- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.921
sagol canım benim ilk listemde böyle bi sonuç bende cok mutlu oldum bütün aksam 32 diş gezdim esime de zorla tebrik ettirdimHepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. Sonuç Harika.Hmavidag seni ayrıca tebrik ediyorum takımda 1.lik, takımlar genelinde 2.lik Süpersin
sagol canım insallah.Wawwww bu kadarini beklemiyordum doğrusu harikasinizz bayanlarrr... tebrik ederim gepijiziHmavidag süperrr sinnn tebriklerrrr... devamini dilerimmm..
Aman Allahım öğlen çok kötü gerçekten. Akşam bir sey yemeyerek dengelemissin diyeceğim ama aç kalmışsın. İşte maalesef çok dengesiz olmuş.Gunun menüsü: (kaptanim bastan söylim bugun gun vardi disaridaydim maalesef yedimama yinede elimden geldigince dikkat ettim bugunluk böyle)
Sabah: iki dilim kepekli ekmek
4 zeytin 1 yumurta menemen yogurt
Ogle: bir kase rus salatasi bir poğaça iki dilim tatli tursu
Aksam: yok
Ara türk kahvesi
Spor: 80 Saniye plank (cok yorgunum bugun evdede olmayinca yapamadim)morordek parkbyull
Pain killercım senin de pek az menün. Öğlen falan bir seyler yeseydin.Sabah:
Menemen
Maydonoz,dereotu , nane
Peynir
Aksam:
Bol salata yogurt
Cay
Gerçekten ya hadi derece yapmaya kasın o zamansagol canım insallah.
haftaya bireyselde ilk 3 bizde olsa off ne güzel olur:)
Tamamdır kaptanim çok teşekkürler :)))Benim bildiğim yok canım başka arkadaşlar biliyorsa söylerler ama zaten yüzden vermeyi engellemek pek mümkün değil gibi sanki :)
Elacım konuşmuştuk ya sen henüz asıl takım listesine girmedin deneme süresinden dolayı. Ama takım içi birincimiz sensin
Ilk sayfada guncelliyorum listeyi her cuma günü. Az sonra mesaj olarak da paylaşayım
Bence de çakalım süper olur :)
Orkidecim o sonuncu yazan geçen haftanın. En son mesaja bakmak gerekiyor :)
Kruvasanı 1.ligimizin şerefine görmedim
Başka da görmeyeyim ama :)
Gerçek ten mi
O yuzden aksam yemedim ama kahve tuttu beni ac degilim sıkıntı yok yaniAman Allahım öğlen çok kötü gerçekten. Akşam bir sey yemeyerek dengelemissin diyeceğim ama aç kalmışsın. İşte maalesef çok dengesiz olmuş.
Pain killercım senin de pek az menün. Öğlen falan bir seyler yeseydin.
Gerçekten ya hadi derece yapmaya kasın o zaman
valla yapalım kaptanım ben bireysel oldugunu bugun ögrendim bide:)Aman Allahım öğlen çok kötü gerçekten. Akşam bir sey yemeyerek dengelemissin diyeceğim ama aç kalmışsın. İşte maalesef çok dengesiz olmuş.
Pain killercım senin de pek az menün. Öğlen falan bir seyler yeseydin.
Gerçekten ya hadi derece yapmaya kasın o zaman
tebrikler canımGerçek ten miayyy su an cok daha mutlu oldum
ayyy her hafta böyle olsaa süper olurr yaa insan fena motive oluyo ama benim ki kötü ya ne güzel 74 u görmüştüm neyse vu hafta 73 e zorliycammm bakalimBu haftaki listemiz bu sekildeydi kızlar. Hmavidag'a kadar olan kişiler asıl listede biliyorsunuz o yüzden sadece onların ortalaması takım ortalamasını belirliyor.
uhs, S_A ve zulaley geçen yıllarda yarismislar ve izne ayrılmışlar o yüzden o listedeler.
Diğer üyelerimiz henüz deneme sürecindeler. 2 haftayı doldurduktan sonra kilo verme ve takımdaki katılım durumlarına göre asıl listeye girebilecekler.
***5. Takım 609. Etap***
BeyazOrkidem (60.7/59.6/1.1/%1.81)
hayalalemiveben (66.5/65.8/0.7/%1.05) izne ayrılmak istiyor
Asmii (76/75.5/0.5/%0.66)
kardelelen321 (78.8/78/0.8/%1.02)
Nurumcan94 (96.4/94.8/1.6/%1.66)
parkbyull (67.8///%) sabit, sağlık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor
Hmavidag (67.2/65.5/1.7/%2.53) yeni uye b.tarih: 9 Ocak, b.kilo: 68.8, hedef: 57
5. Takım Ortalaması: %1.247
***İzinli/mezun üyeler***
S_A (92.5/)
beyazinci (58.3/)
uhs (68/66.7/1.3/%1.91) 447. etapta 64.5 kg ile izne ayrılan uye
zulaley (82/) 389. etapta 75.4 kg ile izne ayrılan üye
***Deneme sürecindeki üyeler***
Leyl-i-fer (83.3/82.3/1/%1.20) yeni üye b.tarih: 6 Şubat, b. kilo: 83.5, hedef: 75
Zbydmr (75.5/) başlangıç tarihi: 4 Şubat, Başlangıç kilo: 76, hedef:
mer93 (85/) başlangıç tarihi: 8 Şubat, Başlangıç kilo: 85, hedef: 65
elacicegim23 (68.8/67/1.8/%2.62) başlangıç tarihi: 10 Şubat, Başlangıç kilo: 68.8, hedef: 58
Pain Killer (63.6/) b. tarihi: 15 Şubat, b. kilo: 63.6, hedef: 52
Nedenn olmasinn..bu hafta degil de sonra ki hafta daha iddialı olacagimmm birinci bile olabilirimmsagol canım insallah.
haftaya bireyselde ilk 3 bizde olsa off ne güzel olur:)
Asmi yapma tut kendini gerekirse ayrı yemek yap kendine sağlıklı beslen üzülen biz oluyoruz valla sonunda kaç zaman geri götürüyoayyy her hafta böyle olsaa süper olurr yaa insan fena motive oluyo ama benim ki kötü ya ne güzel 74 u görmüştüm neyse vu hafta 73 e zorliycammm bakalim
haftasonuda misafirim gelecekk. Yatiya hemde uff yine pastalar börekler olacak ben resmen tatli ve hamurla sinaniyorumm yaaahuuu
Sagol canimtebrikler canım
Benim evimde tartı yok o yüzden tartılamadım
Canim sonraki hafta bende listeye girecegim insaallah. Yarisalim seninle daha cok kim verirseNedenn olmasinn..bu hafta degil de sonra ki hafta daha iddialı olacagimmm birinci bile olabilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?