Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbulduk canım sende hoşgeldin gelmiş geçmiş olsun 45 banada az geldi ne biliyim insan hastalanınca yada bi üzüntü yaşayınca da ani kilolar verebiliyo ya biraz tedarikli mi olmak lazım yine de sen bilirsin o yağ oranlarıyla başımız dertte zaten

Aslinda tek bir bisküvi yedim petibör sade olandan cok degil diye düşünmüştüm. Zaten bu ara genelde evde olmadigim icin pek dikkat edemiyorum. Ama bugunden itibaren daha dikkat edecegim insaallah

Arkadaslar yag oranınızı nasil ogrendiniz. Sahsen ben bilmiyorum merak ettim simdi. Gobekde var bence yagda fazla
Genelde tanita adli gelismis tartilarda ölçülüyor. Diyetisyenlerde, zayıflama merkezi veya spor salonlarında bulunuyor. Ben yılbaşında spor salonunda kampanya ile ucretsiz denemistim, şimdi hedef belirledim 50in altına inince parasını verip olcturucem.

Ben dedim zaten listeler psikolojiyi de bozuyor en güzeli dengeli beslenme. Ama yine de iyi seçimler yapmaya bak. Herseyden ye tabi ama hepsini birarada yeme. Ayda 1 bal yenir ama diyetteysen dengelemek gerek. Cevizle bal ye, o gün diğer öğünleri ekmeksiz geçir mesela .

sevgililer günü şerefine
sabah patates ile 2 dilim ekmek olayı bana sakat gelse de bu tür tolerasyonlar gündüz saatlerinde olduğundan çokta şaapmamak lazım
afiyet olsun

arabaşına bayılırım umarım hamurunu fazla kaçırmamışsındır sen oğluna kendin yap ama kendin fazla götürme bu hamurları yiyeceksen de sabah ya da öğlen öğününde tüket

öğlen menünü görünce gözlerim pörtledi ama günüm vardı diyorsun ne zaman o güne giderken kendin için küçük bir hazırlık yapıp ordaki cıslara hayır dersen o zaman birincilik ödülü senin olacaktır ,akşam yememen çok iyi olmuş yarı yarıya tolere etmişsindir

afiyet olsun canım senin menün diyetisyen danışmanlı olunca çok yorum yapamıyorum yanlış anlama

canım ruhum yaşlandı zannımca zamanında çirkin beslenmelerin ağır antibiyorik kullanımlarının sonuçları bunlar bende toparlayacağım inşaallah ...
şu an standart 68 kiloda kilomu koruyarak şu tedavimi bir bitireyim de sonrası bomba gibi olacak inanıyorum

Özlemişim kız seni :)
Canım 10 yıldır yememistim arabasi çocuk farklı yesin diye denedim güzel oldu ama:) Veee o kadar sevmem özlemle rağmen fazla kacirmadim:)
Kuzum hiç gitmedim ben diyetisyene:) size göre ve kafama göre gidiyorum:)

Canım diyetisyene giden benim :)

Ayran detoksunu yapan arkadaş tarifini yazabilirmisin rica etsem nette çok çeşit var da hangisi diyet sayılır

Ayran detoksunu yapan arkadaş tarifini yazabilirmisin rica etsem nette çok çeşit var da hangisi diyet sayılır
Ben aylar öncesi yapmıştım ayran detoksu.
  • 3 yemek kaşığı haşlanmış bulgur
  • 3 yemek kaşığı haşlanmış nohut
  • 3 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
  • 1 kase yoğurt
  • 1 lt su
  • 2 salatalık kabuklarıyla rendele
  • Taze nane
Bu malzemeler karıştırılıyor. Sabah haşlanmış yumurta peynir 1dilim tambuğday yada kepek ekmeği ile kahvaltı yapıyorsun. 12de karışımı yemeye başlıyorsun 2 saat aralıklarla tüketiyorsun. 5 kaseye paylaştırıp dolaba kaldır. İki saatte bir ye. Benim yaptığım buydu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…