- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.061
Tamam sen bildirim yap eksi geldiğin sürece sıkıntı yok :)Kesin eksiyim ördeğim tamam dedigim gibi tv den de olsa yazarım sadece gün icin de aktif olmayabilurum.. hatta şu 40 gün boyunca genel olarak eksi olacağını düşünüyor um ama bakalim bi girmeye calisacagim
Bilmediğini tahmin ettim, o yüzden hatırlatmak istedim :)ooo ben onu bilmiyordum canım kaptanım bilsem simdiye yazardım. yarın sabah tahlil yaptırıcam öğleden sonra yazıyorum ozaman :)
Sezaryense belki dikis yerlerin mi acıyordur bilemedim ki ama baya da olmus aslında.Aslında az az yapıyorum ama bugün daha az agrıyor yapmaya devam ediyorum zaten her hareketi başlangıçta az her gün yavaşça çoğaltarak gitmem lazımmıs günde şuan 15 dk spor yapıyorum 15 dakika ip atlıyorum benim kızdan vakit bulamıyorum maalesef
Ekmeği yememen iyi olmus o sebeple hadi böreği görmezden geldim, akşama falan da dikkat et ama :)morordek canım Dr rahatsizlanmis yarına kaldi tahlil disardaydik 10 buçuk 11 de uyanan çocuğumu 7 de uyandi rica park sözü vermiştim o yüzden çok ta açtım bi fırın var bizim mayalari doğal oradan bir küçük patlıcanlı börek aldım yedim o fırında neler neler var oğlusuma istediklerini aldım ben tuttum kendimi ama sonuçta dışardan yedim fırsat olursa leslie yapicam bide bugun tambugday yicek tim 2 dilim o hakkımı kullandım sayıyorum ama ceza var dersen hemen bugün yaparım
Bide bugun 65.6 çıktım cumaya inşallah güzel olacak ta yine yeni yeniden adet ağrıları var ama yine yeni yeniden bi sonuç yok. Eğer o da olursa haftaya da güzel eksiler gelir insallah
Etmem mi hem dikkat edicem hem spor yapicamEkmeği yememen iyi olmus o sebeple hadi böreği görmezden geldim, akşama falan da dikkat et ama :)
Saglikla buyut bebegini canim benimde iki dogumum sezeryandi o yuzden simdi gobek eritme derdindeyim7 ay bitti doğum Yapalı benim zorunlu sezeryan oldu canım
Sagol tatlım dersimi bitirdim şimdi yazmaya devamEtmem mi hem dikkat edicem hem spor yapicam
Sağol kaptanım benim
Sanada bugün için çok kolay gelsin
Memlekete hoşgeldin :))Selam kizlar türkiyedeyim diyete devam
Cok gecmis olsun. Minikler hastalanınca hayat duruyor sanki. Huyları ve düzenleri de çok değişiyor ister istemez. Bizimkinde de öksürük başladı 2 gündür umarım artmaz. Başka bir belirti yok şimdilik. Balgamı var sanırım onu çıkartmak icin öksürüyor ama cıkartamıyor tabi, çok rahatsız oluyor uykusunda.Hanımlar merhaba
Telefondan okuyarak geleyim dedim ama çok birikmiş. Bilgisayara geçicem, listeleeinde elden geciricem. Ufaklığı uyuttum umarim en az 1.5 saat uyur, tetikte olucam. Dün çok zorlandım. Oglum hasta olunca biraz huysuzdu erken uyandı, bitkin ama bir turlu uyutamadım. En sonunda babası 4te eve geldi ben marker alışverişine gittim o uyuttu. Akşam uykusunda ilk başta 3 saat filan babasının omzunda uyudu sonra ben yatağında uyuttum sabaha kadar da nöbet.
Hepinize teşekkür ediyorum. E elacicegim23 7 aylık ilk hastalığı anne olduğumu yeni anladım sanki. Size de geçmiş olsun.
Hmavidag ateş olmadı hiç, burun akıntısı, öksürük biraz da diş ağrısı var sanırım alttakiler şişti bayağı bakalım ne zaman çıkacak.
morordek kaptanım diş şeklinde degisecek mi, aman dikkat ifade çok değişir sonra.
Canim benim surekli hasta oluyorlar maalesefHanımlar merhaba
Telefondan okuyarak geleyim dedim ama çok birikmiş. Bilgisayara geçicem, listeleeinde elden geciricem. Ufaklığı uyuttum umarim en az 1.5 saat uyur, tetikte olucam. Dün çok zorlandım. Oglum hasta olunca biraz huysuzdu erken uyandı, bitkin ama bir turlu uyutamadım. En sonunda babası 4te eve geldi ben marker alışverişine gittim o uyuttu. Akşam uykusunda ilk başta 3 saat filan babasının omzunda uyudu sonra ben yatağında uyuttum sabaha kadar da nöbet.
Hepinize teşekkür ediyorum. E elacicegim23 7 aylık ilk hastalığı anne olduğumu yeni anladım sanki. Size de geçmiş olsun.
Hmavidag ateş olmadı hiç, burun akıntısı, öksürük biraz da diş ağrısı var sanırım alttakiler şişti bayağı bakalım ne zaman çıkacak.
morordek kaptanım diş şeklinde degisecek mi, aman dikkat ifade çok değişir sonra.
gözünnü sevdigim teknoloji tvvde,n yazabiliyorum amazor oluyorcuma bildirim yaparim mucukTamam sen bildirim yap eksi geldiğin sürece sıkıntı yok :)
Bilmediğini tahmin ettim, o yüzden hatırlatmak istedim :)
Sezaryense belki dikis yerlerin mi acıyordur bilemedim ki ama baya da olmus aslında.
sıksık uyandi canim sabirla dıevam edicemkollontai mezuniyetin hayirli olsun, fotograflar harika. Bu arada menulerine bakiyorum oldukca zengin, koruma icin bana umut oldun.
A Asmii oksayarak uyuttum, sinucu merak ediyorum demissin, ne oldu o gece, guzel uyuyabildi mi senin oglan?
Pain Killer gecmis olsun, antibiyotikler 10 gunluk mu? aralarina 3-4 saat koyarak probiyotik alsan cok iyi olur, yoksa bagirsak florasina sikinti yaratir.
derken bebek uyandi, tekrar uyuttum, uyandi... devam edeyim:
S_A kilolardan biktigin icin seni anliyorum ama yazini okuyunca seni rakamlara takilmis gibi hissettim, en son 80 kilo olmaliyim demissin. Bu sekilde ancak gecici hedefler ve gecici cozumler olur. Bence artik olaya daha uzun vadeli bir cozum getirmen gerek bunun icin artik yeme aliskanliklarimi degistirmeliyimle basla. Neden verip geri aliyorsun? Verirken ne yapiyorsun sonra geri alirken neler yapiyorsun?
Aliskanliklardan kurtulmasi icin her uyandiginda yatir kaldir ile geri uyutman gerekiyor, o sekilde meme olmadigini gordukce yavas yavas birakacak uyanmayi. Bizimki 11de 2de 4te 6da uyaniyordu. Yavas yavas hepsini birakti (simdi hasta ama en son hasta olmadan uyanmiyordu).sıksık uyandi canim sabirla dıevam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?