Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim 100 saniye plank nasil yapiyosun uzun zmndir mi yapiyosun 30 saniye durana kadar canim cikiyo benim
Hayir canim aksine bende burda hanimlardan ogrendim kacgundur yapamiyorum da tek seferde bende yapamiyorum. Eger dirseklerimin uzerinde yaparsam 35 en fazla dayaniyorum ama birde yukarida yapiyorsun ya o sekil 50 saniye dayanıyorum

Hayir canim aksine bende burda hanimlardan ogrendim kacgundur yapamiyorum da tek seferde bende yapamiyorum. Eger dirseklerimin uzerinde yaparsam 35 en fazla dayaniyorum ama birde yukarida yapiyorsun ya o sekil 50 saniye dayanıyorum
Tamamen sinav pozisyonu alip sadece kol dirseklerimi yere indirip yapiyorum bende ama gercekten beyaz isigi goruyorum yani o kadar zorlaniyorum

iyi geceler..
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin,peynir, 1.5 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
ara: 3 hurma+2 galeta+kahve
öğle: 4 köfte, 1 dilim ekmek,3-4 dilim patates, şalgam
ara: ıhlamur,içinde bal ve limon da vardı
akşam: 1 kase paça çorbası, 1 biber dolması (içi pirinç ve bulgur karışık), salata
gribim devam ediyor,halsizim. 1 saat yürüyüş yapabildim. en az 2 litre su içmişimdir. morordek ayvacicegi

Kaptanim yarın tlf nu garantiye gönderiyorum olurda giremezsem bi aksilik olursa izinli yazar mısın tabi izin hakkimda varsa.. morordek

Cok tesekkur ederim. Bagirsaklarda bakteri ve mide rahatsizligi. Mide icin hala beklemedeyim bir turlu uzmana yonlendiremediler
Geçmiş olsun umarım şifa bulursun en kısa zamanda.
parkbyull 'da da bakteri gibi bisiler çıktı midesinde.
Akşam hem kısır hem pilav olmamış onun dışında lafım yok :)
Kaptanim yarın tlf nu garantiye gönderiyorum olurda giremezsem bi aksilik olursa izinli yazar mısın tabi izin hakkimda varsa.. morordek
Artık olabilir izin hakkın, bi bakmam lazım gene de. Izin hakkın yoksa ve bildirim yapamazsan öyle yazarım artık. Menülerin de iyiydi aslında bu hafta eksi gelirdin bence. Bi sekilde bildirim yapsan ne güzel olur

A Asmii baktım izin hakkın var. Eksi çıkarsan mutlaka bildirim yapmaya çalış olur mu? Güvercinin ayağına yaz yolla kilonu
Kesin eksiyim ördeğim tamam dedigim gibi tv den de olsa yazarım sadece gün icin de aktif olmayabilurum.. hatta şu 40 gün boyunca genel olarak eksi olacağını düşünüyor um ama bakalim bi girmeye calisacagim

evet canım stordan ındırsen daha pratik ben netten giremedim bozuk oluyo ama böyle istediğin zmn giriyosun
App Store da var mı acaba? Ben bulamıyorum googledan çok zor oluyor, sürekli mobil :/
Canim 100 saniye plank nasil yapiyosun uzun zmndir mi yapiyosun 30 saniye durana kadar canim cikiyo benim
canım ben 100/130 arası yapıyorum tek set olarak, ama azdan başladım. Yani doğru hatırlıyorsam 50 ile başlamıştım, sonra 10 gün 50, sonraki 10 gün 55 öyle öyle gitmiştim sanki. Tabi sporda birçok şey yapıyordum kondisyon yüksekti. Şimdi 5 gün oldu 100 ile başladım 105 e çıkardım, yani düzenli spor lazım plank in belli bi kondisyon istiyor, dirseklerin üzerinde yapıyorum bende, şınav çekerek de süreyi uzatabilirsin :) iyi çalışmalar

Bugünün menüsü

Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 dilim ıspanaklı börek(ufak bi dilim)
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin yağ reçel domates ( az az )

Akşam
4 yemek kaşığı kuru fasulye
10 lahana sarması
1 biber dolması
Yoğurt

Not: pasta yapmıştım yaparken 1 kaşık kremanın tadına baktım

Su 1 lt
Spor 1 saat pilates

Hmavidag şekerim yine hatırlatma olacak ama şu sağlıklı tarifi perşembeye kadar yazarsan çok seviniciim aksi takdirde takım ceza alacak
ooo ben onu bilmiyordum canım kaptanım bilsem simdiye yazardım. yarın sabah tahlil yaptırıcam öğleden sonra yazıyorum ozaman :)

Aslında az az yapıyorum ama bugün daha az agrıyor yapmaya devam ediyorum zaten her hareketi başlangıçta az her gün yavaşça çoğaltarak gitmem lazımmıs günde şuan 15 dk spor yapıyorum 15 dakika ip atlıyorum benim kızdan vakit bulamıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…