- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.061
Hoşbulduk canım sende hoşgeldin gelmiş geçmiş olsun 45 banada az geldi ne biliyim insan hastalanınca yada bi üzüntü yaşayınca da ani kilolar verebiliyo ya biraz tedarikli mi olmak lazım yine de sen bilirsin o yağ oranlarıyla başımız dertte zatenGuuunnaaaaydin
Dun gelecegim demistim, gelemedim. Simdi buradayim, nasilsiniz hanimlar?
Pazar aksami oglumun sesi kisildi, babasi panik halde bronsit olacak korkusuyla doktora kosturdu bizi dun sabah. Neyseki cigerlerinde hatta bogazinda hicbir sey yok, biraz burnu tikali. O da hastaliktan degil ben biliyorum. Iki gundur burnunu temizletmiyordu, soguk havada normal o kadar. Bir de ciglik attigi icin sesi kisildi bence. Ama icimiz rahatladi.
Tum mesajlari okuyamadim ama ben yokken bir kez sonuncu bir kez de birinci olmussunuz, ne desem bilemedim, olumluya odaklanmak istiyorum: Herkesi tebrik ederim
Kaptanimmorordek spor tutmaya onumuzdeki cuma baslayayim, yavas yavas isinayim. En son tartildigimda 52.1dim ama buraya son bildirimim 52.6 gorunuyor. Su anda ne durumdayim bilemiyorum, 1-2gune su icmeye baslar duzen oturturum. Liste konusuna sen karar verirsin, sanirim 52.6nin altinda olmam ve iyi bir yuzde gerekli. Bu ara hedefimi 45 olarak guncelleyebiliyor muyum?
Cok azimliyim, 3 ay hedef koydum kendime. Detaylandiracagim, belki diyet gunlugu acar oraya yazarim.
parkbyull gecmis olsun, ben seni daha yasli saniyordum. 31 yasinda nasil bu hale geldi miden yaaa, sagligina dikkat et, kilo cozulur zaten kendiliginden
Yeni gelen arkadaslar @Pain KillerLeyl-i-fer E elacicegim23 E ecem847 @mer93 hosgeldiniz, saglikli keyifli kilo vermeler diliyorum.
Aslinda tek bir bisküvi yedim petibör sade olandan cok degil diye düşünmüştüm. Zaten bu ara genelde evde olmadigim icin pek dikkat edemiyorum. Ama bugunden itibaren daha dikkat edecegim insaallahBence her öğün karbonhidrat olabilir ama aksam azalsa iyi olur. Eger o ara 3 öğünün üstüne olduysa akşam lahmacun üstüne bisküvi çok olmuş.
Öğlene kadar ac durup sonra tost yiyince o tost direkt depolara gidiyor (şeker ani yükseliyor ve vücut depoluyo) sabah hiç zaman yoksa ağzına bir iki ceviz badem bir parça peynir atsan daha iyi olabilir. Ya da sabah yemediysen oglen daha dengeli, sslata, protein yaninda ekmek gibi..
Yapma böyle kardelenim, canın sıkkınsa, dertlesmek için yaz. Asıl sorun, canım sıkkındı o nedenle kek börek pasta yedim durumu, onları yapmamak için buraya yazmalısın.
Genelde tanita adli gelismis tartilarda ölçülüyor. Diyetisyenlerde, zayıflama merkezi veya spor salonlarında bulunuyor. Ben yılbaşında spor salonunda kampanya ile ucretsiz denemistim, şimdi hedef belirledim 50in altına inince parasını verip olcturucem.Arkadaslar yag oranınızı nasil ogrendiniz. Sahsen ben bilmiyorum merak ettim simdi. Gobekde var bence yagda fazla
Ben dedim zaten listeler psikolojiyi de bozuyor en güzeli dengeli beslenme. Ama yine de iyi seçimler yapmaya bak. Herseyden ye tabi ama hepsini birarada yeme. Ayda 1 bal yenir ama diyetteysen dengelemek gerek. Cevizle bal ye, o gün diğer öğünleri ekmeksiz geçir meselaayvacicegi m bal konusunda kesinlikle haklısın ama herseyi tamamen kestim dukan da biliyorsun çok hasta oldum hatta hala hastayım ben de kendimi kasmadan az az yiyorum söylemesi ayıp 65.5 tim geçen cuma. Benim bünye strese gelmiyor anladigim kadariyla. Sen gittiğinden beri tek sıkıntım spor onu da hastalıklar mahvetti:)
Günaydın herkese
Kaç gündür fazla katılım gösteremedim kusura bakmayın arkadaşlar. Bu aralar psikolojim pek iyi durumda değil. Sizleri de boğmak istemedim moralleri aşağı çekmek istemedim açıkcası. Çünkü çok etkileniyoruz birbirimizin negatif düşüncelerinden ve davranışlarından diye düşünüyorum. Olumlu düşünelim olumlu olsun herşey güzel olsun herkes hedefine ulaşsın
Menüm
Sabah
Patatesli omlet 1 yumurtayla ve minicik patatesle
1 dilim peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
kruvasan (dün sevgililer günüydü ya yazık eşim almış bende bugün yedim ) ceza mı yazarsın kaptanimmorordek
Öğle
1 izgara cipura
Salata
1 lavaş
3 çatal mantar sote
4 catal lahana kavurması
1 kasik ezme
Ara
12 adet kuru üzüm
5 6 fıstık
1 ince dilim elma
1 ince dlim portakal
1 yemek kaşığı nar
Aksam
5 çiğ köfte
5 yaprak marul
3 bardak ayran
1 kupa Mistik çayı
2.5 litre su (disardaydik o yüzden çok icemedim)parkbyull
Spor: 8100 adım orta tempolu yürüyüş
parkbyull morordek
menum:
limonlu su
kahve
sabah: menemen
kasar
2 cay
2dlm tam bugday
ara: 2 kahve
aksam: arabası corbası 2 kase ve hamuru:ilk defa yaptım oldu da:) az simardım galiba pazar da taze makarna yapıcam benim oglus hazır makarna kabul etmiyor artık hamur yapalım sen yap diyor sıpa:)
su : 2 lt (bugün az oldu 4 saat özel dersim vardı )
spor: pazartesi:)
Gunun menüsü: (kaptanim bastan söylim bugun gun vardi disaridaydim maalesef yedimama yinede elimden geldigince dikkat ettim bugunluk böyle)
Sabah: iki dilim kepekli ekmek
4 zeytin 1 yumurta menemen yogurt
Ogle: bir kase rus salatasi bir poğaça iki dilim tatli tursu
Aksam: yok
Ara türk kahvesi
Spor: 80 Saniye plank (cok yorgunum bugun evdede olmayinca yapamadim)morordek parkbyull
Menüm
Kahve
Sabah:2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam bugday
1 ısırık zeytinli açma 1 ısırık kiymali borek (nefsim korelsin diye)
Labne
Ara :2 kaşık haşlanmış tavuk (tavuk suyu yapmistim tavuğu didiklerken)
Ara: kahve 3 kare bitter
Aksam:1 dlm tam bugday
1 kase tavuk çorbası
4 köfte
Ara kahve
1 ısırık muz
Ara: 3 cay (limonlu)
Su:2.4 lt
parkbyull
Guuunnaaaaydin
Dun gelecegim demistim, gelemedim. Simdi buradayim, nasilsiniz hanimlar?
Pazar aksami oglumun sesi kisildi, babasi panik halde bronsit olacak korkusuyla doktora kosturdu bizi dun sabah. Neyseki cigerlerinde hatta bogazinda hicbir sey yok, biraz burnu tikali. O da hastaliktan degil ben biliyorum. Iki gundur burnunu temizletmiyordu, soguk havada normal o kadar. Bir de ciglik attigi icin sesi kisildi bence. Ama icimiz rahatladi.
Tum mesajlari okuyamadim ama ben yokken bir kez sonuncu bir kez de birinci olmussunuz, ne desem bilemedim, olumluya odaklanmak istiyorum: Herkesi tebrik ederim
Kaptanimmorordek spor tutmaya onumuzdeki cuma baslayayim, yavas yavas isinayim. En son tartildigimda 52.1dim ama buraya son bildirimim 52.6 gorunuyor. Su anda ne durumdayim bilemiyorum, 1-2gune su icmeye baslar duzen oturturum. Liste konusuna sen karar verirsin, sanirim 52.6nin altinda olmam ve iyi bir yuzde gerekli. Bu ara hedefimi 45 olarak guncelleyebiliyor muyum?
Cok azimliyim, 3 ay hedef koydum kendime. Detaylandiracagim, belki diyet gunlugu acar oraya yazarim.
parkbyull gecmis olsun, ben seni daha yasli saniyordum. 31 yasinda nasil bu hale geldi miden yaaa, sagligina dikkat et, kilo cozulur zaten kendiliginden
Yeni gelen arkadaslar @Pain KillerLeyl-i-fer E elacicegim23 E ecem847 @mer93 hosgeldiniz, saglikli keyifli kilo vermeler diliyorum.
boynum tutuldu boyunum leyliferim boynum
Hahahah evet kesinlikle katılıyorumboynum tutuldu boyunum leyliferim boynumşunları hele bir düz çek
Özlemişim kız seni :)Ben dedim zaten listeler psikolojiyi de bozuyor en güzeli dengeli beslenme. Ama yine de iyi seçimler yapmaya bak. Herseyden ye tabi ama hepsini birarada yeme. Ayda 1 bal yenir ama diyetteysen dengelemek gerek. Cevizle bal ye, o gün diğer öğünleri ekmeksiz geçir mesela.
Canım 10 yıldır yememistim arabasi çocuk farklı yesin diye denedim güzel oldu ama:) Veee o kadar sevmem özlemle rağmen fazla kacirmadim:)sevgililer günü şerefine
sabah patates ile 2 dilim ekmek olayı bana sakat gelse de bu tür tolerasyonlar gündüz saatlerinde olduğundan çokta şaapmamak lazım
afiyet olsun
arabaşına bayılırım umarım hamurunu fazla kaçırmamışsındır sen oğluna kendin yap ama kendin fazla götürme bu hamurları yiyeceksen de sabah ya da öğlen öğününde tüket
öğlen menünü görünce gözlerim pörtledi ama günüm vardı diyorsun ne zaman o güne giderken kendin için küçük bir hazırlık yapıp ordaki cıslara hayır dersen o zaman birincilik ödülü senin olacaktır ,akşam yememen çok iyi olmuş yarı yarıya tolere etmişsindir
afiyet olsun canım senin menün diyetisyen danışmanlı olunca çok yorum yapamıyorum yanlış anlama
canım ruhum yaşlandı zannımca zamanında çirkin beslenmelerin ağır antibiyorik kullanımlarının sonuçları bunlar bende toparlayacağım inşaallah ...
şu an standart 68 kiloda kilomu koruyarak şu tedavimi bir bitireyim de sonrası bomba gibi olacak inanıyorum
Canım diyetisyene giden benim :)sevgililer günü şerefine
sabah patates ile 2 dilim ekmek olayı bana sakat gelse de bu tür tolerasyonlar gündüz saatlerinde olduğundan çokta şaapmamak lazım
afiyet olsun
arabaşına bayılırım umarım hamurunu fazla kaçırmamışsındır sen oğluna kendin yap ama kendin fazla götürme bu hamurları yiyeceksen de sabah ya da öğlen öğününde tüket
öğlen menünü görünce gözlerim pörtledi ama günüm vardı diyorsun ne zaman o güne giderken kendin için küçük bir hazırlık yapıp ordaki cıslara hayır dersen o zaman birincilik ödülü senin olacaktır ,akşam yememen çok iyi olmuş yarı yarıya tolere etmişsindir
afiyet olsun canım senin menün diyetisyen danışmanlı olunca çok yorum yapamıyorum yanlış anlama
canım ruhum yaşlandı zannımca zamanında çirkin beslenmelerin ağır antibiyorik kullanımlarının sonuçları bunlar bende toparlayacağım inşaallah ...
şu an standart 68 kiloda kilomu koruyarak şu tedavimi bir bitireyim de sonrası bomba gibi olacak inanıyorum
Ben aylar öncesi yapmıştım ayran detoksu.Ayran detoksunu yapan arkadaş tarifini yazabilirmisin rica etsem nette çok çeşit var da hangisi diyet sayılır
Canım diyetisyene giden benim :)
aman deEki Görüntüle 2237281 hemmen masaj yapalım boynunuza
Yakında 4. Sınıf ödevlarini atmaya başlarsam şaşırmayın kontrol etmiyom bazen
:))) olabilir canım. Hiç mohim deil mohim olan insanlık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?