Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşaAllah shelly cimevet artık tatilde bitti toparlanma zamanı gerçi sen çok abartmamıştın zaten sadece 1 gün kaçamak yapmışsın oda pek etkiilememiştir inşaAllah canım

esw cim ben almamışım şükür ama veremedimde tabi son 3 kilo yaaa onlarda bi gitsede kurtulsam

tatilinin güzel geçmesine sevindim canım ayrıca o yemeklere karşı dayanmışsınya onu ayrıca tebrik ediyorum

oohh iyi yapıyorsun amonracım azıcık ta keyifle çalışalım dimi :))) afiyet olsun ayrıca

İnşaAllah canım ama bu sefer bozma diyeti :)) karbon diyeti ni eşimde önerdi bana hatta dökümanlar felan çıkarmış getirmişti ama uğraşamadın ben yaaa sürekli hesapla yediklerin kısıtlı çeşit yok bana göre değil :))

afiyet oolsun begümcüm ama keşke öğlen ekmeğini yemeseydin çünkü zaten bozduk diyeti :)) bari şimdi dengeleyelim :)

az önce 2 dilim kepek ekmeği ve biraz beyaz peynir yedim yanında da bi soda
biraz daha rahat midem akşama da diyete uygun bi yemek yok evde ne yapsam ki
şöyle hafif bişeyler yapmam gerek

görüşmek üzere kızlar ben çıkıyorum.Yarın inş daha çok kıişiyle birlikte oluruz

herkese iyi akşamlar
tekrar rejime başladım, inşallah çabucak veririm şu geri aldığım kiloları (
bu sabah 1 kase nesfit
1 tane 5i1yerde çay
öğleden sonra dışardaydım, yemek yiyemedim, light bisküvi de bulamadım, 1 paket çubuk kraker yedim
saat 4 gibi 1 kase mercimek çorbası, salata ve 1 dilim ekmek yedim, ekmek ince ve küçüktü
az önce de 1 kase nesfit yedim yine

Merhaba arkadaşlar, ben de döndüm artık ve çalışmaya başladım. bugünden itibaren çook dikkat edicez inşallah.

Sabah: 1 simit (yarısı 9 da yarısı 11 de), çay

öğle: çorba, 1 tavuk şinitzel , bikaç dilim haşlama patates

akşam: çorba,6 kaşık tavuklu kabak, 3 kaşık yoğurt, yarım dilim kepek ekmeği

ara öğün yapamadım, aslında sabahki simitler bana çoktu ama geç kaldım evde yapamadım kahvaltımı. Bugün mutlaka spor yapıp öyle uyumam lazım.

canım listen gayet güzel bence gerçekten başlamışsın rejime :)))

listen ideal bence yaa benmi çok yemeye başladım sizmi az yiyosunuz anlamadım :)))

selam arkadaşlar bende bugünki listemi yazayım utanarak
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k peynir
2 lokma yumurta
öğlen
1 kase tavuk çorbası
akşam
1 tabak mercimekli köfte

yemem lazımdı ama eşim istedi yaptım yapınca nasıl yemiyim dimi kızlar yaaaaa (((

canım ne var ki menünde? hayet güzel benden az yemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…