Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yuvatlak hesap 60 canım
59.6 olarak kalsın bakalım su regl bıtınce ne olur bılemiyorum

yaşına göre boyun ve kilon çok iyi canım bence korumaya geçmelisin diyet yapmaktansa ben şu an 164 e 68 im bende 62-63 olunca tamamen durmak istiyorum şimdilik tedavimden ötürü korumadayım..
Evt canım bayagı bı covuk gıbı kalcam kızım da bayabı etkıledı benı

Bence fotoğraflarından da gördüğüm kadarıyla ideal bedene ulaşmışsın. Beslenme tarzını aynen devam ettirdiğin sürece de almazsın zaten.

Bu arada kilo yüzdesi: 2.358

Ilk haftalar böyle gitmesi normal, zamanla azalabilir ama durmak yok tabi ki :) katılımın yeterli olursa 2 hafta sonra listede olabilirsin sen de :)
Bildirimleri saat 12'ye kadar tamamlayabilirsek iyi olur bir de :)

Ilk haftalar böyle gitmesi normal, zamanla azalabilir ama durmak yok tabi ki :) katılımın yeterli olursa 2 hafta sonra listede olabilirsin sen de :)
Bildirimleri saat 12'ye kadar tamamlayabilirsek iyi olur bir de :)
Evet geç kalkma meselesini çözmem lazım.

Yani deneme suresi 3 hafta mi. Ben 2 hafta denemeden sonra katilabilirim saniyordum

B bluuee tebrik ederim devamını dileriz, tabi ki aynı h8xda olmaz ama istikrar iyidir.
Pain Killer bildirim yapmayı unuttun galiba, hala yazabilirsin...

Haydi hanımlar canlanın, şubat bitiyor. Mart, nisan, mayıs, şurada yaza ne kaldı. 3 ay sıkı tutun, sonra kilo defterini kapatırsınız yaz gelmeden.

Menü yazmayınca, bildirim yapmayınca buranın size bir faydası olamıyor maalesef o nedenle lütfen katılımda bulunmaya çalışın. Kendinize hedeflerinizi hatırlatın, hayal kurun.

Şimdi bilgisayara geçiyorum tabloyu hazırlamaya. Kaptanım morordek onaylarsa hem spor hem de menü bildirimi yapıldı mı yapılmadı mı bunları tutayım. Yaptırımı da olsun, sporda alt limit belirleyebiliriz. Katılımı eksik olanlar listeye alnmasın veya listedeyse bile izne ayrılabilirler...

Evet geç kalkma meselesini çözmem lazım.

Yani deneme suresi 3 hafta mi. Ben 2 hafta denemeden sonra katilabilirim saniyordum
Deneme süresi 2 hafta, 14 gün ama cuma bildiriminin üstüne, eğer başlangıç cumadan farklı bir günse 3. Cuma listeye girebilirsin demek.

Deneme süresi 2 hafta, 14 gün ama cuma bildiriminin üstüne, eğer başlangıç cumadan farklı bir günse 3. Cuma listeye girebilirsin demek.
15subatta girmistim. Yani gecen cuma.

Bildirim yaptim canim ama 12.den sonra uaptim.yine gec kalktim yataktan.

Ah kuzuma ya hastalık zor alerji dahada zor inşallah biran önce iyilesir o bi gülsün sen zaten iyilesir sin Allah acil şifalar versin canim tekrar
cok sagolll canim benim insallahj toparlanirr bi oksurunce içim gidiyor benim de Allah im tum cocuklara sağlık versin insallahh..

asti mi yok ama bağışıklık zayif galiba anlamiyorum bende.. yemek duru mu sıkıntı.. dün yedi biraz ondada gece 12 de acayp kustu yatak yerler üstü başı o saatte duş aldirmak zorunda kaldim 2 kerede buhar yaptim gece bugun daha iyi.

Cok cok gecmis olsun canim.

15subatta girmistim. Yani gecen cuma.

Bildirim yaptim canim ama 12.den sonra uaptim.yine gec kalktim yataktan.

Kurala baktim "takıma giriş tarihinden itibaren üçüncü cumaya denk gelen etapta takım listesine dahil olur" seklinde. Haftaya cuma olamiyor sanirim ama onemli olan duzenli kilo vermek, liste olur zaten zamani gelince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…