Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar.
Kahvaltı: 1 haslanmis yumurta, 4 zeytin, peynir, 1.5 dilim ekmek, 1 tk tahin pekmez
Ara: 1 elma 1 galeta
Öğle: 1 kase tavuk çorbası, 2 kaşık taze börülce, yogurt
Dışarıda çeyrekten çok yarımdan az döner yedim
Aksam: 3-4 kaşık taze börülce, yoğurt 30 dakika yürüyüş, 2 litre su ayvacicegi morordek

Bizden de sizlere selamlar, çok güzel paylaşımlar teşekkür ederiz
Kaşar peynirinde sakınca yok bence. Yağlı oldugu icin fazla miktarda yenmeyebilir ki sen zaten 1 dilim yemişsin
Hıtap nedir bu arada?

Benim oğluş da hasta oldu. Öksürük artmış, sesi de kısıldı. Hafif bi hırıltı da geliyor umarım boğazındaki balgam yüzündendir, ciğerlerinden değildir. Bu geceyi de atlatalım, yarına daha iyi olmazsa doktora götüreceğim. Yazık yavrum baya zorlanıyor

Bizden de sizlere selamlar, çok güzel paylaşımlar teşekkür ederiz

Kaşar peynirinde sakınca yok bence. Yağlı oldugu icin fazla miktarda yenmeyebilir ki sen zaten 1 dilim yemişsin
Hıtap nedir bu arada?
Iyi sevindim cok severim cunki zaten fazla yemiyorum hitap gozleme canim

Cok gecmis olsun bu hastaliklar yuzunden kisin biran once bitmesini istiyorum ya biz neysede kuzucuklar hasta olursa cok kotu

cok cok gecmis olsun canım tekrar .diş bünyeyi zayıflatıyor ondan hasta oluyor kuzucuklar ateş olmazsa hemencecik atlatır sen nekadar rahat olursan o da okadar rahat atlatır canım. benim sıpam gece 3 te 39 derece atesle yanarken hülyaaa ben acıktım bana mama yap muz koyma demişti :) olabildiğince eglendir canım tekrar gecmiş olsun

Cok gecmis olsun kaptanim maalesef gitmiyor bu hastaliklar bizden kac gundur gitmiyor gitmiyor

geçmiş olsun sıkıntın nedir?
Aslinda bagirsaklar icin gitmedim ama test sonucunda bakteri cikti. Cok sıklıkla geceleri sırtımdan ve göğüs kafesinden basınç ve ağrı aynı anda geliyor. sabaha kadar kriz gibi yerlerde kıvranıyorum. En zor olanı sırtta olan basınç çakfazla nefes aldırmıyor. Ama tabi sevgili dr.umun kendi ilaç denemelerini bitirip uzmana yönlendirmesini bekliyorum aylardır. Bu gibi mevzular yüzünden biraz ters gittik bikaç hafta önce. İnşallah yönlendirmesini etkilemez o durum

10 günlüktü bugün bitti çok şükür. Çok teşekkür ederim tavsiye için.

çok çok geçmiş olsun. Hemen düzelir inşallh

Bugunku menü:
Sabah 1 kase mısr gevreği. Çok acelem vardı kahvaltı hazırlayamadım.

Ara: 1 hurmalı kurabiye

Akşam: 5.30 da çok az et kavurması ve patates kızartması. 1 bardak hazır meyve suyu ama şekeri çok az olandan. 6da yetişmem gereken bi yer vardı. Yeterli kavurma olmayınca kızartma yemek zorunda kaldım.

Bu hafta suyu sadece ilaçlarla içtim. Yarından itibaren ilaç etkisi olmayacagı için menülere ve suya belki spora da daha çok dikkat edeceğim
morordek ayvacicegi

Iyi akşamlar gece 3 buralardayim yavaş yavaş gruba dönme hazirliklarindayim eğer yer varsa 1 haftadir yine çok sıkı diyete aldim kendimi sadece 2 ileri 2 geri şekilde devam etti kilom pazartesi tartilacagim cumartesi tartilmistim en son

Bugünkü menüm
Sabah diyetisyene gideceğim diye bı şey yemedim
Öğle ton balığı, kuruyemis, kayısı ile gecistirdim işe geç kalacaktım. İş böyle olunca aksam çok acıkmıştım evde olsam fena yerdim ama Allah'tan kayınvalidem çağırdı
Aksam 5 adet lahana dolması yoğurt marulla birlikte 5 adet çiğ köfte
Su 2 litre
Spor yok
Bu gün psikolojik açıdan da biraz zor geçti yarin da kandil oruç tutacağım inşallah morordek ayvacicegi parkbyull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…