Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende tam sana yazmak için girdim seni gördüm.. hoşgeldin umarim her şey yolundadir oglusunun hasta olmamasına sevindim..

Herşey yolunda, ameliyat iyi gecti, iyilesmw iyi gidiyormus. Oğlanı gece uykularında yatağında uyutmaya başladım, aglatmadan öğrettik :) tamamen kendi kendine degil benim destegimle uyuyor (ninni ve oksama) ama uyanirsa kendi uyumaya devam edebiliyor. Gece 1 veya 2 kez uyaniyor, ya kendi uyuyor ya da ben biraz okşayarak geri uyutuyorum gece sütünü sadece 1 kez 11.30 civari uyandirmadan veriyorum. Bugun itibari ile de gündüz uykularını da yataginda denemeye başlıyoruz, bakalım nasıl olacak.

Mıhlama, karadenizdeki mi, şu mısır unlu olan? Oyleyse ekmekle ikisi, aksamina makarna, sut meyve derken karbonhidrat çok olmus.

Güzel menü, bir karatayci daha mı yoksa

Bal kaymak?? Hadi gene ekmek kompleks karbonhidrat, bal sırf şeker, diyetteyim diyen birinin bal yemesi oluyor mu?

akşam yemeği: 1 lavaş (ince,evde kendim yaptım), 4-5 kaşık et,salata, 6 kaşık pırasa,2 bardak ayran
ara öğün: 1 fincan sütlü kahve+meyve

Menünün yarısı başka postta, böyle olunca yorumlamak çok zor oluyor. Gün sonunda birarada, o gun akşamı giremiyorsaniz ertesi gün de olur ama birarada görürüz. Bu akşam yemeği iyi ama diğer posta bakınca zaten öğlen ekmek yemişsiniz , kurabiye diyetteyim diyen birine zaten yakışmıyor.

Bu shake olayı yeni galiba, diyetisyen mi deniyor?

Hoşgeldin canım. Bomba gibi dönüş yaptın. Hedef aşağı çekilmiş, kararlar alınmış Harikasın

Tesekkurler arkadasim sende hosgeldin. Oglusuna gecmis olsun. Boyunu merak ettim cunku kilon benim istediğim kilonunda altinda 45 sanki cok az gibi. Yinede senin bilecegin is tabi. Tekrar hosgeldin:)

Hoşgeldiiin, iyi olmanıza ve ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim. Ses kısılması diyince aklıma geldi, benim oğlumun da 6-7 aylar arası sesi kısılmıştı bağırmaktan Seslerini keşfediyorlar sanırım o dönemde, çok hoşlarına gidiyor bağırmak.

Seni bu hafta da listeye alamıyorum çünkü izinde en az 2 hafta geçmiş olması gerekiyor, 3. hafta listeye girilebiliyor ve evet, kilon 52.6'nın altındaysa girebiliyorsun. Bence haftaya cumaya kadar değilse de inersin zaten :) Çok geçirmeden listeye alalım bence seni, çünkü hafta geçtikçe yüzde de daha fazla bölünüyor. Hedefini 45'e çekebilirsin, listeye girdiğinde onu da not ederiz. Ben unutursam hatırlat lütfen

Günaydın herkese
Kaç gündür fazla katılım gösteremedim kusura bakmayın arkadaşlar. Bu aralar psikolojim pek iyi durumda değil. Sizleri de boğmak istemedim moralleri aşağı çekmek istemedim açıkcası. Çünkü çok etkileniyoruz birbirimizin negatif düşüncelerinden ve davranışlarından diye düşünüyorum. Olumlu düşünelim olumlu olsun herşey güzel olsun herkes hedefine ulaşsın

Harika, liste olmasa da buradayim, cumadan itibaren spor tablolarina doneriz. Hedef kiloyu da hatirlatirim ben :)

Tesekkurler arkadasim sende hosgeldin. Oglusuna gecmis olsun. Boyunu merak ettim cunku kilon benim istediğim kilonunda altinda 45 sanki cok az gibi. Yinede senin bilecegin is tabi. Tekrar hosgeldin:)
Benim boyum kısa 1.56. Bir de yaştan ve doğum sonrasi olmasindan dolayı yağ oranın yüksek 55 kiloyken %29du sanırım. Söyle yüzde 20-22 arasına çekmek istiyorum. 45 kiloya inip sonra fitness ile kas oranımı artırmayı düşünüyorum.

Bence her öğün karbonhidrat olabilir ama aksam azalsa iyi olur. Eger o ara 3 öğünün üstüne olduysa akşam lahmacun üstüne bisküvi çok olmuş.

Selamlar, bugünkü menü
Sabah yok
Öğle:
1 karışık tost
Çay

Ara: 1 avuç yerfıstığı

Akşam: 2 tavuk but
Bir kaşık pilav
1 lokma ekmek
Salata

Ara: çay

Öğlene kadar ac durup sonra tost yiyince o tost direkt depolara gidiyor (şeker ani yükseliyor ve vücut depoluyo) sabah hiç zaman yoksa ağzına bir iki ceviz badem bir parça peynir atsan daha iyi olabilir. Ya da sabah yemediysen oglen daha dengeli, sslata, protein yaninda ekmek gibi..

Yapma böyle kardelenim, canın sıkkınsa, dertlesmek için yaz. Asıl sorun, canım sıkkındı o nedenle kek börek pasta yedim durumu, onları yapmamak için buraya yazmalısın.

Çok çok geçmiş olsun canım hosgeldin:)

Haklısın canım. Dün kızkardeşimle konuştuk telefonda baya bi gaz verdi bana. Senin karar verip de üstesinden gelemeyeceğim hiç birşey yok. Başaracağına inanıyorum deyince kıpraşmalar oldu bende Tekrar motivasyon kazanmaya başladım.. Bayrama kadar kararlı Bi şekilde ilerlesem ağırlıkları ın çoğundan kurtulcam aslında.

ayvacicegi m bal konusunda kesinlikle haklısın ama herseyi tamamen kestim dukan da biliyorsun çok hasta oldum hatta hala hastayım ben de kendimi kasmadan az az yiyorum söylemesi ayıp 65.5 tim geçen cuma. Benim bünye strese gelmiyor anladigim kadariyla. Sen gittiğinden beri tek sıkıntım spor onu da hastalıklar mahvetti:)

günaydınlar
Temizlik yapınca spora halim kalmadı, yürüyüşe çıkmam lazım o iyi geliyo bana
Bide tartıda azalma yok ona canım sıkılıyo tabi vücudu şaşırtmam lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…