- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.281
Yuvatlak hesap 60 canımhoşgeldin canım bugun cuma sabah tartılıp bildirim yapabilirsin, her cuma kilo bildirimi yapıyoruz
ayvacicegi seni ancak haftaya alabiliyorum listeye, 2 hafta izinde gecmesi gerekiyor
seni haftaya alabilirim listeye elacım güzel bir yüzde ile gelirsen
orkidecim anlayamadım gecen hafta 59,6 bildirmissin sabit misin yoksa 60 mı olmus kilon? Nolur sabitim de
Sagol. Canım yaYaş 43 boy 158 ile yakınım sana, ben olsam korumaya geçerim korumada da takipçin olucam başarılar
Evt canım bayagı bı covuk gıbı kalcam kızım da bayabı etkıledı benıyaşına göre boyun ve kilon çok iyi canım bence korumaya geçmelisin diyet yapmaktansa ben şu an 164 e 68 im bende 62-63 olunca tamamen durmak istiyorum şimdilik tedavimden ötürü korumadayım..
Oh tamam ben de öyle tahmin etmiştim ama gene de emin olmak için sormak istedim :)Yuvatlak hesap 60 canım
59.6 olarak kalsın bakalım su regl bıtınce ne olur bılemiyorum
Ay sen bildirim yapmışsın görmemişim benGünaydın canlar
Benim kilom sabit.
Haftaya daha iyi olacak inşallah.
Bence fotoğraflarından da gördüğüm kadarıyla ideal bedene ulaşmışsın. Beslenme tarzını aynen devam ettirdiğin sürece de almazsın zaten.Selam kızlar aynı kıloyla döndüm ben Regl olucam karnım belım agrıyor göbek şiş bu hafta perfonsım yok
Fakat sıfır kacamak aynı beslenme tarzı
Kızım anne küçüçük kaldın yeter dıyor
Yas 44 boy 1.60 kılomda 60 sızce ne dersınız daha asasıda cocuk gıbı oluyorum fıkırlerınıze ıhtıyacım var
morordek
Benim güncel kilom 100.8 diGünaydın bu arada hanımlar
Halen evden cıkamadıgım icin gec girebildim
A Asmii vekardelelen321 bildirimleriniz yok ben mi göremedim
Bu arada kilo yüzdesi: 2.358Selam arkqdaşlar geç mi kaldım bildirim yapmak için acaba. Yarışmaya geçen hafta katıldım ilk bildirimim olacak.
Gecen hafta: 63.600
Guncel : 62.100
Cok iyi gitmis bence ama tabi ilk hafta ildugu icin hizli gitti. Keske takim yuzdesine etki edebilseydi.morordek
Ilk haftalar böyle gitmesi normal, zamanla azalabilir ama durmak yok tabi ki :) katılımın yeterli olursa 2 hafta sonra listede olabilirsin sen de :)Selam arkqdaşlar geç mi kaldım bildirim yapmak için acaba. Yarışmaya geçen hafta katıldım ilk bildirimim olacak.
Gecen hafta: 63.600
Guncel : 62.100
Cok iyi gitmis bence ama tabi ilk hafta ildugu icin hizli gitti. Keske takim yuzdesine etki edebilseydi.morordek
Evet geç kalkma meselesini çözmem lazım.Ilk haftalar böyle gitmesi normal, zamanla azalabilir ama durmak yok tabi ki :) katılımın yeterli olursa 2 hafta sonra listede olabilirsin sen de :)
Bildirimleri saat 12'ye kadar tamamlayabilirsek iyi olur bir de :)
Deneme süresi 2 hafta, 14 gün ama cuma bildiriminin üstüne, eğer başlangıç cumadan farklı bir günse 3. Cuma listeye girebilirsin demek.Evet geç kalkma meselesini çözmem lazım.
Yani deneme suresi 3 hafta mi. Ben 2 hafta denemeden sonra katilabilirim saniyordum
15subatta girmistim. Yani gecen cuma.Deneme süresi 2 hafta, 14 gün ama cuma bildiriminin üstüne, eğer başlangıç cumadan farklı bir günse 3. Cuma listeye girebilirsin demek.
cok sagolll canim benim insallahj toparlanirr bi oksurunce içim gidiyor benim de Allah im tum cocuklara sağlık versin insallahh..Ah kuzuma ya hastalık zor alerji dahada zor inşallah biran önce iyilesir o bi gülsün sen zaten iyilesir sin Allah acil şifalar versin canim tekrar
asti mi yok ama bağışıklık zayif galiba anlamiyorum bende.. yemek duru mu sıkıntı.. dün yedi biraz ondada gece 12 de acayp kustu yatak yerler üstü başı o saatte duş aldirmak zorunda kaldim 2 kerede buhar yaptim gece bugun daha iyi.Güzel yavas yavas olacak herşey biranda yuklenince ters tepiyor sende zaten
Geçmiş olsun öncelikle, menü gayet iyi, akşam makarna yememek için ac yatman diyet azmi açısından takdire şayan ama enerjisiz kalmamak adına diyete uygun birşeyler ekleyebilirsin.
Ooo geçmiş olsun, neden oluyor bu öksürük üşümeli yoksa ev tozlarına filan alerjisi , astımı mı vardı?
Tebrikler ve de sınavda başarılar, şefim
Güzel diyemicem adi detoks ama saçma bi yeme düzeni gibi geldi bana. Sonuçta o ayran aşı nohutlu bulgurlu bildiğin çorba gibi birşey zaten ondan baya içmiş oldun, bi de 1 kasik ondan bi kaşık bundan derken... Üstüne de halsizlik yaptıysa ne işe yaradı...
Cok cok gecmis olsun canim.cok sagolll canim benim insallahj toparlanirr bi oksurunce içim gidiyor benim de Allah im tum cocuklara sağlık versin insallahh..
asti mi yok ama bağışıklık zayif galiba anlamiyorum bende.. yemek duru mu sıkıntı.. dün yedi biraz ondada gece 12 de acayp kustu yatak yerler üstü başı o saatte duş aldirmak zorunda kaldim 2 kerede buhar yaptim gece bugun daha iyi.
Ayy sevindim canim senin adina iyi cok şükür..Ben de yavaş yavaş moda girmeye başlıyorum artık. Sorunları da çözdük sayılır. Bundan sonra herşey düzene girecek inşallah.
15subatta girmistim. Yani gecen cuma.
Bildirim yaptim canim ama 12.den sonra uaptim.yine gec kalktim yataktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?