- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.081
Kardeş takımımıza selamlar Eki Görüntüle 2242600
Bizden de sizlere selamlar, çok güzel paylaşımlar teşekkür ederiz
Kaşar peynirinde sakınca yok bence. Yağlı oldugu icin fazla miktarda yenmeyebilir ki sen zaten 1 dilim yemişsinSelam kizlar hayirli aksamlar menumu yazayim
Sabah 2 haslnms yumurta 1 dilim kasar peyniri (kasar peyniri yemekte sakinca varmi)
Ara 1 kupa yesilcay
Oglen 2 kucuk cigkofte yesillik
Ara sekersiz cay
Aksam yarim etli kabakli hıtap 2 lokma sekerli gozleme
Misafir vardi spor yapamadm 1.5 litre su
Iyi sevindim cok severim cunki zaten fazla yemiyorum hitap gozleme canimBizden de sizlere selamlar, çok güzel paylaşımlar teşekkür ederiz
Kaşar peynirinde sakınca yok bence. Yağlı oldugu icin fazla miktarda yenmeyebilir ki sen zaten 1 dilim yemişsin
Hıtap nedir bu arada?
Cok gecmis olsun bu hastaliklar yuzunden kisin biran once bitmesini istiyorum ya biz neysede kuzucuklar hasta olursa cok kotuBenim oğluş da hasta oldu. Öksürük artmış, sesi de kısıldı. Hafif bi hırıltı da geliyor umarım boğazındaki balgam yüzündendir, ciğerlerinden değildir. Bu geceyi de atlatalım, yarına daha iyi olmazsa doktora götüreceğim. Yazık yavrum baya zorlanıyor
Avakoduyu bi turlu sevemedim ya
Aaaa o zaman akşamını beğenmedim sadece gözleme yemişsin :/Iyi sevindim cok severim cunki zaten fazla yemiyorum hitap gozleme canim
Evet yaa maalesef. Biz hasta olalım onlar iyi olsun yeter kiCok gecmis olsun bu hastaliklar yuzunden kisin biran once bitmesini istiyorum ya biz neysede kuzucuklar hasta olursa cok kotu
cok cok gecmis olsun canım tekrar .diş bünyeyi zayıflatıyor ondan hasta oluyor kuzucuklar ateş olmazsa hemencecik atlatır sen nekadar rahat olursan o da okadar rahat atlatır canım. benim sıpam gece 3 te 39 derece atesle yanarken hülyaaa ben acıktım bana mama yap muz koyma demişti :) olabildiğince eglendir canım tekrar gecmiş olsunHanımlar merhaba
Telefondan okuyarak geleyim dedim ama çok birikmiş. Bilgisayara geçicem, listeleeinde elden geciricem. Ufaklığı uyuttum umarim en az 1.5 saat uyur, tetikte olucam. Dün çok zorlandım. Oglum hasta olunca biraz huysuzdu erken uyandı, bitkin ama bir turlu uyutamadım. En sonunda babası 4te eve geldi ben marker alışverişine gittim o uyuttu. Akşam uykusunda ilk başta 3 saat filan babasının omzunda uyudu sonra ben yatağında uyuttum sabaha kadar da nöbet.
Hepinize teşekkür ediyorum. E elacicegim23 7 aylık ilk hastalığı anne olduğumu yeni anladım sanki. Size de geçmiş olsun.
Hmavidag ateş olmadı hiç, burun akıntısı, öksürük biraz da diş ağrısı var sanırım alttakiler şişti bayağı bakalım ne zaman çıkacak.
morordek kaptanım diş şeklinde degisecek mi, aman dikkat ifade çok değişir sonra.
Cok gecmis olsun kaptanim maalesef gitmiyor bu hastaliklar bizden kac gundur gitmiyor gitmiyorBenim oğluş da hasta oldu. Öksürük artmış, sesi de kısıldı. Hafif bi hırıltı da geliyor umarım boğazındaki balgam yüzündendir, ciğerlerinden değildir. Bu geceyi de atlatalım, yarına daha iyi olmazsa doktora götüreceğim. Yazık yavrum baya zorlanıyor
Sanada gecmis olsun canimyazılanları okuyamıyorum cok basım agrıyor kusura bakmayın arkadaslar yarın görüşürüz
Avakoduyu bi turlu sevemedim ya
Evet aksam kotu beslendm farkindayimAaaa o zaman akşamını beğenmedim sadece gözleme yemişsin :/
Evet yaa maalesef. Biz hasta olalım onlar iyi olsun yeter ki
Aslinda bagirsaklar icin gitmedim ama test sonucunda bakteri cikti. Cok sıklıkla geceleri sırtımdan ve göğüs kafesinden basınç ve ağrı aynı anda geliyor. sabaha kadar kriz gibi yerlerde kıvranıyorum. En zor olanı sırtta olan basınç çakfazla nefes aldırmıyor. Ama tabi sevgili dr.umun kendi ilaç denemelerini bitirip uzmana yönlendirmesini bekliyorum aylardır. Bu gibi mevzular yüzünden biraz ters gittik bikaç hafta önce. İnşallah yönlendirmesini etkilemez o durumgeçmiş olsun sıkıntın nedir?
10 günlüktü bugün bitti çok şükür. Çok teşekkür ederim tavsiye için.@kollontai mezuniyetin hayirli olsun, fotograflar harika. Bu arada menulerine bakiyorum oldukca zengin, koruma icin bana umut oldun.
@Asmii oksayarak uyuttum, sinucu merak ediyorum demissin, ne oldu o gece, guzel uyuyabildi mi senin oglan?
Pain Killer gecmis olsun, antibiyotikler 10 gunluk mu? aralarina 3-4 saat koyarak probiyotik alsan cok iyi olur, yoksa bagirsak florasina sikinti yaratir.
derken bebek uyandi, tekrar uyuttum, uyandi... devam edeyim:
@S_A kilolardan biktigin icin seni anliyorum ama yazini okuyunca seni rakamlara takilmis gibi hissettim, en son 80 kilo olmaliyim demissin. Bu sekilde ancak gecici hedefler ve gecici cozumler olur. Bence artik olaya daha uzun vadeli bir cozum getirmen gerek bunun icin artik yeme aliskanliklarimi degistirmeliyimle basla. Neden verip geri aliyorsun? Verirken ne yapiyorsun sonra geri alirken neler yapiyorsun?
çok çok geçmiş olsun. Hemen düzelir inşallhBenim oğluş da hasta oldu. Öksürük artmış, sesi de kısıldı. Hafif bi hırıltı da geliyor umarım boğazındaki balgam yüzündendir, ciğerlerinden değildir. Bu geceyi de atlatalım, yarına daha iyi olmazsa doktora götüreceğim. Yazık yavrum baya zorlanıyor
Bugün diyetisyen randevum vardı biraz az yemiş olabilirim 1 2 gram daha az çıkayım diye :)))Çok az değilmi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?