Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar Kandilimiz Mübarek olsun dualarınızda bizleri de unutmayınız inşaallah...
Güncel Kilom 66.4 bugün..

dünkü menüme gelince :Sabah fıstıklı avokadolu salata üstüne iki kayısı kıvamlı yumurta,zeytin ,şekersiz çay
öğlen:bol salata üstü ton balığı yağını süzdürdüm..
akşam:kendi mayaladığım kefir 1,5 litre sütten mayaladım bitti bea çok güzeldi bugünde mayalayacam..bundan sonra akşam yemeklerim kefir olabilir bir süre..
aşağıda gördüğünüz benim instagramımdan kesitler..
en tepe soldaki bu sabah yediğim patates tostu ve salatam hatta o kadar güncel bir foto..
sizlere de fikir olması adına bırakıyorum..

su:3 litre
spor:yok az kaldı başlayacağım..

edit:vakvakım benim zibidi de hasta valla üc gündür anamdan emdiğim süt varsa burnumdan geliyor..aman onlar hasta olmasın..

Evet aksam kotu beslendm farkindayim bi tarcinli sut icmeyi dsnuyorm yatmadan cok acktm cunki
Süt yerine yoğurt tavsiye ederim. Sütte de şeker var neticede. Yoğurt daha protein agırlıklı daha tok tutar
Evet menün degisik olmus, karbonhidrat agırlıklı genelde maalesef
Sana her zaman yerimiz var şekerim :) Buyur gel bekleriz

Çok geçmiş olsun kuzuma ya. Ben oksuruk olunca evi bi temizler tozdan arındırır bide yattığı odada Kettle çalıştırır buhar olsun diye. Canım Akgunluk diye bişey var cigerlerim boğazı çok rahatlatiyor olmadı onu uygula hoc bi zararı yok

Sagol canım
Dün gece hep buhar makinesi calıstırdım, bugun daha iyi gibi. Bogazındaki balgam cıkmadı o biraz daha rahatsız ediyor ama dünkü kadar kötü değil.
Akgünlüğü hiç duymamıştım bi araştırayım

Menulerin guzel gözüküyor yalnız dikkatimi ceken resimdeki sen misin?

N Nurumcan94 iyi misin canım dün girmemissin sen aksatmazdın pek merak ettim :)
kaptanım 2 gündür telefonum bozuldu ekranı gitti o yüzden giremedim kusura bakmayın yeni telefon aldım bugünden itibaren aktifim olmadigim günler hiç kaçamak yapmadım suyumu da içtim sporumuda yaptım ama adet şişliği midir nedir bugün gecen cumadan hayli fazla çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…