- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.021
Kolay gelsin canım sınavında başarılarkızlar nasılsınız ben 23 marttan sonra gelecem şimdilik yokum hepinizi öpüyorum inş kilo almadan dönerim görüşürüz.
@nurumcan kendisi insanları motive etmeye bayılır. Şahsen beni bu zamana kadar motive edebilen tek insanCnm sana bisey demek istiyorum tamamen seni motive edip gaza getirmek amaçlı kırmak için dgil. Yani ben yanlış hatirlamiyosam buraya katıldığım da da sen 93 kiloydun ben 100 buçukbak şu an sana yaklaştım artık kırmak gerekiyo bu durumu dimi gelsin mi 89 lar görelim artık yaza incecik olalım
evet canım stordan ındırsen daha pratik ben netten giremedim bozuk oluyo ama böyle istediğin zmn giriyosunStore da da mı var Storeden indirince dahamı pratik acaba ben google dan giriyom öylemi yapsam
şu islami bulgur nedir ve tarifi algılayamadım bana da anlatsana
Bende hala ayvacicegi nin mercimekli omlet deneyemedimGünaydınlar
Ben hala patlıcanlı yumurtayı da denemedimUtanarak yazıyorum tabi bunu.
İslami bulguru ben de anlamadım acaba ıslanmış bulgur mu demek istemiştin ?
İş görüşmen de olumlu sonuclanır umarım ki
Seni çok iyi anlayabiliyorum aslında, fırsat buldugunda yazmaya calıs o zaman :)
Dolgu değil aslında sorunum, kırık diş ama evet sürekli düsüyor (en azından son 2 ayda 2 kez düstü). Düştüğünde cadılara benziyorum aynen şu moddaO yüzden sanırım yaptıracağım. Çok teşekkür ederim bilgiler için
Geçmiş olsun paincim, rahatsızlığın nedir? İnsallah en kısa sürede atlatırsın
Ayyy teşekkür ederim canimm@nurumcan kendisi insanları motive etmeye bayılır. Şahsen beni bu zamana kadar motive edebilen tek insan
Evet ya ögretmenligin güzel yanı özel ders de verebilirsin rahatca :) Sana katılıyorum calısmak benim de psikolojimi cok rahatlatıyorBende hala ayvacicegi nin mercimekli omlet deneyemedimevet canım islanmis bulgur is görüşmesi özel ders içindi ve evet güzel sonuçlandı. Çalışmayın özel ders vermek önemli benim için de hem ogretmenlikten uzaklasmiyorum hem bilgiler taze kalıyor hemde para kazanıp katkıda bulunmak psikolojimi baya rahatlatiyor
Cok tesekkur ederim. Bagirsaklarda bakteri ve mide rahatsizligi. Mide icin hala beklemedeyim bir turlu uzmana yonlendiremedilerGünaydınlar
Ben hala patlıcanlı yumurtayı da denemedimUtanarak yazıyorum tabi bunu.
İslami bulguru ben de anlamadım acaba ıslanmış bulgur mu demek istemiştin ?
İş görüşmen de olumlu sonuclanır umarım ki
Seni çok iyi anlayabiliyorum aslında, fırsat buldugunda yazmaya calıs o zaman :)
Dolgu değil aslında sorunum, kırık diş ama evet sürekli düsüyor (en azından son 2 ayda 2 kez düstü). Düştüğünde cadılara benziyorum aynen şu moddaO yüzden sanırım yaptıracağım. Çok teşekkür ederim bilgiler için
Geçmiş olsun paincim, rahatsızlığın nedir? İnsallah en kısa sürede atlatırsın
Çok geçmiş olsun canimCok tesekkur ederim. Bagirsaklarda bakteri ve mide rahatsizligi. Mide icin hala beklemedeyim bir turlu uzmana yonlendiremediler
Hayirli geceler kizlar bugun ku menüm
Sabah: 1 yumurta 6 adet zeytin az peynir havuc tarator 2 tatli kasigi tahin pekmez 2 dilim ekmek cay
Ogle: 6 kasik makarna (tahminen azdi cunku) aci ketçapli
Aksam: 1 kase kuru fasulye salata 1 bardak ayran
Su: 2 litre spor yarim saat muzik eşliğinde dans plates 3 set 12 tekrar seklinde 2 defa yaptim 100 saniye plank
Senin tahinli pekmezi gorunce sabah tahinli pekmez de yedigimi hatirladim. Aynen 2 tali kasigiHayirli geceler kizlar bugun ku menüm
Sabah: 1 yumurta 6 adet zeytin az peynir havuc tarator 2 tatli kasigi tahin pekmez 2 dilim ekmek cay
Su: 2 litre spor yarim saat muzik eşliğinde dans plates 3 set 12 tekrar seklinde 2 defa yaptim 100 saniye plank
Canim 100 saniye plank nasil yapiyosun uzun zmndir mi yapiyosun 30 saniye durana kadar canim cikiyo benimHayirli geceler kizlar bugun ku menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?