- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.581
Guzel ama firsatim olursa pişirmeye. Tesekkurler canim:)Kuru fasulye yogurt :)
ne güzel yazmışsın içim kıpır kıpır oldu hadi bakalım herkese başarılar diliyorumGüzel hatunlar...
Biz bu kiloları vericez. Burda olduğumuza göre bi adım attık. takımı el birliğiyle canlandırdık hedefe giden yolda ilk başarıyı kazandık. İkinci olarak da bu hafta kaptanımız ın gönlünü alıp bu haftayı derece ile kapatmak olacak inşallah. Başarıya giden yolda 3. hedefimiz de ramazan bayramına fit bi şekilde girmek olsun ne dersiniz. Herkesi şaşırtalım. Çok güzel bi kıyafet alalım incecik olalım görenler bambaşka bi bizle karşılaşsın.
Bayrama tamıtamına 112 gün var. Haydı kızlar daha fazla bu ağırlıklar la yaşamayalım. Geri sayımı başlatıyorum. Bugün itibariyle hedefe 112 gün var. Başaracağımıza eminim.
bende yumurtasız yapamıyorum. malesefki 3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek ediyor.ekmeği azaltıp bulguru çoğaltabilirsin ama akşam yerine öğle yemeğinde tercih et bende mesela ödem yapıyor akşam yiyinceBende yumurta olmayınca aç kalacak mışım gibi hissediyorum:) bi de bir şey sorcam hiç bulgur tüketiyor musun ? Ben baya tuketiyordum arkadaşlar sayesinde baya azalttım
diyete yeni başladığın için oturması zaman alırKizlar mesajlarınızı okudum sagolun hepiniz:)musait olamadigim icin tek tek donemedim size simdi soyle birsey var esim burda olmadigi icin sebzem evde yok pek sadece havuc marul gibi. Kucuk bir yerdeyiz cikma imkanimda yok. Yemek olarak fikir verin bana.
Evet canım burda daha pahalı. Onun disinda kv alt ust oturuyoruz sevmiyorlar carsiya gidip gelmemi bilmiyorum ya anca salata malzemesi alabilirimbende yumurtasız yapamıyorum. malesefki 3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek ediyor.ekmeği azaltıp bulguru çoğaltabilirsin ama akşam yerine öğle yemeğinde tercih et bende mesela ödem yapıyor akşam yiyince
diyete yeni başladığın için oturması zaman alır
ben pazar günleri alışverişimi yapıyorum mutlaka haftanın 4-5 gününü ne yiyeceğimi düşünüyorum. çalıştığım için hep önceden hazırlıyorum eve gidince yiyoruz. o yüzden önceden planla işin kolaylaşır
bir kaç yemek örneği
barbunya
kurufasulye
nohut
tavuk sote
tavuk haşlama
yeşil mercimekli salata
pırasa
karnabahar,brokoli
tabi her şey çok pahalı şu aralar ama
@ yazdıktan sonra nickimi yazarsan menü paylaşımı görebilirim hataların varsa söyleyip daha da motive olmanı sağlayabilirimEtiketleme nasıl yapılıyo bide faydası nedir anlamadım
Canim sendin galiba cevap vermedin. Merak ettim seni kilomuz aynıydı galibaöğle yemeğim pırasa 5-6 kaşık 3 dilim etimek bol su yoğurt getirmeyi unutmuşum
benim mart ayında görevde yükselme sınavım var şu aralar spor yapamıyorum. eve gidince ya ders ya temizlikle uğraşıyorum. sınav sonrasında ve fırsat buldukça spor yapmaya çalışıcam.
Rahım adet agrıdı olmasınYa arkadaslar birsey sormak istiyorum size benim bugun alt gobegim agriyor normal mi dersiniz yani cok yururuz bacaklarimiz agrir ya öyle. Bir sıkıntı olmasinda korkuyorum
Şu an bende aynı durumdayım canım sürekli bakliyat ve evde olanlarla bişeyler yapıyorum. Çorba yapıyorum o şekildeKizlar mesajlarınızı okudum sagolun hepiniz:)musait olamadigim icin tek tek donemedim size simdi soyle birsey var esim burda olmadigi icin sebzem evde yok pek sadece havuc marul gibi. Kucuk bir yerdeyiz cikma imkanimda yok. Yemek olarak fikir verin bana.
Canım az bişey yeşil mercimek haşla içine soğan doğra havuç rendele ne varsa koy. Limon sık biraz acı biber serp çok az zeytinyağı. Süper bi salata hem de doyurucu.1 kasede yoğurt..Kizlar mesajlarınızı okudum sagolun hepiniz:)musait olamadigim icin tek tek donemedim size simdi soyle birsey var esim burda olmadigi icin sebzem evde yok pek sadece havuc marul gibi. Kucuk bir yerdeyiz cikma imkanimda yok. Yemek olarak fikir verin bana.
Hep birlikte başarıcaz canımne güzel yazmışsın içim kıpır kıpır oldu hadi bakalım herkese başarılar diliyorum
Teşekkür ettim bilmiyodum yorumlarınızı isterim tabiki etiketleyince daha kolay ulaşıyo mesajlara sanırım onu demeye çalıştımCanım menü yazdığında @ işareti ile parkbyull yazarak etiketleme yaparsan, yazdığın menüne yorum yapacak :) Kendisi kaptan yardımcısı, uzun süredir diyet yolculugu yapıyor, bu işi baya çözdü, o yüzden menüleri yorumlamasını ben rica ettim :)
Teşekkürler yazıcam bilmiyodum@ yazdıktan sonra nickimi yazarsan menü paylaşımı görebilirim hataların varsa söyleyip daha da motive olmanı sağlayabilirim
Aklıma ayran detoksu geldi bilmem sana uyarmı arkadaşlar yorumlasın burda bi arkadaş yazmıştı bende netten bakmıştım ileriye doğru bende yapmayı düşünüyorum tam tarifini ve uygulamasını yazar belkiKizlar mesajlarınızı okudum sagolun hepiniz:)musait olamadigim icin tek tek donemedim size simdi soyle birsey var esim burda olmadigi icin sebzem evde yok pek sadece havuc marul gibi. Kucuk bir yerdeyiz cikma imkanimda yok. Yemek olarak fikir verin bana.
evet bugün sabah tartıldım canım 66,9 kiloyum 160 cm boyum 34 yaşındayım senle çok yakınızCanim sendin galiba cevap vermedin. Merak ettim seni kilomuz aynıydı galiba
Ah o deli gibi temizlik yapan hatunlardan bi olabilsemmm...:)Olmadı deli gibi temizlik yapın yorgunluktan ağrıdan yiyemezsin
Bendede tamtersi oluyor eşim evde olunca bütün düzenim gidiyor benimki abur cubur hastası gece de yer sürekli adam 72 kilo deli ediyor beniAslinda hem ondan hemde esim evde olmadigi icin aksam sıkılıyorum boyle olunca akıl surekli yemekte:)
Bende siz Denim 1.57 boy 67.0 kilo 32 yaş :)evet bugün sabah tartıldım canım 66,9 kiloyum 160 cm boyum 34 yaşındayım senle çok yakınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?