Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy inşallah ya

Hayirli geceler arkadaslar.
Gunluk menum
Sabah: 2 yumurta 1 parca tavuk eti 2 kasik yogurt domates salatalik biber
Ogle: 1 elma
Aksam ustu: 1 kucuk karnıyarık 2 parca tavuk eti 1 kucuk dolma 3 sarma salata cok kucuk bir parca sutlu tatli( kaptanim günüm vardi tekrar bu kadar kısabildim)
Ara: 1 kucuk elma su 1.5 litre
Spor:1500 adim yürüyüş morordek parkbyull ayvacicegi

Menüm
Sabah
Shake

Ara
2 kasık yoğurt

Öğle
Yulaf lapası (chia tahin muz 5 badem 5 fındık )

Ara
4 kasik tavuklu kereviz yemeği

Aksam
Shake morordek parkbyull
bu hafta son daha almıyorum ve kullanmıyorum kızlar hepinize hak veriyorum. Aceleciligin sonu oldu.

3.5 litre su
30 dakika bölgesel egzersiz ayvacicegi

Süpersin canım :)

Ya ben böyle yazdım ama korumaya geçen takımda kalabiliyomu, mezun oluncamı gidiliyo, hedef değiştirirsek tekrar başka takımla mu başlıyoruz ben bunları bilmiyorum biri bilgilendirirse please
Hayıııırr hiçbir yere göndermiyoruz tabi ki :)
Bence korumada da burda kalmalısınız, herkes için konuşuyorum, çünkü buraya yazılmayınca hep ipin ucu kaçıyor. Gidenler hep öyle diyor ben de ordan biliyorum :))
Erik kompostosu şekerli miymiş ben o kısmı anlayamadım tam onun dışında iyi :)
Sabah daha doyurucu şeyler yiyebilirsin bluuee'cum. Acelen mi vardı gerci bilmiyorum da :)
Elacıgım şu dolmalar sarmalar bitse mi artık :)

Bencede haklısın

Kesinlikle bırak sen diyetisyen listenle cok daha iyi veriyor dun..

Evet acelem olduğu için sabah o sekilde, yoksa doyurucu bir kahvaltı yapmayı bende isterdim morördekcim :)

Mayonez ? 1 yemek kaşığı yağ eder diyetinizde kullanmanızda sakınca yok mu

Ya ben böyle yazdım ama korumaya geçen takımda kalabiliyomu, mezun oluncamı gidiliyo, hedef değiştirirsek tekrar başka takımla mu başlıyoruz ben bunları bilmiyorum biri bilgilendirirse please
Aynen bnde korumaya nasil devam etcez burdan mi korumada iken mezunmu olcaz

Kaç gün oldu shake e başlayalı ve ne kadar gitti tatlım
Pazar günü başladım işte çok çok dikkat ettigim söylenmez 400 gram gitti bakalım pazar gününe belki 100 200 daha veririm. Bu hafta yine hirsli olacağım ben bu değilim nedir bu ya o 89 buraya gelecek :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…