Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi aksamlar
Pasta için bekliyordum tabi bu cezayı,yapınca yazarım.özel günlerin azizliği .

Plank yapan arkadaşlar bana bi resim video paylaşırmısınız benim bulduğum şeyle aynımı acaba
Ben ilk defada 50+45+40 saniye yaptım yanlışmı yapıyorum ki

Allah kabul etsin ne mutlu sana benimde borçlarımı ödemem lazım artık

Plank yapan arkadaşlar bana bi resim video paylaşırmısınız benim bulduğum şeyle aynımı acaba

Böyle bi hareket, durabildiğin kadar bu pozisyonda duruyorsun.
3 seferde mi yaptın? Yani ilki 50, sonra 45 sonra 40 saniye? Eğer öyleyse normal.

Böyle bi hareket, durabildiğin kadar bu pozisyonda duruyorsun.
3 seferde mi yaptın? Yani ilki 50, sonra 45 sonra 40 saniye? Eğer öyleyse normal.
Evet böyle yaptım , arkadaşlar az yazınca yanlış yapıyorum zannettim yada ilk defanın verdiği enerjiydi bu

Selamlar, menulerim biraz duzensiz ya da az gibi gorunebilir ama su siralar cok gec kalkip kahvaltiyi gec saatte yapiyorum. Cok harekette olmayinca yediklerim az gibi gorunuyo. Yakin zamanda duzene girecek bu durum.

Kahvalti: saat 15:00
Cok az patates kizartmasi 5-6 tane belki
1.5 haslanmis yumurta
Domates-salatalik-biber- yesillik
1 dilim Peynir- 3 zeytin
Avuc ici kadar kepek ekmek

Aksama sadece meyve yemeyi dusunuyorum. Cok hareketsiz bir gundu. Su icmeye yeni basladim diyetle beraber. Onu da yakin zamanda duzene koymaya calisacam. Yine en kisa zamnda spor da ekleneck.

Merhaba hanımlar nasılsınız bugünkü menü azcik kötü ama yine de yazayım
Sabah
2 yumurta lor peyniri ve maydanozla yaptığım omlet
10 zeytin
2 dilim etimek domates
Arada kahve portakal
Akşam 2 sıkma (gozleme)
Biraz kötü oldu ama
Aklımda karatay ve ketojonik karışımı bir diyet var ayrıntıları yazarım
Yarın pazar market günümüz pazartesi günü de başlıyorum inş öpüyorum hepinizi görüşürüz

Akşam kötü olmuş gerçekten
Sana da bi 50 puanlık ceza yazıyorum. İlk sayfadaki tablodan 50 puana denk gelecek spor yapman gerekiyor

Canim resim gecen gun denedim arkadaslar soyledi yinede beceremedim atamadım. Bende ilk defa bir kac gundur yapiyorum ilk 10. Saniyede titremeye başlıyorum. En fazlada 25 saniyr yaptim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…