolur bana gaz verin bırakacak gibiyim bu hafta sonu güme gitti zaten elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.yani tatlı krizim tutuyor napim
Bu iki öğün yiyenler geç kahvaltı yapıyor sanırım öylemiSabah
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Avuç içi peynir
2 çatal menemen
3 kaşık yoğurt
Ara
Kahve
Akşam
1 kase taze fasulye yemeği
1 tabak yogurtlu brokoli karnibahar karışımı
Ara
Kahve
Su 2 litre
Spor 1 saat zumba
Elacigim diyete yeni basladigin için yemek var aklında hep spor a başla 3 güne bile hissettiriyor kendini o zaman spor a takılacak kafan :)Galiba zaten normalde abur cubur nadir alir eve esim ama nedense bugun surekli aklimda dolandılar. Yanliz menulere bakiyorumda en cok yiyeniniz ben
Bırakma sakın boyunu bilmemde kilo yaş olarak bana yakın buldum seni tatlı krizlerini küçük bir pudingle geçiştirebilirsin bana diyetisyenim demiştiki bütün gün aç dolanıyosun tabiiki krize girersin o yüzden ara öğün yapıyorum diğer öğünlerin iyi gibi diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz bir ömür böyle bide tavsiyem çocuklardan fırsat bulursan en sevdiğin hobi yada spora yarım saat bile olsa zaman ayır yaşadığımızı hissedelim dimiYazamıyorum bir türlü nolur bana gaz verin bırakacak gibiyim bu hafta sonu güme gitti zaten elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.yani tatlı krizim tutuyor napim
Benim krizi kuru yaban mersini kesiyor canım hiç bırakma giden hafta sonu olsun hafta ici bizimdirYazamıyorum bir türlü nolur bana gaz verin bırakacak gibiyim bu hafta sonu güme gitti zaten elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.yani tatlı krizim tutuyor napim
Olmadı deli gibi temizlik yapın yorgunluktan ağrıdan yiyemezsinElacigim diyete yeni basladigin için yemek var aklında hep spor a başla 3 güne bile hissettiriyor kendini o zaman spor a takılacak kafan :)
Aslinda hem ondan hemde esim evde olmadigi icin aksam sıkılıyorum boyle olunca akıl surekli yemekte:)Elacigim diyete yeni basladigin için yemek var aklında hep spor a başla 3 güne bile hissettiriyor kendini o zaman spor a takılacak kafan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?