Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kelimesi kelimesine katılıyorum süreç tam olarak o şekilde işleyecek. Yaptırmalı mısın? Dolgunun sık sık düşmesi veya kırılmaya müsait olması hasta için de hekim için de yıpratıcı bir durum yaptirmalisin

Dünku menüm
Sabah 3 yemek kaşığı patatesli yumurta domates salatalık peynir zeytin çay
Ara elma kefir çiğ badem
Akşam 8 yemek kaşığı pırasa
Su 3 litre
Spor 20 dk bölgesel egzersiz ( 20 dk deyip geçmeyin kollarım bacaklarım gobegim aciyor :)) ham vücut dedikleri :))) morordek ayvacicegi parkbyull

Pain Killer A Ahsen59 Pembis Hayaller hanımlar yoksunuz birkaç gündür, bırakmadınız değil mi :) Kilo vermekten vaz mı geçtiniz?
3 gün oldu bildirim yapamadım. Çok Yoğun günlerdi dr randevuları arka arkaya geldi. Yine hafta içi bi daha var.
Menulerim eskisi gibi bırakmadım. ama daha önce de bahsetmiştim 2 çeşit antibiotic ve 1 mide koruyucu ilac kullaniyorum. Mide koruyucu yeterli gelmiyo antibiotic ler gun boyu mideden agzima zehir gonderiyo sanki. Sadece bu rahatsiz edici durumdan kurtulmak icin kucuk kucuk atistirmalar oluyo. 1 kraker cay kasigiyla kucuk nutella gibi.

Bugun tekrardan yazmaya calisacagim.

ay ay ay karnemi aldım sonundaaaaaa teşekkürler
Tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz
teşekkürler canım :)
Hanımlar çok özür dilerim bakamıyorum foruma. Oğlum hasta suçluluk duygusu ile çaresizlik arasında kaldım. Umarım daha ilerlemez şimdilik burnu akıyor biraz halsiz. Vakit bulunca gelicem.
Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun

şu islami bulgur nedir ve tarifi algılayamadım bana da anlatsana

günaydın bal köpükleri;9

güncel kilo 67,4 bir sabah 66,7 bir sabah 67,4 diye kalkıyorum bakalım 66 yı da oturtabilecek miyim..

dünkü menüme gelince..
sabah:2 haşlanmış yumurta (kayısı kıvamlı) 1/2 avokado , maydanoz, dereotu,zeytin,2 ceviz,şekersiz çay
öğlen ve akşam:balkabağı sote ve sarımsaklı yeşil mercimek

su:3 litre
spor:20 saniye plank (oğluş üstüme oturmasa yapacaktım)

Selamlar

Ben kendimi bildim bileli kiloluyum. 10 yıl önce 68 kiloydum. 8 yıl olacak düğünüm zamanı 78 kiloydum, hamile kaldım 82 kilo ile 93 kiloya çıktım. Sonra en fazla 88e inebildim. Sonra 93e geri çıktım tekrar hamile kaldım doğurdum 104 kiloyum. Şimdi 93 kiloyum ama doğuralıda 15 ay oldu olacak.

Yani bu işe artık gerçekten son vermem gerekiyor. Bu yaz ilk kez tatile gidiyoruz ailece. En az 80 kilo olmalıyım. Bunu artık başarmalıyım. tatlıya olan düşmünlüğüme bir son vermeliyim.

Günaydınlar

Ben hala patlıcanlı yumurtayı da denemedim Utanarak yazıyorum tabi bunu.
İslami bulguru ben de anlamadım acaba ıslanmış bulgur mu demek istemiştin ?
İş görüşmen de olumlu sonuclanır umarım ki
Hayır hayır asla ve kat a :)) yalnız ben gün icinde işte yoruluyorum ve kızımı uyuturken uyuyakaliyorum 8 buçuk gibi of çok kötü bir durum buna tez zamanda bir çare bulmaliyim
Seni çok iyi anlayabiliyorum aslında, fırsat buldugunda yazmaya calıs o zaman :)
Dolgu değil aslında sorunum, kırık diş ama evet sürekli düsüyor (en azından son 2 ayda 2 kez düstü). Düştüğünde cadılara benziyorum aynen şu modda O yüzden sanırım yaptıracağım. Çok teşekkür ederim bilgiler için
Geçmiş olsun paincim, rahatsızlığın nedir? İnsallah en kısa sürede atlatırsın

Cnm sana bisey demek istiyorum tamamen seni motive edip gaza getirmek amaçlı kırmak için dgil. Yani ben yanlış hatirlamiyosam buraya katıldığım da da sen 93 kiloydun ben 100 buçuk bak şu an sana yaklaştım artık kırmak gerekiyo bu durumu dimi gelsin mi 89 lar görelim artık yaza incecik olalım

Bilmiyorum ki değil herhalde egzama da değil ama sanki kuru bi tabaka var derimde yıkadığımın ertesi günü bile kabuklanıyo kremsiz şampuan kullanıyorum ondanmı acaba söndürüyo çünkü saçlarımı ince telli ve o bölgeler daha seyrek aslında ben mucize bişey arıyorum galiba haftada bir süriyim derim pürüzsüz olsun gibi

Yok ya giremiyorum kk ya simdi storeden girdim oldu cok sukur diyeti birakmaya asla niyetim yok insallah fit bedene kavusana kadar
Store da da mı var Storeden indirince dahamı pratik acaba ben google dan giriyom öylemi yapsam

Her yerinde değil anladıgım kadarıyla bazı bölgelerde? O zaman bilemedim ki dermatologa mı gitsen saç da seyrek demişsin oralarda. O dogru yonlendirir en azından :)
Bende de oluyor kabuklanma ben kepek sanıyordum Kepekli sampuan kullanınca iyi geliyor sonra gene olusuyor. Çözümü varsa ben de alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…