Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel yazmışsın içim kıpır kıpır oldu hadi bakalım herkese başarılar diliyorum

Bende yumurta olmayınca aç kalacak mışım gibi hissediyorum:) bi de bir şey sorcam hiç bulgur tüketiyor musun ? Ben baya tuketiyordum arkadaşlar sayesinde baya azalttım
bende yumurtasız yapamıyorum. malesefki 3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek ediyor.ekmeği azaltıp bulguru çoğaltabilirsin ama akşam yerine öğle yemeğinde tercih et bende mesela ödem yapıyor akşam yiyince

diyete yeni başladığın için oturması zaman alır
ben pazar günleri alışverişimi yapıyorum mutlaka haftanın 4-5 gününü ne yiyeceğimi düşünüyorum. çalıştığım için hep önceden hazırlıyorum eve gidince yiyoruz. o yüzden önceden planla işin kolaylaşır
bir kaç yemek örneği
barbunya
kurufasulye
nohut
tavuk sote
tavuk haşlama
yeşil mercimekli salata
pırasa
karnabahar,brokoli
tabi her şey çok pahalı şu aralar ama

Ya arkadaslar birsey sormak istiyorum size benim bugun alt gobegim agriyor normal mi dersiniz yani cok yururuz bacaklarimiz agrir ya öyle. Bir sıkıntı olmasinda korkuyorum

öğle yemeğim pırasa 5-6 kaşık 3 dilim etimek bol su yoğurt getirmeyi unutmuşum
benim mart ayında görevde yükselme sınavım var şu aralar spor yapamıyorum. eve gidince ya ders ya temizlikle uğraşıyorum. sınav sonrasında ve fırsat buldukça spor yapmaya çalışıcam.

Evet canım burda daha pahalı. Onun disinda kv alt ust oturuyoruz sevmiyorlar carsiya gidip gelmemi bilmiyorum ya anca salata malzemesi alabilirim

Canim sendin galiba cevap vermedin. Merak ettim seni kilomuz aynıydı galiba

Şu an bende aynı durumdayım canım sürekli bakliyat ve evde olanlarla bişeyler yapıyorum. Çorba yapıyorum o şekilde

Canım az bişey yeşil mercimek haşla içine soğan doğra havuç rendele ne varsa koy. Limon sık biraz acı biber serp çok az zeytinyağı. Süper bi salata hem de doyurucu.1 kasede yoğurt..

Teşekkür ettim bilmiyodum yorumlarınızı isterim tabiki etiketleyince daha kolay ulaşıyo mesajlara sanırım onu demeye çalıştım

Aklıma ayran detoksu geldi bilmem sana uyarmı arkadaşlar yorumlasın burda bi arkadaş yazmıştı bende netten bakmıştım ileriye doğru bende yapmayı düşünüyorum tam tarifini ve uygulamasını yazar belki

kızlar ara öğün olarak yine küçük bir kasede yulap lapası bu sefer içine 2 parça çikolata koydum dünkü biraz yavan gelmişti. ama bunu arkadaşla paylaştık. su 1,5 litre oldu
akşam yemeği 1 küçük kase barbunya
1 küçük kase yoğurt
2 dilim etimek
yersem salata yaparım
suyu da 2,5 litreye tamamlarım inş
görüşürüz yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…