- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.441
Kızlar nasılsınız?
Dönüşler başladı galiba ...
herkese tekrar merhabalar
2 saat önce geldik eve, geçmişi okudum, site bi tuhaf olmuş sanki ama alışırım umarım:)
bayram çok kötü geçti benim için, tartılmadım hiç korkumdan, bütün düzenim bozuldu yeme içme, tuvalet bide üstüne regl oldum
bayramda resmen saldım kendimi battı balık yan gider diye ama yarından itibaren toparlıcam kendimi, kilo aldım sanırım ama emin değilim, yarın sabah tartılıcam, bakalım ne çıkacak
yarın görüşmek üzere, herkese iyi geceler
kızlar forumun yeni hali hakkında yorum yapmak yasakmış zorunlu bir değişimmiş ve eleştiri yapana 5 gün ceza varmış herkes söylüyo uyarayım dedim kazen açıklama yapmış oradan okudum bende
slm kızlar herkese günaydın tatil bitti ve döndüm geçmişi okuyamadım henüz umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir kiloları almadan ben bu arada kilo veremedim ama aynı zamanda almamşımda inanın kızlar kendimi çok zor tuttum onun için vermeyi bırak almadığıma şükür ettim başta eşim olmak üzere herkes çok zayıflamışın dedi tabi bunu duymak çok güzel bi duygu annemler dersenizelinde 1 tabak kavurma peşimden koştu ama ben ne yaptım kaçtım kilo veren arkadaşları gerçekten kutluyorum çünki bu hırsla ben veremedim ama almadımda bu da iiii bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?