- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.001
Kelimesi kelimesine katılıyorum süreç tam olarak o şekilde işleyecek. Yaptırmalı mısın? Dolgunun sık sık düşmesi veya kırılmaya müsait olması hasta için de hekim için de yıpratıcı bir durum yaptirmalisinKaptanim ben diş hemşiresiyim A Ahsen59 da diş hekimiiyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. Ben anlatayim sonra yerimi sevgili hekimime birakirim o daha iyi bilgilendirir. Yani kaplama için ilk önce üzerine kaplamanin oturacağı diş kesilecek halk arasında torpulenecek daha sonra ölçü alınacak provalar olacak dis rengin belirlenecek gerekirse ağrın sızin olmasın diye geçici diş takılacak. En sonunda ağız içine uyum sağlıyorsa yapistirilacak güle güle kullan demek kalıcak☺ geçmiş olsun bu arada kaptnim
3 gün oldu bildirim yapamadım. Çok Yoğun günlerdi dr randevuları arka arkaya geldi. Yine hafta içi bi daha var.Pain Killer A Ahsen59 Pembis Hayaller hanımlar yoksunuz birkaç gündür, bırakmadınız değil mi :) Kilo vermekten vaz mı geçtiniz?
ay ay ay karnemi aldım sonundaaaaaa teşekkürlerkollontai tatlım karnen hazırlanmış aşağıdaki linkte
Lakin bu yeni format dolayısıyla Bahar kopyala-yapıştır yaparken yazılar tablo olarak eklenmiş. Biraz karışık görünüyor ama sonra düzeltecekmiş :)
Tekrardan tebrik ediyorum, mezuniyetin hayırlı olsunCuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar:@Ucmelekannesi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (626. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (743. Etap) : 64,85 Verilen Toplam Kilo : 14,15 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,91% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
teşekkürler canım :)Tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz
Allah acil şifalar versin, geçmiş olsunHanımlar çok özür dilerim bakamıyorum foruma. Oğlum hasta suçluluk duygusu ile çaresizlik arasında kaldım. Umarım daha ilerlemez şimdilik burnu akıyor biraz halsiz. Vakit bulunca gelicem.
şu islami bulgur nedir ve tarifi algılayamadım bana da anlatsanaİyi geceler hanımlar
morordek parkbyull ayvacicegi
Menüm
Kahve
Sabah: soğanlı biberli omlet
5 zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç kuruyemis
Ara kahve
Öğle : 2 kaşık islami bulgur.haşlanmış tavuk.yarım avakado.limon.zeytin yağı. Kimyon.pulbiber.tuz. @morordek kaptanım bunu bi denermisin bide dunkini
İkiside güzeldi dunkini çok lezzetli bugünkü de çok uzun süre tok tuttu. Sadece bugünkü ceviz de ekleyemedi daha mı güzel olurdu ki
Aksam:2 yk mantarli et sote
2yk karnabahar yemeği
Ara 1 avuç yer fıstığı
Ara Türk kahvesi
Su 2 lt
Spor :20dk orta tempolu yürüyüş
Aksam 21.00 da bi iş gorusmem vardı kafede kahveli pastali:) bi Türk kahvesi içtim sadecegörüşmemiz bitince yürüdüm ama çok soguktu ondan az oldu
Çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirHanımlar çok özür dilerim bakamıyorum foruma. Oğlum hasta suçluluk duygusu ile çaresizlik arasında kaldım. Umarım daha ilerlemez şimdilik burnu akıyor biraz halsiz. Vakit bulunca gelicem.
Ben hala patlıcanlı yumurtayı da denemedimİyi geceler hanımlar
morordek parkbyull ayvacicegi
Menüm
Kahve
Sabah: soğanlı biberli omlet
5 zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç kuruyemis
Ara kahve
Öğle : 2 kaşık islami bulgur.haşlanmış tavuk.yarım avakado.limon.zeytin yağı. Kimyon.pulbiber.tuz. @morordek kaptanım bunu bi denermisin bide dunkini
İkiside güzeldi dunkini çok lezzetli bugünkü de çok uzun süre tok tuttu. Sadece bugünkü ceviz de ekleyemedi daha mı güzel olurdu ki
Aksam:2 yk mantarli et sote
2yk karnabahar yemeği
Ara 1 avuç yer fıstığı
Ara Türk kahvesi
Su 2 lt
Spor :20dk orta tempolu yürüyüş
Aksam 21.00 da bi iş gorusmem vardı kafede kahveli pastali:) bi Türk kahvesi içtim sadecegörüşmemiz bitince yürüdüm ama çok soguktu ondan az oldu
Seni çok iyi anlayabiliyorum aslında, fırsat buldugunda yazmaya calıs o zaman :)Hayır hayır asla ve kat a :)) yalnız ben gün icinde işte yoruluyorum ve kızımı uyuturken uyuyakaliyorum 8 buçuk gibi of çok kötü bir durum buna tez zamanda bir çare bulmaliyim
Dolgu değil aslında sorunum, kırık diş ama evet sürekli düsüyor (en azından son 2 ayda 2 kez düstü). Düştüğünde cadılara benziyorum aynen şu moddaKelimesi kelimesine katılıyorum süreç tam olarak o şekilde işleyecek. Yaptırmalı mısın? Dolgunun sık sık düşmesi veya kırılmaya müsait olması hasta için de hekim için de yıpratıcı bir durum yaptirmalisin ❤
Geçmiş olsun paincim, rahatsızlığın nedir? İnsallah en kısa sürede atlatırsın3 gün oldu bildirim yapamadım. Çok Yoğun günlerdi dr randevuları arka arkaya geldi. Yine hafta içi bi daha var.
Menulerim eskisi gibi bırakmadım. ama daha önce de bahsetmiştim 2 çeşit antibiotic ve 1 mide koruyucu ilac kullaniyorum. Mide koruyucu yeterli gelmiyo antibiotic ler gun boyu mideden agzima zehir gonderiyo sanki. Sadece bu rahatsiz edici durumdan kurtulmak icin kucuk kucuk atistirmalar oluyo. 1 kraker cay kasigiyla kucuk nutella gibi.
Bugun tekrardan yazmaya calisacagim.
Cnm sana bisey demek istiyorum tamamen seni motive edip gaza getirmek amaçlı kırmak için dgil. Yani ben yanlış hatirlamiyosam buraya katıldığım da da sen 93 kiloydun ben 100 buçukSelamlar
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum. 10 yıl önce 68 kiloydum. 8 yıl olacak düğünüm zamanı 78 kiloydum, hamile kaldım 82 kilo ile 93 kiloya çıktım. Sonra en fazla 88e inebildim. Sonra 93e geri çıktım tekrar hamile kaldım doğurdum 104 kiloyum. Şimdi 93 kiloyum ama doğuralıda 15 ay oldu olacak.
Yani bu işe artık gerçekten son vermem gerekiyor. Bu yaz ilk kez tatile gidiyoruz ailece. En az 80 kilo olmalıyım. Bunu artık başarmalıyım. tatlıya olan düşmünlüğüme bir son vermeliyim.
Yok ya giremiyorum kk ya simdi storeden girdim oldu cok sukur diyeti birakmaya asla niyetim yok insallah fit bedene kavusana kadarPain Killer A Ahsen59 Pembis Hayaller hanımlar yoksunuz birkaç gündür, bırakmadınız değil mi :) Kilo vermekten vaz mı geçtiniz?
Bilmiyorum ki değil herhalde egzama da değil ama sanki kuru bi tabaka var derimde yıkadığımın ertesi günü bile kabuklanıyo kremsiz şampuan kullanıyorum ondanmı acaba söndürüyo çünkü saçlarımı ince telli ve o bölgeler daha seyrek aslında ben mucize bişey arıyorum galiba haftada bir süriyim derim pürüzsüz olsun gibiKepek değil di mi bu bahsettiğin? :)
Ihlamur limon geliyor aklıma
Ben bir de propolis iciyorum hasta oldugumda ya da olacak gibi hissettigimde
Maskeyle emzir ama yavrusun en güzel şifayı senin sütünden alır zaten, direnc saglar ona sütün. Emzirmemezlik de yapma yani :)
Olacağı varmış suçlu hissetme, çok geçmiş olsun insallah sadece burun akıntısı ile atlatır
Store da da mı var Storeden indirince dahamı pratik acaba ben google dan giriyom öylemi yapsamYok ya giremiyorum kk ya simdi storeden girdim oldu cok sukur diyeti birakmaya asla niyetim yok insallah fit bedene kavusana kadar
Her yerinde değil anladıgım kadarıyla bazı bölgelerde? O zaman bilemedim ki dermatologa mı gitsen saç da seyrek demişsin oralarda. O dogru yonlendirir en azından :)Bilmiyorum ki değil herhalde egzama da değil ama sanki kuru bi tabaka var derimde yıkadığımın ertesi günü bile kabuklanıyo kremsiz şampuan kullanıyorum ondanmı acaba söndürüyo çünkü saçlarımı ince telli ve o bölgeler daha seyrek aslında ben mucize bişey arıyorum galiba haftada bir süriyim derim pürüzsüz olsun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?