Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. Sonuç Harika. Hmavidag seni ayrıca tebrik ediyorum takımda 1.lik, takımlar genelinde 2.lik Süpersin

sagol canım benim ilk listemde böyle bi sonuç bende cok mutlu oldum bütün aksam 32 diş gezdim esime de zorla tebrik ettirdim

Gunun menüsü: (kaptanim bastan söylim bugun gun vardi disaridaydim maalesef yedim ama yinede elimden geldigince dikkat ettim bugunluk böyle)
Sabah: iki dilim kepekli ekmek
4 zeytin 1 yumurta menemen yogurt
Ogle: bir kase rus salatasi bir poğaça iki dilim tatli tursu
Aksam: yok
Ara türk kahvesi
Spor: 80 Saniye plank (cok yorgunum bugun evdede olmayinca yapamadim) morordek parkbyull

Bu haftaki listemiz bu sekildeydi kızlar. Hmavidag'a kadar olan kişiler asıl listede biliyorsunuz o yüzden sadece onların ortalaması takım ortalamasını belirliyor.

uhs, S_A ve zulaley geçen yıllarda yarismislar ve izne ayrılmışlar o yüzden o listedeler.

Diğer üyelerimiz henüz deneme sürecindeler. 2 haftayı doldurduktan sonra kilo verme ve takımdaki katılım durumlarına göre asıl listeye girebilecekler.

***5. Takım 609. Etap***

BeyazOrkidem (60.7/59.6/1.1/%1.81)
hayalalemiveben (66.5/65.8/0.7/%1.05) izne ayrılmak istiyor
Asmii (76/75.5/0.5/%0.66)
kardelelen321 (78.8/78/0.8/%1.02)
Nurumcan94 (96.4/94.8/1.6/%1.66)
parkbyull (67.8///%) sabit, sağlık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor
Hmavidag (67.2/65.5/1.7/%2.53) yeni uye b.tarih: 9 Ocak, b.kilo: 68.8, hedef: 57

5. Takım Ortalaması: %1.247

***İzinli/mezun üyeler***

S_A (92.5/)
beyazinci (58.3/)

uhs (68/66.7/1.3/%1.91) 447. etapta 64.5 kg ile izne ayrılan uye

zulaley (82/) 389. etapta 75.4 kg ile izne ayrılan üye

***Deneme sürecindeki üyeler***

Leyl-i-fer (83.3/82.3/1/%1.20) yeni üye b.tarih: 6 Şubat, b. kilo: 83.5, hedef: 75
Zbydmr (75.5/) başlangıç tarihi: 4 Şubat, Başlangıç kilo: 76, hedef:

mer93 (85/) başlangıç tarihi: 8 Şubat, Başlangıç kilo: 85, hedef: 65
elacicegim23 (68.8/67/1.8/%2.62) başlangıç tarihi: 10 Şubat, Başlangıç kilo: 68.8, hedef: 58
Pain Killer (63.6/) b. tarihi: 15 Şubat, b. kilo: 63.6, hedef: 52

Aman Allahım öğlen çok kötü gerçekten. Akşam bir sey yemeyerek dengelemissin diyeceğim ama aç kalmışsın. İşte maalesef çok dengesiz olmuş.
Sabah:
Menemen
Maydonoz,dereotu , nane
Peynir

Aksam:
Bol salata yogurt
Cay
Pain killercım senin de pek az menün. Öğlen falan bir seyler yeseydin.
sagol canım insallah.
haftaya bireyselde ilk 3 bizde olsa off ne güzel olur:)
Gerçekten ya hadi derece yapmaya kasın o zaman

Tamamdır kaptanim çok teşekkürler :)))

O yuzden aksam yemedim ama kahve tuttu beni ac degilim sıkıntı yok yani

valla yapalım kaptanım ben bireysel oldugunu bugun ögrendim bide:)
ayvacicegi gitti bizim sporlar fena azaldı bu hafta spor da da mı hedef belirlesek

ayyy her hafta böyle olsaa süper olurr yaa insan fena motive oluyo ama benim ki kötü ya ne güzel 74 u görmüştüm neyse vu hafta 73 e zorliycammm bakalim
haftasonuda misafirim gelecekk. Yatiya hemde uff yine pastalar börekler olacak ben resmen tatli ve hamurla sinaniyorumm yaaahuuu

Asmi yapma tut kendini gerekirse ayrı yemek yap kendine sağlıklı beslen üzülen biz oluyoruz valla sonunda kaç zaman geri götürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…