- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.641
Belirli bi kilo verme şartı yok listeye girmek icin :) Listeye gireceğin haftaki durum daha önemli aslında. Sen aynı şekilde devam et :)Anladim kaptanim mesela listeye girebilmem icin haftada en az ne kadar vermem gerekiyor. Cunku her ne kadarda soylemesemde bende iyi gidiyorumiki gune gore.
Tamam o zaman cuma günkü bildirimin güzel olursa listedesinDikkat edicem kaptanım tabiki evet yaza yağsız Simit siz gobeksiz girmek istiyorum ama asıl bida kilo almak istemiyorum ben her kış 10 kilo alırım yazın kendiliğinden gider hepsi ama bu kısa 70 le başladım o bi dur dedi bana yani ömür boyu dikkat etmeyi düşünüyorum. Listeye alma deme sebebim yüzeyi kötü etkilememek ti listede olursam kendimi gruba karşı daha sorumlu hisseder. Bide hem çocuk hem ben hastayım gücüm olmadigindan yazamicam yani bikacgunlugune yoksa kopmuyorum burdayim:)
Anladim tamam teşekkürler:)Belirli bi kilo verme şartı yok listeye girmek icin :) Listeye gireceğin haftaki durum daha önemli aslında. Sen aynı şekilde devam et :)
A.slm canim ben iyiyim sen nasilsin bi sessizlik var sanki. Ben gün nasil bitiyor anlamiyorum valla.. gün boyu elimde tabak acaba oğlum bunu yer mi diye diye bitiyor gün. Fikri olan var mı yemek yemesi için nasil oyalayabilirimm..Selam kizlar nasilsiniz
Ekmehi azsltmaya bakin yerini kavrulmanis kuru yemisler alsin o da sabahlari
Bnde mutfak dolaplarını sılıcem temızlıycemA.slm canim ben iyiyim sen nasilsin bi sessizlik var sanki. Ben gün nasil bitiyor anlamiyorum valla.. gün boyu elimde tabak acaba oğlum bunu yer mi diye diye bitiyor gün. Fikri olan var mı yemek yemesi için nasil oyalayabilirimm..
Sabah 9 buçukta haşlanmış yumurta nin çeyreğini yedi ince 2 diim peynir o kadar başka da bir şey yemiyorBnde mutfak dolaplarını sılıcem temızlıycem
Canım kac aylık oglusun saatlı ver yemegını saat tut ıllskı yer o zaman
Evet aynen kuru fasulye nohut da yapar :)Merhabalar kızlar bende oglusla uğraşıyorum A Asmii benim de oğlum aynı yemiyo diş dönemindeyiz belki ondan ama canim sıkılıyo bide hiç tepemden inmek istemiyo oyuncak koyuyorum yanına oturuyorum bana tırmanıyor. Yoruluyorum valla. Bide biri bulgur şişkinlik yapıyo yazmış bana da yapıyo dünden anladım ki kuru fasulye de yapıyo. İnşallah cuma ya kadar gider siskinlikler. Bende elmalı ödem suyu hazırladım kendime o baya iyi geliyo tavsiye ederim.
ben yazmıştım canım bulgur bende yapıyor diye şuan da çok şişim bana bir şeyler yaramıyorTurşuyla fıstık ödemmi yaptı acaba fazla çıktım bugün yürüyüşle atardım ben onu ama havada yağmurlu yaaa.biri yazmış bulgur bende ödem yapıyo diye hiç duymamıştım
Aynen ya evi süpereyim dedim 2 oda supurdum anca.. surekli emmek istiyor sürekli .. bi de ikisi birden açık olacak bi ondan bi ondan içip duruyor bende öp öp doyamıyorum vallaa.. Aynen bencede emzirme döneminde tavsiye etmiyorlar detokslariMerhabalar kızlar bende oglusla uğraşıyorum A Asmii benim de oğlum aynı yemiyo diş dönemindeyiz belki ondan ama canim sıkılıyo bide hiç tepemden inmek istemiyo oyuncak koyuyorum yanına oturuyorum bana tırmanıyor. Yoruluyorum valla. Bide biri bulgur şişkinlik yapıyo yazmış bana da yapıyo dünden anladım ki kuru fasulye de yapıyo. İnşallah cuma ya kadar gider siskinlikler. Bende elmalı ödem suyu hazırladım kendime o baya iyi geliyo tavsiye ederim.
Birde seninki küçük sütle doyuyor dur benim ki büyüdü artik yemesi lazim.. beslenmesi de sıkıntılı çıktı ama olmuyor olmuyorMerhabalar kızlar bende oglusla uğraşıyorum A Asmii benim de oğlum aynı yemiyo diş dönemindeyiz belki ondan ama canim sıkılıyo bide hiç tepemden inmek istemiyo oyuncak koyuyorum yanına oturuyorum bana tırmanıyor. Yoruluyorum valla. Bide biri bulgur şişkinlik yapıyo yazmış bana da yapıyo dünden anladım ki kuru fasulye de yapıyo. İnşallah cuma ya kadar gider siskinlikler. Bende elmalı ödem suyu hazırladım kendime o baya iyi geliyo tavsiye ederim.
Haftada 2 gün yapıyorum genelde emziren ler de kullanabilir diye okudum elma limon tarçın karanfil karabiber var içinde sakıncalı olacağını düşünmedim ama tabi aşırıya kacmamak lazimEvet aynen kuru fasulye nohut da yapar :)
Perşembe yemeyin sakın bunları
Bi de ödem atıcı şeyleri dikkatli kullan canım emzirme döneminde pek önerilmiyor öyle şeyler
Bende 5 gündur supurmuyorum izin vermiyo ki uyuyuncada yapamıyorum sesten uyaniyo her yer her yerde canlar saolsun böyle böyle büyüyecekler önceden yiyordu tüm çorbalari muzu bile çok severdi şimdi yemiyo uzuyo benu sütle doyuyor ama yemesi de lazum gelişmesi icin. Çok hareketli bide masallah kilo milo almiyo. Anasına çekmemiş hicc:))))))Aynen ya evi süpereyim dedim 2 oda supurdum anca.. surekli emmek istiyor sürekli .. bi de ikisi birden açık olacak bi ondan bi ondan içip duruyor bende öp öp doyamıyorum vallaa.. Aynen bencede emzirme döneminde tavsiye etmiyorlar detokslari
Çok geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin sitres olma daha çok artar hepsi. Doktor sana gidişatı anlatır hayirlisiylabenim mide biyopsi sonucum geldi çok iç açıcı gözükmüyor canım sıkıldı..
intestinal metaplazi
atrofi
aktivite
helikobakteri pilori
inflomasyon hepsi çıkmış
intestinal metaplazi ve atrofi yeteri kadar şoka soktu beni yarın doktor ne diyecek bilmiyorum..
Yine de çok üzme üzüntü midenin baş düşmani zaten.. Bakalim doktoru dinlemek lazim.. geçmiş olsun..benim mide biyopsi sonucum geldi çok iç açıcı gözükmüyor canım sıkıldı..
intestinal metaplazi
atrofi
aktivite
helikobakteri pilori
inflomasyon hepsi çıkmış
intestinal metaplazi ve atrofi yeteri kadar şoka soktu beni yarın doktor ne diyecek bilmiyorum..
Aynen benim de öyle uyuyunca çıt sesine uyaniyor.. bizimki de muzu cok seviyor içine ceviz badem findik ezer koyardim bitirirdi dun gün boyu ortalarda süründü yemedi.. Dedigin gibi canlari sagolsun geçecek elbet sağlıkla buyusunler insallah..Bende 5 gündur supurmuyorum izin vermiyo ki uyuyuncada yapamıyorum sesten uyaniyo her yer her yerde canlar saolsun böyle böyle büyüyecekler önceden yiyordu tüm çorbalari muzu bile çok severdi şimdi yemiyo uzuyo benu sütle doyuyor ama yemesi de lazum gelişmesi icin. Çok hareketli bide masallah kilo milo almiyo. Anasına çekmemiş hicc:))))))
Bunların hepsi böyle demek ki. Ben evde olduğumda bizimkinin işi de sadece emmekAynen ya evi süpereyim dedim 2 oda supurdum anca.. surekli emmek istiyor sürekli .. bi de ikisi birden açık olacak bi ondan bi ondan içip duruyor bende öp öp doyamıyorum vallaa.. Aynen bencede emzirme döneminde tavsiye etmiyorlar detokslari
Geçmiş olsun parkcım, pek anlamasam da yazdıklarından. Doktor ne diyecek bi bakalım.. Belki korktuğun gibi değildirbenim mide biyopsi sonucum geldi çok iç açıcı gözükmüyor canım sıkıldı..
intestinal metaplazi
atrofi
aktivite
helikobakteri pilori
inflomasyon hepsi çıkmış
Tamam o zaman emzirmeye uygunsa. Bazen özellikle belirtiyorlar çünkü emzirenler yapmasın diye. Süt miktarını etkileyebilir diye dedimHaftada 2 gün yapıyorum genelde emziren ler de kullanabilir diye okudum elma limon tarçın karanfil karabiber var içinde sakıncalı olacağını düşünmedim ama tabi aşırıya kacmamak lazim
Yaa görsen son 2 haftadir illa ikisi birden açık olacak bi ondan bi ondan içecek :) içsin icsinde bari bir seyler de yesin ki biraz toparlansinn beni en cok yoran peşinde dolaşıp yedirmeye çalışmakBunların hepsi böyle demek ki. Ben evde olduğumda bizimkinin işi de sadece emmek
Geçmiş olsun parkcım, pek anlamasam da yazdıklarından. Doktor ne diyecek bi bakalım.. Belki korktuğun gibi değildir
Tamam o zaman emzirmeye uygunsa. Bazen özellikle belirtiyorlar çünkü emzirenler yapmasın diye. Süt miktarını etkileyebilir diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?