- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.961
İyi aksamlarMenünü genel olarak beğenmedim ben maalesef
Sabah öğlen ve akşam genelde karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Akşam zaten dolma yemişsin üstüne bi de yaş pasta
50 puanlık bi spor yapmanı rica edeceğim.. İlk sayfada spor tablomuz var, puana karşılık gelen sporlar. Oradan 50 puanı dolduracak şekilde yaparsın.
Gün içinde daha güzel bir menü olsaydı belki de yazmazdım 1.liğin şerefine ama dediğim gibi menü genel olarak kötü olunca ceza yazmadan geçemedim maalesefİyi aksamlar
Pasta için bekliyordum tabi bu cezayı,yapınca yazarım.özel günlerin azizliği .
Allah kabul etsin ne mutlu sana benimde borçlarımı ödemem lazım artıkKaptanim internetim yok o yuzden aksam giremem heralde menu mu olmadi yarin yazarim. Bide karar verdim orucumun dort gununu de ard arda tutacagim bu hafta birsey cikmazsa eger. Boyle olursa onumuzdeki hafta duzenim bozulmaz daha çok veririm diye düşünüyorummorordek
Plank yapan arkadaşlar bana bi resim video paylaşırmısınız benim bulduğum şeyle aynımı acaba
Ben ilk defada 50+45+40 saniye yaptım yanlışmı yapıyorum ki
Evet böyle yaptım , arkadaşlar az yazınca yanlış yapıyorum zannettim yada ilk defanın verdiği enerjiydi bu
Böyle bi hareket, durabildiğin kadar bu pozisyonda duruyorsun.
3 seferde mi yaptın? Yani ilki 50, sonra 45 sonra 40 saniye? Eğer öyleyse normal.
Canım hoşgeldin bu yediklerin az değil mi
evet canim oyle gorunyo ama biraz rahatsizlik var su aralar ailecek hastayiz. Cok gec kalkiyoz kahvalti saat 3’e kalıyo. Hareket etmeyince yediklerin de erimiyo bile zaten. Düzelecek inşallh. Son günlerimz artık
Tamamdır kaptanim :)))22 Şubat Hedefleri
BeyazOrkidem : 59.5
A Asmii : 74.8
kardelelen321 : 77.5
N Nurumcan94 : 94
Hmavidag : 65
Leyl-i-fer : 81.5
E elacicegim23 : 66.5
E ecem847 : 66
@Pain Killer : 63
B bluuee : 65.6
zulaley : 81.2
Insafli davranmisin yine 100 gr :)22 Şubat Hedefleri
BeyazOrkidem : 59.5
A Asmii : 74.8
kardelelen321 : 77.5
N Nurumcan94 : 94
Hmavidag : 65
Leyl-i-fer : 81.5
E elacicegim23 : 66.5
E ecem847 : 66
@Pain Killer : 63
B bluuee : 65.6
zulaley : 81.2
Aaa dur ya neden öyle yazmışım harbidenInsafli davranmisin yine 100 gr :)
Akşam kötü olmuş gerçektenMerhaba hanımlar nasılsınız bugünkü menü azcik kötü ama yine de yazayım
Sabah
2 yumurta lor peyniri ve maydanozla yaptığım omlet
10 zeytin
2 dilim etimek domates
Arada kahve portakal
Akşam 2 sıkma (gozleme)
Biraz kötü oldu ama
Aklımda karatay ve ketojonik karışımı bir diyet var ayrıntıları yazarım
Yarın pazar market günümüz pazartesi günü de başlıyorum inş öpüyorum hepinizi görüşürüz
Sagol canım insaallah:)Allah kabul etsin canım
Sagol kaptanim:)Tamam elacım sorun değil yarın da yazabilirsin menünü.
Allah kabul etsin simdiden
Kendi adima cevap vereyim su dort gun idare et beni ondan sonra sen gor beni. Ama oruc beni baya etkiliyorEvet sanırım yine herkes hafta sonu rehavetine kapılmış durumda
1. olduk diye hemen salmayınnnn!! Çok kızarım küserim biliyorsunuz kiii
Canim resim gecen gun denedim arkadaslar soyledi yinede beceremedim atamadım. Bende ilk defa bir kac gundur yapiyorum ilk 10. Saniyede titremeye başlıyorum. En fazlada 25 saniyr yaptim yaniPlank yapan arkadaşlar bana bi resim video paylaşırmısınız benim bulduğum şeyle aynımı acaba
Ben ilk defada 50+45+40 saniye yaptım yanlışmı yapıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?