- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.021
400gr almışım canım her p.tesi böyle oluyor cumaya toparlıyorumCanim almışmısın yani
Ayy inşallah canim almayalim hiçbirimiz butun fazlaliklar gitsin400gr almışım canım her p.tesi böyle oluyor cumaya toparlıyorum
Form cayi ic acarP.tesi kilo bildirimi yapayım 65.9 (söylemesi ayıp kabızlık var 2 gundur onun etkisi diye umut ediyorum:)
Ahahha siz hiç sezon finali yapmayın tamam mı
Öğlen bulgur ve ekmek olmamış sen de fark etmişsin. Sporun iyi gerçiSabah
Ispanakli omlet
Peynir avuc ici kadar
Öğle
2 kaşık bulgurla yapılmış dolma
2 dilim ekmek
Ara kahve
Akşam
1 kase yogurtlu brokoli kabak kabak karışımı
Ara Kahve
Su 2 bucuk litre
Spor 1 saat zumba
Bi dünya Yeşilçay im var nasıl fayda ediyor bana da inan unutuyorum canimForm cayi ic acar
Bende tam sana yazmak için girdim seni gördüm.. hoşgeldin umarim her şey yolundadir oglusunun hasta olmamasına sevindim..Guuunnaaaaydin
Dun gelecegim demistim, gelemedim. Simdi buradayim, nasilsiniz hanimlar?
Pazar aksami oglumun sesi kisildi, babasi panik halde bronsit olacak korkusuyla doktora kosturdu bizi dun sabah. Neyseki cigerlerinde hatta bogazinda hicbir sey yok, biraz burnu tikali. O da hastaliktan degil ben biliyorum. Iki gundur burnunu temizletmiyordu, soguk havada normal o kadar. Bir de ciglik attigi icin sesi kisildi bence. Ama icimiz rahatladi.
Tum mesajlari okuyamadim ama ben yokken bir kez sonuncu bir kez de birinci olmussunuz, ne desem bilemedim, olumluya odaklanmak istiyorum: Herkesi tebrik ederim
Kaptanimmorordek spor tutmaya onumuzdeki cuma baslayayim, yavas yavas isinayim. En son tartildigimda 52.1dim ama buraya son bildirimim 52.6 gorunuyor. Su anda ne durumdayim bilemiyorum, 1-2gune su icmeye baslar duzen oturturum. Liste konusuna sen karar verirsin, sanirim 52.6nin altinda olmam ve iyi bir yuzde gerekli. Bu ara hedefimi 45 olarak guncelleyebiliyor muyum?
Cok azimliyim, 3 ay hedef koydum kendime. Detaylandiracagim, belki diyet gunlugu acar oraya yazarim.
parkbyull gecmis olsun, ben seni daha yasli saniyordum. 31 yasinda nasil bu hale geldi miden yaaa, sagligina dikkat et, kilo cozulur zaten kendiliginden
Yeni gelen arkadaslarPain Killer Leyl-i-fer E elacicegim23 E ecem847 mer93 hosgeldiniz, saglikli keyifli kilo vermeler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?