- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.681
Akşam salata az olmuş sanki ama 1 dilim ekmegi tuttum :)Kızlar menumu yazayım
Sabah
Ilık limonlu su
6 adet zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 kare bitter
Öğle
2 kepçe kuru fasulye
2 kasık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
Yarım elma
1 bardak süt
Aksam
1 tabak keçi peynirli salata (az zeytinyagli)
1 dilim ekmek
Ara
1 kasık yoğurt
1 tane kuru incir
1 litre elmalı detoks suyu
2.5 litre suparkbyull morordek
Spor: 30 dakika bölgesel egzersiz
Kuzu tartı öncesi hafif besleneyim dedim:) doymamış gibi hissettim ama sonradan doydum bide dediğim gibi evde biseu kalmadı yiyeceğim ondan böyle gecistirmece oluyoAkşam salata az olmuş sanki ama 1 dilim ekmegi tuttum :)
O zaman afiyet olsun canimm :)Kuzu tartı öncesi hafif besleneyim dedim:) doymamış gibi hissettim ama sonradan doydum bide dediğim gibi evde biseu kalmadı yiyeceğim ondan böyle gecistirmece oluyo
Sürekli gözünün onundeyken 10dk 10 dk ver derimYa ben soğandan falan korkuyo ru m hic vermedim onun ince zari cok tehlikeliymis cocuklar için..
Emzirirken detoks yapılmaz bebeğin metabolizma mahvolurArkadaslar daha once sordum kimse cevap yazmadi detoks suyu hazirliyorsunuz faydalari neler nasıl yapıyorsunuz banada söyleseniz
Canim bebegimi emzirmiyorum zatenEmzirirken detoks yapılmaz bebeğin metabolizma mahvolur
Aynenn canimm.. olmazsa alip denerim sağol canımSürekli gözünün onundeyken 10dk 10 dk ver derim
Çorba nda çok güzel bazen kemik suyu bazen tavuk suyu koyarsin farklı gelir kuzu ya
Evet bizde de ikisi de açık olacakYaa görsen son 2 haftadir illa ikisi birden açık olacak bi ondan bi ondan içecek :) içsin icsinde bari bir seyler de yesin ki biraz toparlansinn beni en cok yoran peşinde dolaşıp yedirmeye çalışmak
İyi hissetmene sevindim Hülyacım :)Menüm
Limonlu su
Kahve
Sabahatlıcanlı Kaşarlı omlet
2 dilim tam buğday
Beyaz peynir
Bal kaymak (kaymak sütun üstünden aldigim)
Ara:kahve
Muz
6 7 fındık
Aksam :1 tabak kiymali kapışma
(Yoğurt ta yicem tim unutmuşum bak şimdi geldi aklima)
Su:1.5 lt
Detoks suyu:1.5 lt
morordek daha iyi hissettim girebildim bak :)
Not:ayvacicegi ozlendin
60 saniyeyi bi sefer de mi yapıyosun mesela ben bugun 25 saniye durabildim 20 saniye ile başladımHepinize hayirli aksamlar bugunku menüm
Sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek
2 kasik yogurt yarim dilim kek (çocuklar yerken cok canim cekti )
Ogle yok
Aksam bir kase taze fasulye
Tavuk haslama ve salata
Ara: az sekerli turk kahvesi 1 avuc cig fındık
Su 2.5 litre
Spor: 30 dakika leslie 60 saniye plankparkbyull morordek
Hayir canim uc gundur aslinda yapiyorum sizden görmüştüm yazmistiniz daha dogrusu onuda leslie ikisinide uc gundur yapiyorum ilk gun 10 saniye zor duruyordum dun 20 saniye bugun de 25 saniye zor yaptım cok az dinlenip tekrar yapiyorum 3 defa tekrarladım yani60 saniyeyi bi sefer de mi yapıyosun mesela ben bugun 25 saniye durabildim 20 saniye ile başladım
:))Evet bizde de ikisi de açık olacakAy rezalet yani evde bağrı açık geziyorum resmen
İyi hissetmene sevindim Hülyacım :)
Bu arada patlıcanlı omleti hala denemedim yaa
Insan alışıyor bende 15 20 ile başladım dün 1 buçuk dakka durdum..60 saniyeyi bi sefer de mi yapıyosun mesela ben bugun 25 saniye durabildim 20 saniye ile başladım
Anladim canım. Bi anda 60 saniye durmak baya zor olurHayir canim uc gundur aslinda yapiyorum sizden görmüştüm yazmistiniz daha dogrusu onuda leslie ikisinide uc gundur yapiyorum ilk gun 10 saniye zor duruyordum dun 20 saniye bugun de 25 saniye zor yaptım cok az dinlenip tekrar yapiyorum 3 defa tekrarladım yani
Ne zamandır yapıyosunInsan alışıyor bende 15 20 ile başladım dün 1 buçuk dakka durdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?