- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.001
Kolay gelsin ve de geçmiş olsunGünaydın hanımlar bugünden itibaren karatay diyetine başlıyorum ama karatay daki gibi dolu dolu yemicem ekmeği şekeri ve diger gereksizleri kesicem
2 öğün yapicam ketojonik diyetteki gibi 8 saat tok kalıp 16 saat aç kalmayı planlıyorum
21 gün hedef koydum kendime bakalım sonuç ne olacak alışırsam böyle devam ederim
Bugün evdeyim oğlum hasta doktora goturucem fırsat buldukça girerim görüşürüz
İnşallah hadi bakalım sen yap bizde denerizKızlar ben 15 günlük protein içeceğiyle devam edicem sabah ve akşam o içilecek ara öğün ve öğle yemeği yenecek. Bakalım denemek istedim.
Sabah
1 bardak bu içeceğin çayi
Ve içecek
Ara öğün
1 kivi
Yarm avuç fıstık
Öğle
3 enginar fırında kaşarlı mantarlı
1 dilim ekmek
2 kasık yoğurt
Ara
Salep
Aksam
Bu içecek
Bide arkadaşa gelmiştik
Fit kek yapmış unsuz yarım dilim yedim
1 ısırık börek aldım
Yarım fit şekersiz kurabiye yedim
2 kasık havuçlu yoğurt salatası
Günde 1.5 litre bu çaydan şu niyetine geçiyo
1 litre de su içtim dışarda olunca çok şu içemiyorum
İnşallah güzel uygularsam sonuç da güzel olur.
Spor: 7.500 adım hafif tempo yürüyüş
Emzirmede sıkıntı olmuyo herhalde canim.. bende yapabilir miyim ki.. bana yazsana ne olduğunu..Kızlar ben 15 günlük protein içeceğiyle devam edicem sabah ve akşam o içilecek ara öğün ve öğle yemeği yenecek. Bakalım denemek istedim.
Sabah
1 bardak bu içeceğin çayi
Ve içecek
Ara öğün
1 kivi
Yarm avuç fıstık
Öğle
3 enginar fırında kaşarlı mantarlı
1 dilim ekmek
2 kasık yoğurt
Ara
Salep
Aksam
Bu içecek
Bide arkadaşa gelmiştik
Fit kek yapmış unsuz yarım dilim yedim
1 ısırık börek aldım
Yarım fit şekersiz kurabiye yedim
2 kasık havuçlu yoğurt salatası
Günde 1.5 litre bu çaydan şu niyetine geçiyo
1 litre de su içtim dışarda olunca çok şu içemiyorum
İnşallah güzel uygularsam sonuç da güzel olur.
Spor: 7.500 adım hafif tempo yürüyüş
Geçmiş olsun elacımHayirli aksamlar hepinize. Bugun orucumu kirmak zorunda kaldim cok hastaydım ve bu yuzden pek dikkat edemedim spor da yapamadim butun gun ev temizligi ustune birde kv ye gittim misafir coook yoruldum hala kötüyüm yeni agri kesici aldim uzandim
Kaymak cok değildir umarım?Ve bugun ku menu inşallah cok kotu değildir kaptanmorordek
Sabah : 2 dilim ekmek dometes salatalik kaymak cay
Aksam :2 lahmacun 1 kase corba 1 bardak ayran salata su 2 litre
Oğluna geçmiş olsunGünaydın hanımlar bugünden itibaren karatay diyetine başlıyorum ama karatay daki gibi dolu dolu yemicem ekmeği şekeri ve diger gereksizleri kesicem
2 öğün yapicam ketojonik diyetteki gibi 8 saat tok kalıp 16 saat aç kalmayı planlıyorum
21 gün hedef koydum kendime bakalım sonuç ne olacak alışırsam böyle devam ederim
Emzimede sıkıntı olmuyomus canım hatta kaliteyi arttırır bile dedi arkadaşım yazayım özeldenEmzirmede sıkıntı olmuyo herhalde canim.. bende yapabilir miyim ki.. bana yazsana ne olduğunu..
Çok geçmiş olsun canımHayirli aksamlar hepinize. Bugun orucumu kirmak zorunda kaldim cok hastaydım ve bu yuzden pek dikkat edemedim spor da yapamadim butun gun ev temizligi ustune birde kv ye gittim misafir coook yoruldum hala kötüyüm yeni agri kesici aldim uzandim
Hayırlı olsun, Oğluna geçmiş olsun canım.Günaydın hanımlar bugünden itibaren karatay diyetine başlıyorum ama karatay daki gibi dolu dolu yemicem ekmeği şekeri ve diger gereksizleri kesicem
:) :) iyi çevirmiş kaptanım. Dun temizlik çok yarım yamalak kaldı benim bugün yapıyorum yapabildiğimiz bakalım hersey birikti halılar bile silinecek... Offf diyorum :)Ahaha bu soruyu çok duydum hatta geçmişte nefes alsak spordan sayılır mı diyeceksiniz utanmasanız diye dalga geçmiştim
Temizliği puanlamıyordum ama o gün spor yapmasanız da sorun etmiyorum açıkçası. Cezanız varsa ondan da düşmez yani ama ekstra hareket iyidir
Çok çok geçmiş olsun canım diyette de basarilarGünaydın hanımlar bugünden itibaren karatay diyetine başlıyorum ama karatay daki gibi dolu dolu yemicem ekmeği şekeri ve diger gereksizleri kesicem
Hemmennn gitsin o artılar :)P.tesi kilo bildirimi yapayım 65.9 (söylemesi ayıp kabızlık var 2 gundur onun etkisi diye umut ediyorum:)
Cumaya 65.0 kaptanim:)Hemmennn gitsin o artılar :)
morordek bunu beğendiCumaya 65.0 kaptanim:)
Sagol kaptanim:) ev kaymagi cok degil azdiGeçmiş olsun elacım
Kaymak cok değildir umarım?
Onun dışında fena değil menün
Oğluna geçmiş olsun
Güzel bir yöntem deneyeceksin, sonucların iyi olacagına eminim :)
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım
Canim almışmısın yaniP.tesi kilo bildirimi yapayım 65.9 (söylemesi ayıp kabızlık var 2 gundur onun etkisi diye umut ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?