Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@nurumcan kendisi insanları motive etmeye bayılır. Şahsen beni bu zamana kadar motive edebilen tek insan

Bende hala ayvacicegi nin mercimekli omlet deneyemedim evet canım islanmis bulgur is görüşmesi özel ders içindi ve evet güzel sonuçlandı. Çalışmayın özel ders vermek önemli benim için de hem ogretmenlikten uzaklasmiyorum hem bilgiler taze kalıyor hemde para kazanıp katkıda bulunmak psikolojimi baya rahatlatiyor

@nurumcan kendisi insanları motive etmeye bayılır. Şahsen beni bu zamana kadar motive edebilen tek insan
Ayyy teşekkür ederim canimm napim kilo hiç iyi bişey değil ilk önce kendime olmak üzere birilerini de yanıma çekmek doğru yolda olmak güzel bisey

Evet ya ögretmenligin güzel yanı özel ders de verebilirsin rahatca :) Sana katılıyorum calısmak benim de psikolojimi cok rahatlatıyor

Cok tesekkur ederim. Bagirsaklarda bakteri ve mide rahatsizligi. Mide icin hala beklemedeyim bir turlu uzmana yonlendiremediler

Sabah
1 muz
peynir
Zeytin
1 yumurta
Fındık ceviz

Ara sutlu menengic kahve

Öğle
5 köfte

Ara 1 ceviz birazda fındık

Akşam
Kabak omlet
Ince birdilim balık
Su 2 litre
Spor 1 saat plates

Hayirli geceler kizlar bugun ku menüm
Sabah: 1 yumurta 6 adet zeytin az peynir havuc tarator 2 tatli kasigi tahin pekmez 2 dilim ekmek cay
Ogle: 6 kasik makarna (tahminen azdi cunku) aci ketçapli
Aksam: 1 kase kuru fasulye salata 1 bardak ayran
Su: 2 litre spor yarim saat muzik eşliğinde dans plates 3 set 12 tekrar seklinde 2 defa yaptim 100 saniye plank

morordek parkbyull ayvacicegi

Senin tahinli pekmezi gorunce sabah tahinli pekmez de yedigimi hatirladim. Aynen 2 tali kasigi
Msji yeniden duzenlemeyi de beceremiyorum sayfa yenilendiginden beri

Canim 100 saniye plank nasil yapiyosun uzun zmndir mi yapiyosun 30 saniye durana kadar canim cikiyo benim

Hayirli geceler kizlar menumu yazayim
Sabah 1 yumurta domates 5 zeytin 1 kk peynir
Ara sekersiz turk kahvesi 1 parca bitter
Oglen haslanmis karnabahar 3 kasik yogurt
Ara 5 cig badem 1 dilim ananas
Aksam 1 tabak menemen 1 bardak ayran
2 litre su yarim saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…