Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar ben mesajların yazılış saatlerini göremiyorum, artık göremiyo muyuz merak ettim?

Bu arada akşamın soğuğuna rağmen, dışarı çıkıp 45 dakika hızlı yürüyüş yaptım. şimdi de açım aman böyle olsun, toparlayamam diye korkuyorum. hazır kilo vermişken buna devam etmeliyim :)

iyi geceler herkese

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim çünkü bayramda kilo almadım ve 300 gr verdim hi hi hi biraz komik ama bayramı bu şekilde atlatmak çok güzel bence haksızmıyım
ben bugün kahvaltıda 9 gibi 1 tane simit
küçük bir çay 1 tatlı kaşığı kuşburnu reçel yarım kibrit kutusu peynir 1 haşlanmış yumurta yedim
11 gibi bir bardak nescafe içtim
öğlen dışardan bir şeyler söyleyeceğiz bakalım artık az yemeye çalışacağım(ikram )

afiyet olsun şekerim

tünaydın kızlar;
sabah iş yoğunluğundan giremedim
bende kahvaltıda;
2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost
1 bardak süt

Merhaba kızlaaar ben de geldim :))

Dün öğle arasında girdim ama yazdığım mesaj gitmemiş. Sonra da fırsatım olmadı bayram sonrası iş güç toparlamaya çalışıyorum. Kusura bakmayın o nedenle, artık tam gaz aranızdayım inşallah..

Bayram çoğumuz için hezimet olmuş sanırım, ben de aldım sanırım, tartılmaya korkuyorum

Bu sabah 1 kase nesfit yedim 6.30 gibi. 1 saat sonra da öğle yemeğine çıkıcam, bilmiyorum menüde neler var..

selam kızlar,topiğimiz ne zaman şenlenicek yaaa

ben öğle yemeğinden geldim
4 tane tavuk kanadı,1 dilim ekmek
bikaç tanede sarma yedim

selam kızlar,topiğimiz ne zaman şenlenicek yaaa

ben öğle yemeğinden geldim
4 tane tavuk kanadı,1 dilim ekmek
bikaç tanede sarma yedim

afiyet olsun canım
ben ne yiyeceğimi bilemedim
burda hazır fast food dışında yiyebileceğim
bişey yok onun için yememeyi tercih ettim
açım ama ben yaa

ben öğle araları eve gidiyorum,evde yemeğim olduğu müddetçe sıkıntı olmuyor benim
:)

bende aynen senin gibi tartılmaya korkuyorum canım :)

ama öyle aç aç olmazki canım.
bi simit ye yada omlet yapan bi yerler yokmu ?

simit dokunuyo bana canım ya
susam mahvediyo midemi
cayır cayır yanıyorum sonra
sabah tost yedim
şimdi bi daha tost ekmek arası tarzı
bişey yemek istemiyorum
şu an dış görevdeyim
yoksa ben de evden getirirdim
ama yolum uzak 1,5 saat yola
taşıyamam diye getirmedim ben de

İyi akşamlar kızlar..

Menümü yazayım.

06:30 : 1 kase nesfit
13:00 : 1 parça tavuk göğüs, 2-3 kuşbaşı kadar patates, yarım kase yoğurtlu havuç-kereviz salatası, 1 bardak ayran ( çok şey var ama çok çok az yedim gerçekten:) :)
18:30 : Yarım kupa süt ile neskafe

Akşam yemeği yememeyi planlıyorum. Umarım muvaffak olurum :))

merhaba arkadaşlar takımda yeriniz varsa ben de aranıza katılmak istiyorum. kilo70, boy 1.59 :))

hoşgeldin canım tabiki paylaşımların sık olursa ve varlığını hissettirirsen neden olmasın
normalde ilk önce deneme sürecindesin deneme süreci 15 gündü tekrar bir haftamı olmuş galiba onu araştırıp yazarım haricinde gün içinde ne yediğini spor olarak ne yaptığını yani diyet namına yaptığın şeyleri paylaşman gerekiyor kii senin bir yanlış davranışında biz uyaralım bizide sen uyar diye paylaşıyoruz bunları ve takımda arkadaşlarım yaptığı mesajlara yorum yazmak lazım ki bi takım olduğumuz belli olsun şimdilik bu kadar arkadaşaım deneme sürecinde listede adın yazmıycak ama asıl üye olduğunda adını alıcaz inşaAllah listeye tekrar hoşgeldinnnnnn

hoşgeldin canımm kesinlikle haklısın bırak kilo vermeyi asıl kilomuzu korumak için çabaladık valla :)) afiyet olsun keşke yarım simit yeseydin çünki yumurta zaten tok tutuyor .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…