Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadasim hosgeldin:) boy olarak ayni sayliriz kilo olarak senden fazlayim yapabilirsin. Benimde iki çocuğum var benimde sabit kilom 65 civari ve suan veriyorum sende verirsin. azim+ kararlılık+sebat etmek:) neden olmasın
Tesekkur ederim. Kararliligimin uzun surmesini diliyorum.
Sizin de en kisa zamanda hedefinize ulasmanizi diliyorum.

Ya o sanırım yapısal olabilir. Kimisi direkt yüzden veriyor. Nasıl engel olucaz, yanakları azcık şişirsek mi
merhaba. Ben takıma girmiştim sonra deneme sürecindeyken izne ayrılmıştım müsaadenizle tekrar katılmak istiyorum :) inşallah sabır ve kararlılıkla..
Tabi ki hosgeldin :)
Güncel kilonu biliyor musun? Bilmiyorsan yarın sabah tartıl kaydedeyim :) bir de hedef kilonu hatirlatirsan super olur

Keske munkun olsa:) sormak istedim belki bir cozum vardir diye

Çok teşekkür ediyorum kaptanım benim...:)
Bende takimimizi kutluyorum.
Yalnız bence haftaya bütün takımlar fena asilacak. Bence çivi çakal 1.lige :)

Malesef ayni ben popom gidio yuz gidio malesef caresi yok

Harikatebrikler hepinize
Maşallah diyelim
Geçen hafta sonuncu bu hafta birinci mükemmel mavidağ ın katkısı büyük tabi onuda kutlarım darısı haftaya

İşte bu beee masallah bize masallahh hep böyle olalım ınsallah kaptanim gönlünü almaz miyiz hiç kalır miydi öyle biz güzel bi takım olduk sizleri seviyorum kıslar :))

Menüm
Sabah
Patatesli omlet 1 yumurtayla ve minicik patatesle
1 dilim peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek

Ara
kruvasan (dün sevgililer günüydü ya yazık eşim almış bende bugün yedim ) ceza mı yazarsın kaptanim morordek

Öğle
1 izgara cipura
Salata
1 lavaş
3 çatal mantar sote
4 catal lahana kavurması
1 kasik ezme

Ara
12 adet kuru üzüm
5 6 fıstık
1 ince dilim elma
1 ince dlim portakal
1 yemek kaşığı nar

Aksam
5 çiğ köfte
5 yaprak marul
3 bardak ayran

1 kupa Mistik çayı
2.5 litre su (disardaydik o yüzden çok icemedim) parkbyull
Spor: 8100 adım orta tempolu yürüyüş

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. Sonuç Harika. Hmavidag seni ayrıca tebrik ediyorum takımda 1.lik, takımlar genelinde 2.lik Süpersin

parkbyull morordek
menum:

limonlu su
kahve

sabah: menemen
kasar
2 cay
2dlm tam bugday

ara: 2 kahve

aksam: arabası corbası 2 kase ve hamuru:ilk defa yaptım oldu da:) az simardım galiba pazar da taze makarna yapıcam benim oglus hazır makarna kabul etmiyor artık hamur yapalım sen yap diyor sıpa:)

su : 2 lt (bugün az oldu 4 saat özel dersim vardı )
spor: pazartesi:)

Wawwww bu kadarini beklemiyordum doğrusu harikasinizz bayanlarrr... tebrik ederim gepijizi Hmavidag süperrr sinnn tebriklerrrr... devamini dilerimmm..

Keske munkun olsa:) sormak istedim belki bir cozum vardir diye
Benim bildiğim yok canım başka arkadaşlar biliyorsa söylerler ama zaten yüzden vermeyi engellemek pek mümkün değil gibi sanki :)
Kaptanim ama 4 gune gore iyi kilo vermistim bana gore neden bende yokum iclerinde
Elacım konuşmuştuk ya sen henüz asıl takım listesine girmedin deneme süresinden dolayı. Ama takım içi birincimiz sensin
Ilk sayfada guncelliyorum listeyi her cuma günü. Az sonra mesaj olarak da paylaşayım
Çok teşekkür ediyorum kaptanım benim...:)
Bende takimimizi kutluyorum.
Yalnız bence haftaya bütün takımlar fena asilacak. Bence çivi çakal 1.lige :)
Bence de çakalım süper olur :)
Sefim de hele bi yerde birinci biryerde sonuncu bn fransiz kaldim nasi oliyy buu
morordek
Orkidecim o sonuncu yazan geçen haftanın. En son mesaja bakmak gerekiyor :)
Kruvasanı 1.ligimizin şerefine görmedim
Başka da görmeyeyim ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…