- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.941
Canım hoşgeldin bu yediklerin az değil miSabah:
Menemen
Maydonoz,dereotu , nane
Peynir
Aksam:
Bol salata yogurt
Cay
Canım muhteşemdin tebrikler darisi bizesagol canım insallah.
haftaya bireyselde ilk 3 bizde olsa off ne güzel olur:)
Yemekte sıkıntı yok canim onu kendime uydurup yapiyorumm kahvalti ve tatli da olacak işte onlardan korkuyorum ama cokk dikkatt etmeliyimm kesinlikleeeAsmi yapma tut kendini gerekirse ayrı yemek yap kendine sağlıklı beslen üzülen biz oluyoruz valla sonunda kaç zaman geri götürüyo
Olurrr neden olmasinnn hadi bakalim sen bu haftada 1. Olursan kesin listedesin şimdiden gözüm korkmaya başladı..Canim sonraki hafta bende listeye girecegim insaallah. Yarisalim seninle daha cok kim verirse
Valla bu hafta tutarım demiştim ama beni küstürdünüz tutasım gelmedi. Bu carsambaya kadar yine cok yoğunum önümüzdeki hafta tutamam yani. Ayvacicegi pazartesi döneceğim demişti eger uygun olursa belki pazartesiden itibaren tutar.valla yapalım kaptanım ben bireysel oldugunu bugun ögrendim bide:)
ayvacicegi gitti bizim sporlar fena azaldı bu hafta spor da da mı hedef belirlesek
Geçen gün gelen misafirlerimden biri diyetisyene başlamış. Listesine harfi harfine uyuyormuş. Yaptıklarımdan tek bir lokma yemedi ki salata vardı birkaç tane, onlardan yiyebilirdi aslında, diyete uygundu. Yanında kefir ve başka yiyeceği şeylerden getirmiş, nefsine hakim olup onları yedi. Yani yapmak istesek olur aslında. Hep iradesizligimizden...ayyy her hafta böyle olsaa süper olurr yaa insan fena motive oluyo ama benim ki kötü ya ne güzel 74 u görmüştüm neyse vu hafta 73 e zorliycammm bakalim
haftasonuda misafirim gelecekk. Yatiya hemde uff yine pastalar börekler olacak ben resmen tatli ve hamurla sinaniyorumm yaaahuuu
Sağol kuzum:)Canım hoşgeldin bu yediklerin az değil mi
Canım muhteşemdin tebrikler darisi bize
Bu saatte girdim acaba sonuçlar nedir diye çok mutlu oldum
Herkese iyi geceler
Valla Asmii daha yeni 1200 almıştın kırılma diye ugrasmicam.daha fazlasını mi almaya çalışıyorsun acabaYemekte sıkıntı yok canim onu kendime uydurup yapiyorumm kahvalti ve tatli da olacak işte onlardan korkuyorum ama cokk dikkatt etmeliyimm kesinlikleee
Valla bu hafta tutarım demiştim ama beni küstürdünüz tutasım gelmedi. Bu carsambaya kadar yine cok yoğunum önümüzdeki hafta tutamam yani. Ayvacicegi pazartesi döneceğim demişti eger uygun olursa belki pazartesiden itibaren tutar.
Geçen gün gelen misafirlerimden biri diyetisyene başlamış. Listesine harfi harfine uyuyormuş. Yaptıklarımdan tek bir lokma yemedi ki salata vardı birkaç tane, onlardan yiyebilirdi aslında, diyete uygundu. Yanında kefir ve başka yiyeceği şeylerden getirmiş, nefsine hakim olup onları yedi. Yani yapmak istesek olur aslında. Hep iradesizligimizden...
Evet sporda da alt sınır belirlenebilir haklısınKaptanım sen tut demedim spor bildirenler var bide ben dahil yapmayanlar.
Kiloda hedef belirliyorsunuz ya sporda da alt sinir puan belirlerseniz dedim:)
hoşbuldummHoşgeldin canım
Hoşbuldum :) güncel kilom 66.1 . hedef kilom 58. boyum 168Ya o sanırım yapısal olabilir. Kimisi direkt yüzden veriyor. Nasıl engel olucaz, yanakları azcık şişirsek mi
Tabi ki hosgeldin :)
Güncel kilonu biliyor musun? Bilmiyorsan yarın sabah tartıl kaydedeyim :) bir de hedef kilonu hatirlatirsan super olur
Menünü genel olarak beğenmedim ben maalesef
Canim bu hafta zor gibi dört gun oruc tutmam gerekiyor iki ogunde gece yendiği icin veremeyebilirim ama önümüzdeki hafta cok daha azimli olacagimOlurrr neden olmasinnn hadi bakalim sen bu haftada 1. Olursan kesin listedesin şimdiden gözüm korkmaya başladı..
Hosgeldin arkadasim:) senden 10 santim kisayim ama ayni kiloyu istiyoruz:)Hoşbuldum :) güncel kilom 66.1 . hedef kilom 58. boyum 168
Allah kabul etsin canımBugun orucumun ilk gunu aciktim biraz bide midem cok kötü ya o daha zor
Tamam elacım sorun değil yarın da yazabilirsin menünü.Kaptanim internetim yok o yuzden aksam giremem heralde menu mu olmadi yarin yazarim. Bide karar verdim orucumun dort gununu de ard arda tutacagim bu hafta birsey cikmazsa eger. Boyle olursa onumuzdeki hafta duzenim bozulmaz daha çok veririm diye düşünüyorummorordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?