Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dünkü menümü yazamamıştım;
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, azıcık mıhlama 4-5 zeytin,2 dilim ekmek,yeşillik
ara:3 kaşık yoğurt+ 1 küçük muz,tarçın
Akşam: 4-5 y.k kereviz, 4-5 y.k makarna, 1 bardak ayran
ara: 1 bardak süt+ meyve
bugün;
sabah: yulaf+süt+meyve
ara:çay+2 kurabiye
öğle:1 yumurta+yeşillik+3 kaşık yoğurt+2 dilim ekmek

Menüm

Limonlu su
Kahve

Sabah:1 haşlanmış yumurta
Salatalık domates kırmızı biber
Zeytin
Ezine
2 tambugday
2 lokma bal kaynak (kaymak sütun ustunden)

Ara kahve
Yer Fıstığı

Aksam :kereviz li pırasa
Sade bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Az salata
1 ilim tambugday
Su daha 2 olmadı bugün az içtim ya

Sabah
Ispanakli omlet
Peynir avuc ici kadar

Öğle

2 kaşık bulgurla yapılmış dolma
2 dilim ekmek

Ara kahve

Akşam
1 kase yogurtlu brokoli kabak kabak karışımı
Ara Kahve
Su 2 bucuk litre
Spor 1 saat zumba
Öğlen bulgur ve ekmek olmamış sen de fark etmişsin. Sporun iyi gerçi

Menüm
Sabah
Shake (protein içeceği )

Ara
Nar suyu 1 çay bardagi

Öğle
1 kase tavuklu şehriye çorbası
2 dilim ekmek
1 enginar dünden kalan
2 kasık yoğurt

Ara
1 avuç fıstık
Yarım greyfurt

Aksam
Shake

3 litre su (1.5 litresi içeceğin çayi )

Spor: 15 dakika bölgesel

Ve bugun ku menum
Sabah: 2 yumurta 2 dilim kepekli ekmek 3 kasik yogurt (baska birsey yedim mi unuttum)
Ogle; 3 kasik bulgur sebze yemegi 1 kase yogurt
Aksam: 1 tabak salata bir lahmacun
Ara: 1 bardak neskafe bir biskuvi
Su: 1 bucuk litre spor: plank 90 saniye ( hem hastaydim diye hemde surekli ayaktaydım kaynanamda yapamadım)

Guuunnaaaaydin

Dun gelecegim demistim, gelemedim. Simdi buradayim, nasilsiniz hanimlar?

Pazar aksami oglumun sesi kisildi, babasi panik halde bronsit olacak korkusuyla doktora kosturdu bizi dun sabah. Neyseki cigerlerinde hatta bogazinda hicbir sey yok, biraz burnu tikali. O da hastaliktan degil ben biliyorum. Iki gundur burnunu temizletmiyordu, soguk havada normal o kadar. Bir de ciglik attigi icin sesi kisildi bence. Ama icimiz rahatladi.

Tum mesajlari okuyamadim ama ben yokken bir kez sonuncu bir kez de birinci olmussunuz, ne desem bilemedim, olumluya odaklanmak istiyorum: Herkesi tebrik ederim

Kaptanim morordek spor tutmaya onumuzdeki cuma baslayayim, yavas yavas isinayim. En son tartildigimda 52.1dim ama buraya son bildirimim 52.6 gorunuyor. Su anda ne durumdayim bilemiyorum, 1-2gune su icmeye baslar duzen oturturum. Liste konusuna sen karar verirsin, sanirim 52.6nin altinda olmam ve iyi bir yuzde gerekli. Bu ara hedefimi 45 olarak guncelleyebiliyor muyum?

Cok azimliyim, 3 ay hedef koydum kendime. Detaylandiracagim, belki diyet gunlugu acar oraya yazarim.

parkbyull gecmis olsun, ben seni daha yasli saniyordum. 31 yasinda nasil bu hale geldi miden yaaa, sagligina dikkat et, kilo cozulur zaten kendiliginden

Yeni gelen arkadaslar Pain Killer Leyl-i-fer E elacicegim23 E ecem847 mer93 hosgeldiniz, saglikli keyifli kilo vermeler diliyorum.

Bende tam sana yazmak için girdim seni gördüm.. hoşgeldin umarim her şey yolundadir oglusunun hasta olmamasına sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…