Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin ebrehecim olsun yaa sıkıntı yok azimle devam edicez

amonracım bende işteyken çok sıkıntı yaşıyordum yemek konusunda olanı yiyemiyoruz keşke şöyle diyet menü yapan yerler olsaydı ordan söylerdik :))))

ebrehecim gerçekten güzel listen iyi bir başlangıç yapmışsın canım akşam tamamen aç kalma yazık midene nmeyveyle geçiştirebilirsin

selam arkadaşlar bende listemi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 k k peynir
3 lokma yumurta
öğlen
bişi yemedim
akşam
yarım porsiyon patlıcan yemeği
4 kaşık pilav
2 kaşık köfte

şimdide canım çok fena patlamış mısır istiyor yapsam bişi olurmuki yağsız tuzsuz kilo aldırırmı yine ??????????

canım öğlen keşke yeseymişsin bişeyler, bence şimdiki bu mısır isteğinin sebebi bu.

kızlar çok geç geldim ama iş çıkışı ananem geldi memleketten onu
görmeye gittim epey de geç döndük
öğlen etiform ve çayla geçiştirdim ama
akşam annem ananemin şerefine döktürmüştü yemekleri
abarttım baya ananemin de kuzuum sen süzülmüşsün (alt tarafı 5 kilo falan verdim
en son gördüğünden bu yana görende bi deri bi kemik kaldım sanır)
bu adam - kocamı gösteriyo bakmıyo mu sana sitemleriyle de
yedimde yedim neler yediğimi yazmıyım utanıyorum valla
kısacası özetle fena abarttım siz göstermeyin ben mağmanın yolunu biliyorum

iyi geceler herkese,

amonracım afiyet olsun, sen yediklerini dengelemeyi de bilirsin o kadar da üzülme :)

bugünkü menümü yazayım;

sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir
öğle: çorba, sebze, 2 kaşık makarna
ara: 4 ceviz
akşam: çorba, brokoli salatası, 1 haşlanmış patates
gece: 1 meyve

ama su içemiyorum pek

30 dk lık hızlı bir yürüyüş yaptım bide, hepsi bu.

herkese güzel bir gün diliyorum.

Son düzenleme:
herkese günaydın
kızlar bende acaip bi yeme isteği var, regl olmuştum ondandır diye düşünüyodum ama bitmek üzere fakat yeme isteğim geçmiyo yaa (
sabahları nesfitle geçiştiriyorum ama sonra evde mutfağa girip çıktıkça bişiler yiyorum ((
bide bişi sorucam size, ben air walker almayı düşünüyorum ama forumda eliptic bisitlet daa iyi denmiş, ben iki sene önce yürüyüş ve air walkerla 1 ayda 4 kilo vermiştim ve acaip sıkılaşmıştım, şimdi içine giremediğim pantalonlarımı fermuarını açmadan çıkartabiliyodum, sizce napim, kararsız kaldım
bide dün giremedim hiç, çok yoğundum, akşam da işten gelince uyumuştum, kalktıktan sonra sersem gibiydim, o yüzden giremedim

sabah ki menüm;
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
üzerine sürme light peynir
1,2 çay kaşığı tahin petmez
bol domates,salatalık,maydonoz

Slm kızlar herkese tünaydınnnnnn yeni kalktım bugün bi kaç gündür net yoktu giremedim amaaklaım hep burdaydı hepinizi çok özledimmmmmmmmmmm

Bugünki menümü hemen yazayım
kahvaltımı yeni yaptım geç kalktığım için 2 dilm kepekli ekmek arası kk peynir tost 1 br çy şekersiz domates salatalık şimdide yeşilçayımı içiyorum akşama biraz balık yemeyi düşünüyorum çoktan dır yemiyorum bu arada kızımın aylık aşısı var dışarı çıkcam işim bitince hemen gelirim geçmişi okuyamadım herkese iyi günler

merhaba arkadaşlar nasılsınız pek uğrayamıyorum kusura bakmayın ama 3 gündür diyetime devam ediyorum karbonhidrat diyeti yapıyorum hala günde 5 kh alıyorum ancak bu haftayı böyle atlatırsam hafya yoğurt yemeye başlayacağım bakalım dua edin bu cuma değil ama haftaya cuma ne kadar verdiğimi kesin olarak görürüm bu hafta tartılmadım çünkü kaç kiloyla diyete başladım bilmiyorum yılbaşına kadar sıkı bir karbonhidrat diyeti uygularsam belki biraz kilo vermiş olurum . sonrası yine devam tabiki zayıflayana kadar bozmak yok Allahın izniyle . hepinizi çok öpüyorum . tekrar yazarım görüşmek üzere .

Selam kızlar.. Buralar pek mi durgun bana mı öyle geldiii

Sabah 1 dilim ekmek ve 1 kk peynir ile kahvaltı yaptım. Öğle yemeğinde de 6 kaşık nohut, 4 kaşık yoğurtlu kereviz, 100 gram da yoğurt yedim.

Çoook şişim pek su da içmiyorum son günlerde

niye kimsecikler gelmiyo buraya yaa (
ne zaman açsam kimse olmuyo
bugün bir kase nesfitle kahvaltı yaptım, içine de iki tane cevaz kırdım ve tarçın koydum tabiki
öğleyin de iki dilim kepek ekmek, 1 kk kaşar peynir, 3 zeytin, reçel, 3 çatal yumurta ve salatalık yedim, üstüne de bir avuç ceviz
az önce de 1 bardak 5i1 yerde içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…