Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam salata az olmuş sanki ama 1 dilim ekmegi tuttum :)

Bende yazayim..
Sabah yarim litre limonlu ılık su
2 yumurta
zeytin
Peynir
Ara
Kahve bitter

Ögle
1 kase yulafli portakalli yoğurt

Akşam
1 kase yesil fasulye yemegi 1 dilim ekmek..

Su 2 litre
Spor yok ( dünkü platesten sonra vucudum pert yaa hiç bir yere dokunamiyorum oysa ne güzel alışmıştı vücudum.. 3 haftanin acisi fena cıktı bu gece uyumadan kas gevşetici sürsem iyi olacak yarin da bu ağrıyı çekmek istemiyorum..

Hepinize hayirli aksamlar bugunku menüm
Sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek
2 kasik yogurt yarim dilim kek (çocuklar yerken cok canim cekti )
Ogle yok
Aksam bir kase taze fasulye
Tavuk haslama ve salata
Ara: az sekerli turk kahvesi 1 avuc cig fındık
Su 2.5 litre
Spor: 30 dakika leslie 60 saniye plank parkbyull morordek

Yaa görsen son 2 haftadir illa ikisi birden açık olacak bi ondan bi ondan içecek :) içsin icsinde bari bir seyler de yesin ki biraz toparlansinn beni en cok yoran peşinde dolaşıp yedirmeye çalışmak
Evet bizde de ikisi de açık olacak Ay rezalet yani evde bağrı açık geziyorum resmen
İyi hissetmene sevindim Hülyacım :)
Bu arada patlıcanlı omleti hala denemedim yaa

60 saniyeyi bi sefer de mi yapıyosun mesela ben bugun 25 saniye durabildim 20 saniye ile başladım

Hanımlar yarın akşam günüm var, arkadaşlar gelecek. Salata ağırlıklı yapıyoruz genelde ama mutlaka tatlı da oluyor maalesef
Neyse ben bütün gün hazırlıklarla uğraşacağım anlayacağınız, pek bakamayabilirim buraya. Yine de ara ara girip bakmaya calısacağım.
Yarın perşembe oldugu icin ekstra dikkat etmeniz gerektiğini şimdiden yazayım.

Cuma sabah da başka bir arkadaş grubu ile görüsmem olacak, listeyi sanırım ancak ögleden sonra hazırlayabileceğim.

60 saniyeyi bi sefer de mi yapıyosun mesela ben bugun 25 saniye durabildim 20 saniye ile başladım
Hayir canim uc gundur aslinda yapiyorum sizden görmüştüm yazmistiniz daha dogrusu onuda leslie ikisinide uc gundur yapiyorum ilk gun 10 saniye zor duruyordum dun 20 saniye bugun de 25 saniye zor yaptım cok az dinlenip tekrar yapiyorum 3 defa tekrarladım yani

Anladim canım. Bi anda 60 saniye durmak baya zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…