Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

düzensiz bir gün için sabah yediğin 3 dilim harici ekmek dışında pek bir sorun yok canım

günaydın;=

morordek

sabah:5 kaşık yoğurt ,2 kaşık müsli,bir muz,1 avuç yaban mersini yarım avuç tuzsuz fıstık ile bir kase hazırladım..

öğlen:etli nohut yedim ekmeksiz..

arada bir avuç kadar daha fıstık yemişimdir.

akşam:etli nohut ,ev yapımı yoğurt ekmeksiz..

2,5 litre su
30 dk yürüyüş

Haklisiniz bu hafta alisma haftamiz olsun diyelim:) kayinvalidem de oldugum icin ne vardi onu yedim malum.cocuklar misafir derken kendime yapamadim. Bulgur pilaviydi yedigim. Bugun aksam icin daha dikkat edecegim insaallah

morordek parkbyull ben pek aktif olamicam cuma bildirim yapıcam çok çok hastayım oğlum hem ishal hem usutmustu ishal i geçti üstüme de ben geçti :) pek kolunu kaldiramiyorum çünkü.
Birde sabah tartıldım 66.0 çıktı inanmadim oğlumu tartim o aynı sorun yok eğer tartı bana bi güzellik yapmak istemediyse 2 gün limon zencefil zerdecal detoks yapicam (emzirenler ve tansiyon düşüklüğü olanlar yapamaz) yarın da saf protein.cumaya yüzden güzel gelebilir bakarsınız 1. Olurum :)

Turşuyla fıstık ödemmi yaptı acaba fazla çıktım bugün yürüyüşle atardım ben onu ama havada yağmurlu yaaa.biri yazmış bulgur bende ödem yapıyo diye hiç duymamıştım
Turşu ödem yapmış olabilir
Bulgur da evet kimi bünyeyi şişirebiliyor, mesela bende de şişkinlik yapar.
Öyle mi diyorsun :)
Yüzden güzel gelirse alalım mı listeye? Bildirim yapamayacaksın ama dikkat edebilecek misin? Ertesi hafta yine müthiş bi artıyla gelme :)
Bir de listeye alırsam 2 ay boyunca listede kalman gerek, izin hakkı ancak 2 ay sonunda oluyor bilgin olsun. Ona göre kararını ver :)

Maasallah canim sanasupersin. Detoksu nasil yapoyorsun merak ettim

Kaptanim liste nasil oluyor ne listesi acaba

Kaptanim liste nasil oluyor ne listesi acaba
Elacım takım listesi var ilk sayfada. Herkesin haftalık kilo bildirimlerine göre yüzde hesaplanıyor ve diğer takımlarla yarışıyoruz. Yeni gelen üyeler ilk 2 hafta deneme süresinde o listeye dahil olamıyorlar zaten. 2 hafta sonunda takım kaptanı o kişinin katılımını yeterli görürse takım listesine dahil ediyor :) Hmavidag da uzun süredir üyemiz, ocak başında takıma geldi ama bir türlü listeye almak nasip olmadı :) Şimdi bu hafta güzel kilo vermiş olursa alabiliriz belki diye onu söyledim.

Örneğin senin için de 2 hafta sonra bi değerlendirme yaparız takım listesine girecek misin diye :)

Anladim kaptanim mesela listeye girebilmem icin haftada en az ne kadar vermem gerekiyor. Cunku her ne kadarda soylemesemde bende iyi gidiyorum iki gune gore.

Dikkat edicem kaptanım tabiki evet yaza yağsız Simit siz gobeksiz girmek istiyorum ama asıl bida kilo almak istemiyorum ben her kış 10 kilo alırım yazın kendiliğinden gider hepsi ama bu kısa 70 le başladım o bi dur dedi bana yani ömür boyu dikkat etmeyi düşünüyorum. Listeye alma deme sebebim yüzeyi kötü etkilememek ti listede olursam kendimi gruba karşı daha sorumlu hisseder. Bide hem çocuk hem ben hastayım gücüm olmadigindan yazamicam yani bikacgunlugune yoksa kopmuyorum burdayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…