- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.461
merhaba arkadaşlar, gelenlere hoşgeldin diyelim benim de yarın yolculuk var dönüş zamanı geldi. Bugün diyetimi tamamen bozdum, çok üzülüyorum ama böyle oldu ne yazık ki, heralde kilo verdim diye sevindim biraz ondan oldu. ama yarından itibaren çook dikkat edicem. hepinizi öpüyorum bu hafta dikkat edicez her zamankinden fazla hareket edicez ve cumaya yine adımızı yazdırıcaz :) :)
herkese günaydınlarr
tatil bitti, bugün yeniden başlıyorum ben diyete, fena halde dağıttım çünkü
verdiğim kiloları geri almışım, 64 kiloyum yine, 2 haftada verdiğimi 1 haftada geri aldım ya, sinir oldum
kilo almayan arkadşım varsa tebrik ederim, benim gibi yeniden kilo alanlara da geçmiş olsun diyorum
herkes nerde yaa?
kimsecikler yok
slm kızlar herkese günaydın tatil bitti ve döndüm geçmişi okuyamadım henüz umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir kiloları almadan ben bu arada kilo veremedim ama aynı zamanda almamşımda inanın kızlar kendimi çok zor tuttum onun için vermeyi bırak almadığıma şükür ettim başta eşim olmak üzere herkes çok zayıflamışın dedi tabi bunu duymak çok güzel bi duygu annemler dersenizelinde 1 tabak kavurma peşimden koştu ama ben ne yaptım kaçtım kilo veren arkadaşları gerçekten kutluyorum çünki bu hırsla ben veremedim ama almadımda bu da iiii bişi
günaydın kızlar
bugün tatilden sonra ilk mesai günü
keşke hep tatil olsa diye diye işe geldim:)
dış görevdeyim ama eski çalıştığım şubede olduğum için çok rahatım
keyfim paşada yok pc de elimin altında olunca
sabah tost ekmeğinde kepekli kaşarlı tost ve form çayı içtim
şimdi de şekersiz türk kahvemle keyif yapıyorum
İnşaAllah canım ama bu sefer bozma diyeti :)) karbon diyeti ni eşimde önerdi bana hatta dökümanlar felan çıkarmış getirmişti ama uğraşamadın ben yaaa sürekli hesapla yediklerin kısıtlı çeşit yok bana göre değil :))merhaba arkadaşlar son sayfayı okudum sadece kilo almayan arkadaşları tebrik ediyorum . ben alıp almadığımı bilmiyorum korkudan artık tartıya çıkamaz oldum . haftasonu kilo aldığım için çok rahatsızlandım tansiyonm çıktı yataktan çıkamadım ve bugün büyük bir azimle diyet yapmaya başladım artık bozmayacağım inşallah . bu sabah itibariyle karbonhidrat diyetine başladım sabah bir haşlanmış yumurta ve biraz peynir yedim öğle içinde peynir getirmiştim ondan yedim . toplamda 2 karbonhidrat almış oldum . akşama canım ne isterse protein olarak ondan yiyeceğim . umarım cuma günü biraz hafiflemiş olurum ve hiç bozmadan yılbaşına kadar devam ederim . yeni yıla zayıf bir hatun olarak girmeyi istiyorum . hepinizi çok öpüyorum canım takımım görüşmek üzere yine yazarım inşallah .
SELAM KIZLAR;
Bugün benim ilk iş günüm değil cumarteside çalışmıştım ama yinede tatiller bitince ilk sayılır.
Cumartesiden beri diete devam bayramda baya bi bozuldu çünkü
bu sabah;
1,5 dilim kepek ekmeği
üzerine sürme light peynir
2 fincan çay şekersiz
salatalık domates
öğlen
3 ç.k kadar pırasa yemeği
1,5 dilim ekmek
1,2 ç.k kadar pilavdan didikledim
oohh iyi yapıyorsun amonracım azıcık ta keyifle çalışalım dimi :))) afiyet olsun ayrıca
afiyet oolsun begümcüm ama keşke öğlen ekmeğini yemeseydin çünkü zaten bozduk diyeti :)) bari şimdi dengeleyelim :)
sefam olsun:)
bugün tatil modundan çıkamadım daha:))
doğru söylüyosun canım valla,biraz fazla oldu yine ama buna şükür diyim bari
herkese iyi akşamlar
tekrar rejime başladım, inşallah çabucak veririm şu geri aldığım kiloları(
bu sabah 1 kase nesfit
1 tane 5i1yerde çay
öğleden sonra dışardaydım, yemek yiyemedim, light bisküvi de bulamadım, 1 paket çubuk kraker yedim
saat 4 gibi 1 kase mercimek çorbası, salata ve 1 dilim ekmek yedim, ekmek ince ve küçüktü
az önce de 1 kase nesfit yedim yine
Merhaba arkadaşlar, ben de döndüm artık ve çalışmaya başladım. bugünden itibaren çook dikkat edicez inşallah.
Sabah: 1 simit (yarısı 9 da yarısı 11 de), çay
öğle: çorba, 1 tavuk şinitzel , bikaç dilim haşlama patates
akşam: çorba,6 kaşık tavuklu kabak, 3 kaşık yoğurt, yarım dilim kepek ekmeği
ara öğün yapamadım, aslında sabahki simitler bana çoktu ama geç kaldım evde yapamadım kahvaltımı. Bugün mutlaka spor yapıp öyle uyumam lazım.
selam arkadaşlar bende bugünki listemi yazayım utanarak
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k peynir
2 lokma yumurta
öğlen
1 kase tavuk çorbası
akşam
1 tabak mercimekli köfte
yemem lazımdı ama eşim istedi yaptım yapınca nasıl yemiyim dimi kızlar yaaaaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?