Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takyoncum nasılsın?
Baktım yalnız kalmışsın hemen geldim :)
Maşallah kızlar kilo almamak bile bir başarı bence

Hoşgeldin canımmmm iyiyim şükür sen nasılsın ? evet bende aldım diyordum ama şişkinlikmiş o kilom aynı ama dikkat etmem grekiyor hemde çok fazla

takyon sıkılma ben burdayım pek vaktim olmuyo giremiyorum
bi de yeni haline daha ısınamadım yabancı geliyo
bakıp çıkıyorum
ayrıca pazartesiden itibaren dış görevde olucam
gittiğim şubede pc ye girme fırsatım pek olmucak
aralarda boş pc ve vakit bulursam muhakkak gelirim
şimdiden aklımdayken söyliyim de

slmlarrr
yazdıklarım gitmiş lütfen şu forum eski haline dönsün böyle sevemedim bi türlü.girip bakıyorum kimsecikler yok yazıyorum kayboluyor.neyse hepinizi çok çok öptüm esen kalın=))

merhaba arkadaşlar siteye ne olmuş böyle çok farklı düzelicektir inşallah hep böyle kalmaz hiçbiryeri bulamıyorum böyle olunca . nasılsınız canım takımım bayram tatili umarım güzel geçmiştir herkez için diyetlere dikkat edebildinizmi ben edemedim malesef üzülerek söylüyorum ki ama bayramdan sonra topalanacağım inşallah başka çare yok biraz sitede gezeyim neler olmuş bakayım sonra yine yazarım öpüyorum hepinizi .

günaydın arkadaşlar.Bayram benim için yemek açısından kötü geçti,diğer taraftan güzeldi.Diyet miyet kalmadı.Bütün düzenim bozuldu.Bugün yeniden başladım artık

tamam canım evet haklısın bende ısınamadım yazasım gelmiyor valla

slmlarrr
yazdıklarım gitmiş lütfen şu forum eski haline dönsün böyle sevemedim bi türlü.girip bakıyorum kimsecikler yok yazıyorum kayboluyor.neyse hepinizi çok çok öptüm esen kalın=))

forum eski haline dönmeyecek herhalde galiba artık forumumuz bu ((

hoşgeldin ferihancım malesef bende dikkat edemedim kilo veremedim ama almamakta bi başarı bence dimi :))

günaydın arkadaşlar.Bayram benim için yemek açısından kötü geçti,diğer taraftan güzeldi.Diyet miyet kalmadı.Bütün düzenim bozuldu.Bugün yeniden başladım artık

begümcüm üzülme hepimiz aynı durumdayız inşallah hep beraber toparlanıcaz canım

inş arkadaşım :) valla bu sabah tartılmaya korktum biliyomusun.Dedim bugün düzenli bi şekilde yiyiyimde tuvalete çıkıyım.(Çünkü bayramda o da alt üst oldu.) yarın sabah tartılırım.Korktum resmen :)

:))))) korkunun ecele faydası yokmuş begümcüm :))) aldık işte ama bakalım cumaya neler olacak

ya ben daha tartımı alamadım buün alcam acayip merak ediyorum ne çıkacak
gerçi tatlı dün bi tane yedim ama

saficim şükret halina canım 1 tane yemişsin gerçi ben tatlı hiç yemedim ama çikolata ve şeker yedim sayısını söylemiyim ((

bayram boyunca dün 1 tane tatlı yedim ilk ve sondu bugünde börek ve mercimekli köfte var
sabah kahvaltısı olarak nestle nesfit yedim bir kase ama fazla kaçırmışım çoook doydum
artık son kaçamağım olsun bu napiim bida olmaz inş.
bide sinbonun dijital baskülünü alcam şimdi kullanan varmı iyimi acaba
işte bundan

Sinbo SBS-4418 Dijital Baskül

canım bende sinbonun dijital baskülünü kullanıyorum ve memnunum 2 yıl oldu alalı bi sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…