- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.041
Aynen canim bende ekleyemiyorum. Olur oyle bende bazen unutuyorumSenin tahinli pekmezi gorunce sabah tahinli pekmez de yedigimi hatirladim. Aynen 2 tali kasigi
Msji yeniden duzenlemeyi de beceremiyorum sayfa yenilendiginden beri
Hayir canim aksine bende burda hanimlardan ogrendim kacgundur yapamiyorum da tek seferde bende yapamiyorum. Eger dirseklerimin uzerinde yaparsam 35 en fazla dayaniyorum ama birde yukarida yapiyorsun ya o sekil 50 saniye dayanıyorumCanim 100 saniye plank nasil yapiyosun uzun zmndir mi yapiyosun 30 saniye durana kadar canim cikiyo benim
Tamamen sinav pozisyonu alip sadece kol dirseklerimi yere indirip yapiyorum bende ama gercekten beyaz isigi goruyorum yani o kadar zorlaniyorumHayir canim aksine bende burda hanimlardan ogrendim kacgundur yapamiyorum da tek seferde bende yapamiyorum. Eger dirseklerimin uzerinde yaparsam 35 en fazla dayaniyorum ama birde yukarida yapiyorsun ya o sekil 50 saniye dayanıyorum
Bende cok zorlaniyorum heryerim titriyor resmenTamamen sinav pozisyonu alip sadece kol dirseklerimi yere indirip yapiyorum bende ama gercekten beyaz isigi goruyorum yani o kadar zorlaniyorum
Geçmiş olsunCok tesekkur ederim. Bagirsaklarda bakteri ve mide rahatsizligi. Mide icin hala beklemedeyim bir turlu uzmana yonlendiremediler
Akşam hem kısır hem pilav olmamış onun dışında lafım yok :)Selamlar bugunku menum
Sabah: yarim yumurta,peynir, avokado, 2zeytin,1dilim ekmek
Ara: 7 çubuk kraker
Akşam: 3 kaşık kısır, 1 kaşık pilav, et kavurma,ayran
Ara: kahve yada çay olackmorordek ayvacicegi
Artık olabilir izin hakkın, bi bakmam lazım gene de. Izin hakkın yoksa ve bildirim yapamazsan öyle yazarım artık. Menülerin de iyiydi aslında bu hafta eksi gelirdin bence. Bi sekilde bildirim yapsan ne güzel olurKaptanim yarın tlf nu garantiye gönderiyorum olurda giremezsem bi aksilik olursa izinli yazar mısın tabi izin hakkimda varsa..morordek
Kesin eksiyim ördeğim tamam dedigim gibi tv den de olsa yazarım sadece gün icin de aktif olmayabilurum.. hatta şu 40 gün boyunca genel olarak eksi olacağını düşünüyor um ama bakalim bi girmeye calisacagim
App Store da var mı acaba? Ben bulamıyorum googledan çok zor oluyor, sürekli mobil :/evet canım stordan ındırsen daha pratik ben netten giremedim bozuk oluyo ama böyle istediğin zmn giriyosun
canım ben 100/130 arası yapıyorum tek set olarak, ama azdan başladım. Yani doğru hatırlıyorsam 50 ile başlamıştım, sonra 10 gün 50, sonraki 10 gün 55 öyle öyle gitmiştim sanki. Tabi sporda birçok şey yapıyordum kondisyon yüksekti. Şimdi 5 gün oldu 100 ile başladım 105 e çıkardım, yani düzenli spor lazım plank in belli bi kondisyon istiyor, dirseklerin üzerinde yapıyorum bende, şınav çekerek de süreyi uzatabilirsin :) iyi çalışmalarCanim 100 saniye plank nasil yapiyosun uzun zmndir mi yapiyosun 30 saniye durana kadar canim cikiyo benim
ooo ben onu bilmiyordum canım kaptanım bilsem simdiye yazardım. yarın sabah tahlil yaptırıcam öğleden sonra yazıyorum ozaman :)Hmavidag şekerim yine hatırlatma olacak ama şu sağlıklı tarifi perşembeye kadar yazarsan çok seviniciim aksi takdirde takım ceza alacak
7 ay bitti doğum Yapalı benim zorunlu sezeryan oldu canımCanim kac aydir dogum yaptin. Bende yeni basladigimda oyleydi karnim cok agriyordu
Aslında az az yapıyorum ama bugün daha az agrıyor yapmaya devam ediyorum zaten her hareketi başlangıçta az her gün yavaşça çoğaltarak gitmem lazımmıs günde şuan 15 dk spor yapıyorum 15 dakika ip atlıyorum benim kızdan vakit bulamıyorum maalesefEvet tabi kaplamadan önce düsünürüm beyazlatmayı. Beyazlatmadan sonra tekrar sararabilir mi ki gerçi? Ay kafamda deli sorular. Bütün takımı da diş konusu ile kapladım kusura bakmayın
Arzucum alışkın değilse ondan agrı yapıyordur ama dayanamayacak gibiysen devam etme, biraz ara ver. Yanlış falan mı yapıyorsun acaba hareketleri?
Çok az değilmi sankiDünkü menüm
Sabah
Yulaf lapası üstüne muz badem Hindistan cevizi
Ogle
1 paket çiğ kuruyemiş kokteyli 75gr
Aksam
Yoğurtlu kabak
Spor yok
Su 4 litre
geçmiş olsun sıkıntın nedir?Cok tesekkur ederim. Bagirsaklarda bakteri ve mide rahatsizligi. Mide icin hala beklemedeyim bir turlu uzmana yonlendiremediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?