- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.301
Gecmis olsun, biraz detayli bir durum sanirim, hem saglik, hem uyku hem yemek sorunu olduguna gore basit bir cozumu yok. En basta bir duzen kurup sorunlari birer birer cozmeye calismak lazim, cocuklar duzenle, rutinle buyuyor. Kendini strese sokmadan, bir duzen olusturmaya calissan sonrsi senin icin de onun icin de daha kolay olur.cok sagolll canim benim insallahj toparlanirr bi oksurunce içim gidiyor benim de Allah im tum cocuklara sağlık versin insallahh..
asti mi yok ama bağışıklık zayif galiba anlamiyorum bende.. yemek duru mu sıkıntı.. dün yedi biraz ondada gece 12 de acayp kustu yatak yerler üstü başı o saatte duş aldirmak zorunda kaldim 2 kerede buhar yaptim gece bugun daha iyi.
Cokk teşekkür ederim:)Cok cok gecmis olsun canim.
Sanırım emzirmeyi kestigim zaman düzene girecek her şey.. rutinleri var ilk uyudugunda uykuya geçmede sıkıntı yok ama sonrasinda gece sık uyaniyor ve geri dalmasi problem oluyor.. sen ne yaptin gündüz de yatağında uyutmaya basladim demiştin nasil gidiyor..Gecmis olsun, biraz detayli bir durum sanirim, hem saglik, hem uyku hem yemek sorunu olduguna gore basit bir cozumu yok. En basta bir duzen kurup sorunlari birer birer cozmeye calismak lazim, cocuklar duzenle, rutinle buyuyor. Kendini strese sokmadan, bir duzen olusturmaya calissan sonrsi senin icin de onun icin de daha kolay olur.
Kesinlikle katılıyorum bende bugünden itibaren toparlayıp devam ediyorum canim.. dediğin gibi sadece 3 ay yeterli ya 3 ayda istedigim kiloya ulasabilirim neden olmasin.. yana bir de ben biraz ayak üstü atistiranlardanim senin şu kitap cok iyiydi ama sonradan aklıma geliyor.. atıştırmak yerine her şeyi masaya koyup yemek cok iyi fikir ama unutuyorum..@bluuee tebrik ederim devamını dileriz, tabi ki aynı h8xda olmaz ama istikrar iyidir.
Pain Killer bildirim yapmayı unuttun galiba, hala yazabilirsin...
Haydi hanımlar canlanın, şubat bitiyor. Mart, nisan, mayıs, şurada yaza ne kaldı. 3 ay sıkı tutun, sonra kilo defterini kapatırsınız yaz gelmeden.
Menü yazmayınca, bildirim yapmayınca buranın size bir faydası olamıyor maalesef o nedenle lütfen katılımda bulunmaya çalışın. Kendinize hedeflerinizi hatırlatın, hayal kurun.
Şimdi bilgisayara geçiyorum tabloyu hazırlamaya. Kaptanımmorordek onaylarsa hem spor hem de menü bildirimi yapıldı mı yapılmadı mı bunları tutayım. Yaptırımı da olsun, sporda alt limit belirleyebiliriz. Katılımı eksik olanlar listeye alnmasın veya listedeyse bile izne ayrılabilirler...
Evet unutacak birşey yok kural koyacaksın kendine, sadece yemek saatlerinde masaya oturup yicem onun dışında yemeyeceğim diye.Kesinlikle katılıyorum bende bugünden itibaren toparlayıp devam ediyorum canim.. dediğin gibi sadece 3 ay yeterli ya 3 ayda istedigim kiloya ulasabilirim neden olmasin.. yana bir de ben biraz ayak üstü atistiranlardanim senin şu kitap cok iyiydi ama sonradan aklıma geliyor.. atıştırmak yerine her şeyi masaya koyup yemek cok iyi fikir ama unutuyorum..
Yardımı oluyorsa o kitaptan alinti yaparim yine, baska taktikler de var, soruna göre. Atistirmanın çözümü bu, ayakta yemek yok, ben artık atıştırmıyorum hiç.Kesinlikle katılıyorum bende bugünden itibaren toparlayıp devam ediyorum canim.. dediğin gibi sadece 3 ay yeterli ya 3 ayda istedigim kiloya ulasabilirim neden olmasin.. yana bir de ben biraz ayak üstü atistiranlardanim senin şu kitap cok iyiydi ama sonradan aklıma geliyor.. atıştırmak yerine her şeyi masaya koyup yemek cok iyi fikir ama unutuyorum..
Evet benim sorunum o atıştırmak.. Birde tatli krizlerinden kurtulmakk.. Tatli krizlerinden de yemin ederek kurtulacam başka yolu yok :))Yardımı oluyorsa o kitaptan alinti yaparim yine, baska taktikler de var, soruna göre. Atistirmanın çözümü bu, ayakta yemek yok, ben artık atıştırmıyorum hiç.
Kitabin ismi neydiYardımı oluyorsa o kitaptan alinti yaparim yine, baska taktikler de var, soruna göre. Atistirmanın çözümü bu, ayakta yemek yok, ben artık atıştırmıyorum hiç.
Ben seni cuma değil de hafta ici geldin diye hatırlamısım pain killercım, 15 şubat başlangıç tarihin oldugun icin haftaya girebiliyorsun. Tabi haftaya güzel bir eksi ile gelirsen alırım listeye :)Evet geç kalkma meselesini çözmem lazım.
Yani deneme suresi 3 hafta mi. Ben 2 hafta denemeden sonra katilabilirim saniyordum
Bence çok iyi olur ayvacicegiŞimdi bilgisayara geçiyorum tabloyu hazırlamaya. Kaptanımmorordek onaylarsa hem spor hem de menü bildirimi yapıldı mı yapılmadı mı bunları tutayım. Yaptırımı da olsun, sporda alt limit belirleyebiliriz. Katılımı eksik olanlar listeye alnmasın veya listedeyse bile izne ayrılabilirler...
Cok tesekkurlerBen seni cuma değil de hafta ici geldin diye hatırlamısım pain killercım, 15 şubat başlangıç tarihin oldugun icin haftaya girebiliyorsun. Tabi haftaya güzel bir eksi ile gelirsen alırım listeye :)
Bence çok iyi olur ayvacicegi
Sağol canım benim. İnşallah oğlun da bi an evvel düzelir, sen de daha istikrarlı devam edersin. Yaza kadar gitsin şu kilolarAyy sevindim canim senin adina iyi cok şükür..
Insallah canim.. evet ya 3 ay tutamiyoruz diye şu hayattan tat alamiyoruz resmen yaa.. valla 3 ayy için yillar geçiyor resmen sinir oluyorum..Sağol canım benim. İnşallah oğlun da bi an evvel düzelir, sen de daha istikrarlı devam edersin. Yaza kadar gitsin şu kilolar
Canım bi kahve mi 2 buçuk tatlı kasigiyla hazırladım günde en az böyle 6 kahve içerim bibucuk 2 sene böyleydi kurtuldum ama:)Aman Allahım 15 tatlı kaşığı kahveyle hazırlıyordum dedin değil mi yanlış anlamadım yani.
Kurtulmana sevindim canım, çok fena...
Ya ben böyle yazdım ama korumaya geçen takımda kalabiliyomu, mezun oluncamı gidiliyo, hedef değiştirirsek tekrar başka takımla mu başlıyoruz ben bunları bilmiyorum biri bilgilendirirse pleaseYaş 43 boy 158 ile yakınım sana, ben olsam korumaya geçerim korumada da takipçin olucam başarılar
Azaltabilmene sevindim hülyacım. Çok fazla tüketiyormuşsun gerçektenCanım bi kahve mi 2 buçuk tatlı kasigiyla hazırladım günde en az böyle 6 kahve içerim bibucuk 2 sene böyleydi kurtuldum ama:)
Mezun olup ayrılma diye bişey yok bildiğim kadarıyla. Çünkü ben de 94 ile başladım 79la mezun oldum. Yeni bi hedefle tekrar başladım. 60 olana kadar burdayım. Hedefe ulaşıp mezun olduğumuzda da sanırım liste dışı sürdürebiliyoruz. Yanlış bilgi vermek istemem ördeğim de izah eder gelince zatenYa ben böyle yazdım ama korumaya geçen takımda kalabiliyomu, mezun oluncamı gidiliyo, hedef değiştirirsek tekrar başka takımla mu başlıyoruz ben bunları bilmiyorum biri bilgilendirirse please
Hoşgeldin canim.. erik komposto sekersiz mi değilse az tüket bence onun dışında menun guzel birde spor ve suyu da bildirmen lazimmMerhabalar :))
Sabah
1 yumurta peynir zeytin
Ogle
2 köfte salata erik kompostosu
Aralarda 2 fincan filtrekahve bir avuç yer fıstığı
Aksam
4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya 1 elin ayası büyüklüğünde kırmızı et
Sonradan düzenledim ama gitmemiş miHoşgeldin canim.. erik komposto sekersiz mi değilse az tüket bence onun dışında menun guzel birde spor ve suyu da bildirmen lazimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?