- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.101
Süt yerine yoğurt tavsiye ederim. Sütte de şeker var neticede. Yoğurt daha protein agırlıklı daha tok tutarEvet aksam kotu beslendm farkindayimbi tarcinli sut icmeyi dsnuyorm yatmadan cok acktm cunki
Evet menün degisik olmus, karbonhidrat agırlıklı genelde maalesefBugunku menü:
Sabah 1 kase mısr gevreği. Çok acelem vardı kahvaltı hazırlayamadım.
Ara: 1 hurmalı kurabiye
Akşam: 5.30 da çok az et kavurması ve patates kızartması. 1 bardak hazır meyve suyu ama şekeri çok az olandan. 6da yetişmem gereken bi yer vardı. Yeterli kavurma olmayınca kızartma yemek zorunda kaldım.
Bu hafta suyu sadece ilaçlarla içtim. Yarından itibaren ilaç etkisi olmayacagı için menülere ve suya belki spora dadaha çok dikkat edeceğim
morordek ayvacicegi
Sana her zaman yerimiz var şekerim :) Buyur gel beklerizIyi akşamlar gece 3 buralardayim yavaş yavaş gruba dönme hazirliklarindayim eğer yer varsa 1 haftadir yine çok sıkı diyete aldim kendimi sadece 2 ileri 2 geri şekilde devam etti kilom pazartesi tartilacagim cumartesi tartilmistim en son
Çok geçmiş olsun kuzuma ya. Ben oksuruk olunca evi bi temizler tozdan arındırır bide yattığı odada Kettle çalıştırır buhar olsun diye. Canım Akgunluk diye bişey var cigerlerim boğazı çok rahatlatiyor olmadı onu uygula hoc bi zararı yokBenim oğluş da hasta oldu. Öksürük artmış, sesi de kısıldı. Hafif bi hırıltı da geliyor umarım boğazındaki balgam yüzündendir, ciğerlerinden değildir. Bu geceyi de atlatalım, yarına daha iyi olmazsa doktora götüreceğim. Yazık yavrum baya zorlanıyor
Günaydın arkadaşlar Kandilimiz Mübarek olsun dualarınızda bizleri de unutmayınız inşaallah...
Güncel Kilom 66.4 bugün..
dünkü menüme gelince :Sabah fıstıklı avokadolu salata üstüne iki kayısı kıvamlı yumurta,zeytin ,şekersiz çay
öğlen:bol salata üstü ton balığı yağını süzdürdüm..
akşam:kendi mayaladığım kefir 1,5 litre sütten mayaladım bitti bea çok güzeldi bugünde mayalayacam..bundan sonra akşam yemeklerim kefir olabilir bir süre..
aşağıda gördüğünüz benim instagramımdan kesitler..
en tepe soldaki bu sabah yediğim patates tostu ve salatam hatta o kadar güncel bir foto..
sizlere de fikir olması adına bırakıyorum..
su:3 litre
spor:yok az kaldı başlayacağım..
edit:vakvakım benim zibidi de hasta valla üc gündür anamdan emdiğim süt varsa burnumdan geliyor..aman onlar hasta olmasın..
Eki Görüntüle 2242739
Kendinmi hazırlıyorsun canım menülerini sanırım çalışıyorsun ondan sordum
Sagol canımÇok geçmiş olsun kuzuma ya. Ben oksuruk olunca evi bi temizler tozdan arındırır bide yattığı odada Kettle çalıştırır buhar olsun diye. Canım Akgunluk diye bişey var cigerlerim boğazı çok rahatlatiyor olmadı onu uygula hoc bi zararı yok
Menulerin guzel gözüküyor yalnız dikkatimi ceken resimdeki sen misin?Günaydın arkadaşlar Kandilimiz Mübarek olsun dualarınızda bizleri de unutmayınız inşaallah...
Güncel Kilom 66.4 bugün..
dünkü menüme gelince :Sabah fıstıklı avokadolu salata üstüne iki kayısı kıvamlı yumurta,zeytin ,şekersiz çay
öğlen:bol salata üstü ton balığı yağını süzdürdüm..
akşam:kendi mayaladığım kefir 1,5 litre sütten mayaladım bitti bea çok güzeldi bugünde mayalayacam..bundan sonra akşam yemeklerim kefir olabilir bir süre..
aşağıda gördüğünüz benim instagramımdan kesitler..
en tepe soldaki bu sabah yediğim patates tostu ve salatam hatta o kadar güncel bir foto..
sizlere de fikir olması adına bırakıyorum..
su:3 litre
spor:yok az kaldı başlayacağım..
edit:vakvakım benim zibidi de hasta valla üc gündür anamdan emdiğim süt varsa burnumdan geliyor..aman onlar hasta olmasın..
Eki Görüntüle 2242739
evet benimMenulerin guzel gözüküyor yalnız dikkatimi ceken resimdeki sen misin?
Ne guzel seni gormekevet benim
Ne is yapıyordun? Aranizda ev hanımı olan benim galibaevet canım menülerimi kendim hazırlıyorum saklama kaplarıyla iş yerine getiriyorum ısınması gerekenleri mikrodalga da ısıtıyorum
Ne is yapıyordun? Aranizda ev hanımı olan benim galiba
kaptanım 2 gündür telefonum bozuldu ekranı gitti o yüzden giremedim kusura bakmayın yeni telefon aldım bugünden itibaren aktifim olmadigim günler hiç kaçamak yapmadım suyumu da içtim sporumuda yaptım ama adet şişliği midir nedir bugün gecen cumadan hayli fazla çıktımN Nurumcan94 iyi misin canım dün girmemissin sen aksatmazdın pek merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?