Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saol kaptanim çok şükür sıkıntı olmuyo pek. Önceden de dediğim gibi bizimki bana düşkün de keşke memeye de düşkün olsa :))) herkesin derdi frkli işte

Yaa görsen son 2 haftadir illa ikisi birden açık olacak bi ondan bi ondan içecek :) içsin icsinde bari bir seyler de yesin ki biraz toparlansinn beni en cok yoran peşinde dolaşıp yedirmeye çalışmak
Mama sandalyesine alışmadı mı canım. Ben sandalyesine oturtup kemerleri bağlayıp yediriyorum başka türlü arkasından dolaşmak çok zor.

Diş çıkarma dönemlerinde iştahsız olurlar memeye daha da düşerler canım bunlar normal endişelenme.

Canı yanıyor annesi ne yapsın senden medet umuyor. Kıyamam ya

Canım hemen moralini bozma doktor ne diyo bakalım. Allah Dermansız dert vermesin kimselere

Mama sandalyesine alışmadı mı canım. Ben sandalyesine oturtup kemerleri bağlayıp yediriyorum başka türlü arkasından dolaşmak çok zor.
canim normalde mama sandalyesinde yiyor orda da deniyorum yok her firsatta ağzına atayim diyorum istemiyo..

Diş çıkarma dönemlerinde iştahsız olurlar memeye daha da düşerler canım bunlar normal endişelenme.
aynen diş işte normal biliyorum ama beslenme sıkıntısı çıktığı için tahlillerde o yüzden canim sıkıldı biraz. Neyse geçecek elbet sağlık olsun..

Kızlar menumu yazayım
Sabah
Ilık limonlu su
6 adet zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 kare bitter

Öğle
2 kepçe kuru fasulye
2 kasık yoğurt
2 dilim ekmek

Ara
Yarım elma
1 bardak süt

Aksam
1 tabak keçi peynirli salata (az zeytinyagli)
1 dilim ekmek

Ara
1 kasık yoğurt
1 tane kuru incir

1 litre elmalı detoks suyu
2.5 litre su parkbyull morordek

Spor: 30 dakika bölgesel egzersiz

parkbyull çok geçmiş olsun canım umarım kolay atlatilabilir rahatsizliklardir
A Asmii havuc ve patates ten parmak besin yap hafif diri olsun o hem yer besin olur hem de dişlerini kasir ben pırasa ve soğan verirdim dış döneminde kaşıntıya ve ağrıyı engelliyor bi dene istersen canim

Menüm
Limonlu su
Kahve

Sabah atlıcanlı Kaşarlı omlet
2 dilim tam buğday
Beyaz peynir
Bal kaymak (kaymak sütun üstünden aldigim)

Ara:kahve
Muz
6 7 fındık

Aksam :1 tabak kiymali kapışma
(Yoğurt ta yicem tim unutmuşum bak şimdi geldi aklima)

Su:1.5 lt
Detoks suyu:1.5 lt

morordek daha iyi hissettim girebildim bak :)
Not: ayvacicegi ozlendin

Öyle yapayim olmazsa ben havuç patates brokoli irmik karistirdim biraz da kemik suyu koydum belki içer diye biraz ondan içti dun bugün istemedi artik. Çorba olunca kemik suyuda olmus oluyo diyorum ama dedigin gibi buharda hasliyim yarin öyle yer

Ya ben soğandan falan korkuyo ru m hic vermedim onun ince zari cok tehlikeliymis cocuklar için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…