Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam menum kotu bugun.
Sabah yok cunku uyuyordum.
Saat 4 gibi 1 dilim peynirli ekmek, meyve suyu
Saat 7 de 3 kucuk galeta
Saat 8.30 ispanak ve yogurt
10da cay ve 3 kare cikolata
Spor yok.
Eve cok gec geldim saatler o yuzden gec.
Cikolatayi nasil yedim neden irade gostermedim ben de bilmiyorum.

Günaydın hanımlar
Güzel hafta sonları
Bu hafta yine sonuncu olduk ve nota aldık. Haftaya güzel bir derece yapalım ve notayı sildirelim. Bunun ilk koşulu da biliyorsunuz ki hafta sonunu güzel kapatabilmek. Lütfen bunu düşünerek menülerinizi belirleyin

Komposto sekersiz ve tarçınliydi bolca içtim kan şekerimin seyri hiç bozulmadı harikaydı ,,)) morordek
Süper o zaman afiyet olsun
Aynen bnde korumaya nasil devam etcez burdan mi korumada iken mezunmu olcaz
Leylifer'e de dedim korumada da burda kalmanız yararınıza olur orkidecim :)
Bu arada senin hedef 57 ama 59.1 ve altına indiğinde mezuniyet hakkı kazanıyorsun bilgin olsun :)
Kizlar bizim grubun ahvali nedir birincilik falan ne oldu
Sonuncu olduk maalesef
Çikolata bitter miydi peki? 3 kare çok, eger bitter değilse cok fena cidden
Sabahki meyve suyu da şekerli mi sekersiz mi o da önemli

Mayonez ? 1 yemek kaşığı yağ eder diyetinizde kullanmanızda sakınca yok mu

Yemesem iyi ama gun icinde toplam yedigim yaga gore onu yemeye karar vereim, ton baligi suda oldugu icin yagsizdi.

Kizlar bizim grubun ahvali nedir birincilik falan ne oldu
Maalesef sonuncu

Diyetin ilk zamanlari iradeyi zorlamaktansa el atinda cikolata filan bulundurmamak daha iyi. En kotu bir salatalik yer gecerdin.

Gunaydin
Gece bogaz agrisi ile uyandim, gece gece esbzoru ile bal yedim. Simdindaha iyiyim ama bebegi korumak adina bebekle babasi ilgilenecek bana da ev isleri ve disaridaki isler market vb kaldi. Bos kaldigimda tablomuzu paylasicam, dunku menuler cogunlukla yazilmis yazmayan kaldiysa bugun yazsin

Tamam canim regli bi atlatayim bakalim nolur ayni beslenmeye sevam edicem

Eline sağlık

1 Mart Hedefleri
BeyazOrkidem : 59
ayvacicegi : 52,2
A Asmii : 74,8 --> Asmiicim 4 hafta önce bu kilodaymışsın. Hatırlarsan bir hafta müthiş artı gelmiştin ve hala 4 hafta önceki kilona inememişsin. Artık biraz daha dikkat etmenin vakti gelmedi mi sence de?
kardelelen321 : 77,5
N Nurumcan94 : 93,8
Hmavidag : 64,9
@leyl-i-fer : 81,2
E elacicegim23 : 66,2
@Pain Killer : 61,6
B bluuee : 64
A Ahsen59 : 100
@uhs : 65,7
S_A : 92,5
parkbyull : sana hedef koymuyorum canım önce sağlık :) korusan yeter

Unuttugum yoktur umarım :)
Bu haftaki sabitlerden dolayı birkaçınıza geçen haftaki hedefin aynısını koydum. Bu hafta olmadı ama haftaya da olmazsa bozuşacağız ona göre

Kesinlikleee öyleeee toparliyorummm bu haftaaa herşey guzel olacakkk

Geçmiş olsun üşüttün mu ki.. pekmez tereyagi karisimi da iyi geliyor dene..

Süper bi hafta bizi beklesin :)))

Bitter değildi maalesef,meyvesuyu da normal paket meyvesuyu idi. Ama ilk haftam ve bozdum zaten diye düşünmeden bugün tekrar düzene geçiyorum

Biz sonuncu olunca mi gaza geliyoruzz nedir ya bunu da yikalim bizi birincilik gaza getirsin her daimm bundan sonra hep birinci hep birinciii
Galiba biraz öyle oluyo hırs yapıyoruz çünkü. Mesela ben kendime kizdim bu sen değilsin dedim tut boğazını sonunda sen mutlu olacaksın dedim. Bu hafta baya hirslandim anlicaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…