- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.761
Bende daha keşfedemedim tartımdaki fazlalığın nedeniniSüpersin canım :) bende hala sisim bana bişeyler deyin hele bugün hiç ekmek tuketmek istemiyorum sabah yulaf lapası yedim
Ekmek mi o da ne ki öcü mü ki :)Süpersin canım :) bende hala sisim bana bişeyler deyin hele bugün hiç ekmek tuketmek istemiyorum sabah yulaf lapası yedim
Canim ne kadar vermissin yani valla ben bile heyecanlandim:)Günaydın hatunlar :)
Benim tartı bugün 65.8 yani cuma en güzel yüzde benim olacak :))))
Şaka maka yarın cuma öyle tatlı matli yok ilk 3 e girmeliyiz kaptanimizin gönlünü aldık sayılır evet yarın taclandiralim
Yapabilenler detoks , saf protein , yapamayanlar hafif çorba yoğurt. ..
Hadi yarın geçsin biri beni de haftaya daha da azmedeyim:)
Magnezyum takviyesi alırsan hiç ağrı kalmaz kas gevşetici bi işe yaramaz canimSlmmm kizlarrr güne 4 gün gecikmiş regl ile başladım kıvranıyorum sancidannnn.. insallah tartiya da yansimazz... dun kas gevşetici de surdugum halde heryerim perttt.. oturup kalkamiyo ru m üst bacak agrisindan yok boyle bir sey
Canim iki ogun yaptim 4 de yedim en son ya ben peynir zeytin yiyemiyorum pek cok nadirKahvaltı olmamıs
2 yumurta ok
Hanı zeytın
Hanı peynır
Bır tane meyve
Ekmek yerı e kuru yemıs sart aksama kadar acıkmazsın
Aksam menu guzel
Ben mi kendimi kasayı bıraktım az ve sağlıklı diyorum bide yemek yemek umrumda degil sadece oglumla bugün fakli ne oynayabilir im onu düşünüyorum hep yani takintimi yemekten oyuna cevirdimNe yapiyorsun hemen bize de söyle... baya hizli gitti seninnn
Yediriyorum aslinda ama hic faydasi yok gibi anlamadimBal pekmez yedır
Bu suya toz kullanılıyor canım ben kök zencefil çok seviyorum kokusuna hastayım ammavelakin taze kök zencefil e alerjim var bi bardak iceyim 2 gün kesintisiz oksuruk örümcek nefes alamiyorumToz kullanmayın kendını alın daha faydalı
Bende bugün pazı saricam yemicem yarına 3 4 tane ayırıp yarın yicem:)Off bugün de dolma yaptım ya haftalardır canım istiyodu ne zor
Gecen cuma 67.2 idi ama adetim 1 aydan fazla gecikmişti adet olmanın etkisi de var tabi.bende çok ağır sinüzit te var Bugün sinusrinse aldık 3 4 güne rahatlatır spora da başlarım hadi hepimizin süper olsunCanim ne kadar vermissin yani valla ben bile heyecanlandim:)
Aslında Keto sanayi önceki beslenme şekli çünkü fabrikada işçilere enerji gerektiği için kahvaltı ve bol karbonhidrat hızlı enerji veren ürünler üretildi. Çünkü hızlı enerji ve atıştırmalık lar biz uzun saatler çalışalım para kazanıp üretim o paralarla urettiklerimizi satın alalım. Yani Keto en eski en sağlıklı beslenme biçimi. Bende başlamak istiyorum da çalışıp para kazanınca galiba:)slm hanımlar 1 saatir ketojenik diyeti araştırıyorum. bana karataydan farklı gelmedi.
karbonhidrat kısıtlı, yağ ürünleri daha fazla
kemik haşlama suyu bile öneriyor karatayla aynı
sadece tek farkı saat aralığı onu da çok duyuyoruz şu saatten sonra yemedim kilo verdim diyen çok
ben beslenme şeklimi değiştirmek istiyorum. bir yerden başlamam gerek
sizin düşünceleriniz neler bu ketojenik diyet hakkında
benimki kuru fasulyeBende daha keşfedemedim tartımdaki fazlalığın nedenini
:)))))) belki ekmeği kessem çok hızlı gider ama onu da tercih etmek istemiyorumEkmek mi o da ne ki öcü mü ki :)
Bendede sunizit var gercekten cok kotuGecen cuma 67.2 idi ama adetim 1 aydan fazla gecikmişti adet olmanın etkisi de var tabi.bende çok ağır sinüzit te var Bugün sinusrinse aldık 3 4 güne rahatlatır spora da başlarım hadi hepimizin süper olsun
Rabbım kolatiylık versın cnmcok sagol canim.. sen nasılsın..
Bende öyle diyodum uğraşmıyor dum canim ama dedigim gibi tahlillerde besin yetersizligi cıktı ve bundan dolayi acillik olduk. Başa gelince dolaşiyor insan valla Allah yasatmasin insallahh hiç bir bebisee bizede
Yarın bakalım bıldırım gunu 59 u görcemmı :)cok sagol canim.. sen nasılsın..
Bende öyle diyodum uğraşmıyor dum canim ama dedigim gibi tahlillerde besin yetersizligi cıktı ve bundan dolayi acillik olduk. Başa gelince dolaşiyor insan valla Allah yasatmasin insallahh hiç bir bebisee bizede
Sevındım cnmBugün geciktirdim kahvalti yi süt te vermedim yedi bir seyler şükür
Ok cnmEmziriyorum canım maydonoz kullanamıyorum içecek olarak
Onu duymadım canım ben 18 den sonra birsey yemıyorum su cay o kadar bude reflude olmuyo gec saatte yıyeyenlerın sorunu hepslm hanımlar 1 saatir ketojenik diyeti araştırıyorum. bana karataydan farklı gelmedi.
karbonhidrat kısıtlı, yağ ürünleri daha fazla
kemik haşlama suyu bile öneriyor karatayla aynı
sadece tek farkı saat aralığı onu da çok duyuyoruz şu saatten sonra yemedim kilo verdim diyen çok
ben beslenme şeklimi değiştirmek istiyorum. bir yerden başlamam gerek
sizin düşünceleriniz neler bu ketojenik diyet hakkında
dehşet mide şişkinliği üst midede artık nefes aldırmıyordu..Gecmiş oldun ne gıbı sıkayetlerın vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?