Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun begümcüm benim düzenim tamamen bozuldu yaa öğlen kahvaltı yapıyorum geç kalkıyorum ayy pazartesi olsada düzene girsek

memnun olmanıza sevindim süt beyazından aldım çok beğendim umarım kısa zamanda hep birlikte zayıflarız
kilo almadan moralimiz bozulmadan...

Son düzenleme:
herkese tekrar merhabalar
2 saat önce geldik eve, geçmişi okudum, site bi tuhaf olmuş sanki ama alışırım umarım:)
bayram çok kötü geçti benim için, tartılmadım hiç korkumdan, bütün düzenim bozuldu yeme içme, tuvalet bide üstüne regl oldum
bayramda resmen saldım kendimi battı balık yan gider diye ama yarından itibaren toparlıcam kendimi, kilo aldım sanırım ama emin değilim, yarın sabah tartılıcam, bakalım ne çıkacak
yarın görüşmek üzere, herkese iyi geceler

hoşgeldin esw cim merak etme hepimiz aynı durumdayız :))) toparlanma vakti geldi hepimiz için evet forum değişti ve malesef ben hiç aluşamadım alışacağımda zannetmiyorum hiç hoşuma gitmedi ((

kızlar forumun yeni hali hakkında yorum yapmak yasakmış zorunlu bir değişimmiş ve eleştiri yapana 5 gün ceza varmış herkes söylüyo uyarayım dedim kazen açıklama yapmış oradan okudum bende

kızlar forumun yeni hali hakkında yorum yapmak yasakmış zorunlu bir değişimmiş ve eleştiri yapana 5 gün ceza varmış herkes söylüyo uyarayım dedim kazen açıklama yapmış oradan okudum bende

selam canım evet güvenlik açısından yapılan zorunlu bi değişimmiş
ben pek alışamadım henüz ısınamadım da ama zamanla bu haline de alışırız
daha önce yapılan değişikliklerde de çok itirazlar olmuştu ama alıştık sonuçta

merhaba arkadaşlar, gelenlere hoşgeldin diyelim benim de yarın yolculuk var dönüş zamanı geldi. Bugün diyetimi tamamen bozdum, çok üzülüyorum ama böyle oldu ne yazık ki, heralde kilo verdim diye sevindim biraz ondan oldu. ama yarından itibaren çook dikkat edicem. hepinizi öpüyorum bu hafta dikkat edicez her zamankinden fazla hareket edicez ve cumaya yine adımızı yazdırıcaz :) :)

herkese günaydınlarr
tatil bitti, bugün yeniden başlıyorum ben diyete, fena halde dağıttım çünkü
verdiğim kiloları geri almışım, 64 kiloyum yine, 2 haftada verdiğimi 1 haftada geri aldım ya, sinir oldum
kilo almayan arkadşım varsa tebrik ederim, benim gibi yeniden kilo alanlara da geçmiş olsun diyorum

slm kızlar herkese günaydın tatil bitti ve döndüm geçmişi okuyamadım henüz umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir kiloları almadan ben bu arada kilo veremedim ama aynı zamanda almamşımda inanın kızlar kendimi çok zor tuttum onun için vermeyi bırak almadığıma şükür ettim başta eşim olmak üzere herkes çok zayıflamışın dedi tabi bunu duymak çok güzel bi duygu annemler derseniz elinde 1 tabak kavurma peşimden koştu ama ben ne yaptım kaçtımkilo veren arkadaşları gerçekten kutluyorum çünki bu hırsla ben veremedim ama almadımda bu da iiii bişi

günaydın kızlar
bugün tatilden sonra ilk mesai günü
keşke hep tatil olsa diye diye işe geldim:)
dış görevdeyim ama eski çalıştığım şubede olduğum için çok rahatım
keyfim paşada yok pc de elimin altında olunca
sabah tost ekmeğinde kepekli kaşarlı tost ve form çayı içtim
şimdi de şekersiz türk kahvemle keyif yapıyorum

aynen canım ben de veremedim ama almadığıma bile sevindim
en azından koruyorum diye:))

bugün kimsecikler yok
öğlen yemeği hala yemedim
feci bi mide yanmam var
acayip midem arıyo su bile içemiyorum
şu an bi tablet renie için neler vermezdim

merhaba arkadaşlar son sayfayı okudum sadece kilo almayan arkadaşları tebrik ediyorum . ben alıp almadığımı bilmiyorum korkudan artık tartıya çıkamaz oldum . haftasonu kilo aldığım için çok rahatsızlandım tansiyonm çıktı yataktan çıkamadım ve bugün büyük bir azimle diyet yapmaya başladım artık bozmayacağım inşallah . bu sabah itibariyle karbonhidrat diyetine başladım sabah bir haşlanmış yumurta ve biraz peynir yedim öğle içinde peynir getirmiştim ondan yedim . toplamda 2 karbonhidrat almış oldum . akşama canım ne isterse protein olarak ondan yiyeceğim . umarım cuma günü biraz hafiflemiş olurum ve hiç bozmadan yılbaşına kadar devam ederim . yeni yıla zayıf bir hatun olarak girmeyi istiyorum . hepinizi çok öpüyorum canım takımım görüşmek üzere yine yazarım inşallah .

SELAM KIZLAR;
Bugün benim ilk iş günüm değil cumarteside çalışmıştım ama yinede tatiller bitince ilk sayılır.
Cumartesiden beri diete devam bayramda baya bi bozuldu çünkü
bu sabah;
1,5 dilim kepek ekmeği
üzerine sürme light peynir
2 fincan çay şekersiz
salatalık domates

öğlen
3 ç.k kadar pırasa yemeği
1,5 dilim ekmek
1,2 ç.k kadar pilavdan didikledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…