- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.121
Oh ne guzelteşekkür ederim..memurum ben,ama ufaktan ufağa fonksiyonel beslenme alanında uzmanlaştırmaya çalışıyorum kendimi belki ikinci bir branş olabilir.
Geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşirBenim oğluş da hasta oldu. Öksürük artmış, sesi de kısıldı. Hafif bi hırıltı da geliyor umarım boğazındaki balgam yüzündendir, ciğerlerinden değildir. Bu geceyi de atlatalım, yarına daha iyi olmazsa doktora götüreceğim. Yazık yavrum baya zorlanıyor
Ok geçmiş olsun canım tariflerde sende çok guzelsinizGünaydın arkadaşlar Kandilimiz Mübarek olsun dualarınızda bizleri de unutmayınız inşaallah...
Güncel Kilom 66.4 bugün..
dünkü menüme gelince :Sabah fıstıklı avokadolu salata üstüne iki kayısı kıvamlı yumurta,zeytin ,şekersiz çay
öğlen:bol salata üstü ton balığı yağını süzdürdüm..
akşam:kendi mayaladığım kefir 1,5 litre sütten mayaladım bitti bea çok güzeldi bugünde mayalayacam..bundan sonra akşam yemeklerim kefir olabilir bir süre..
aşağıda gördüğünüz benim instagramımdan kesitler..
en tepe soldaki bu sabah yediğim patates tostu ve salatam hatta o kadar güncel bir foto..
sizlere de fikir olması adına bırakıyorum..
su:3 litre
spor:yok az kaldı başlayacağım..
edit:vakvakım benim zibidi de hasta valla üc gündür anamdan emdiğim süt varsa burnumdan geliyor..aman onlar hasta olmasın..
Eki Görüntüle 2242739
Gecmis olsun canimselam kızlar maalesef bu hafta fazla giremedim takıma hala elim düzelmedi ameliyat sonrası o yüzden tamamen toparlayınca geleyim diyorum yediklerime çok dikkat edemesem de yürüyüşümü aksatmıyorum
hayırlı kandiller hepinize
teşekkür ederim canımOk geçmiş olsun canım tariflerde sende çok guzelsiniz
Gecmis olsun canim
sağol tatlımOk geçmiş olsun canım tariflerde sende çok guzelsiniz
Gecmis olsun canim
Aa bu ara da herkesin ekranı bozuluyor.kaptanım 2 gündür telefonum bozuldu ekranı gitti o yüzden giremedim kusura bakmayın yeni telefon aldım bugünden itibaren aktifim olmadigim günler hiç kaçamak yapmadım suyumu da içtim sporumuda yaptım ama adet şişliği midir nedir bugün gecen cumadan hayli fazla çıktım
Inşallah kaptanım bende çok isterim ama umudum yok elimden geleni yaptım gerçekten belki yarın tartı bana sürpriz yaparAa bu ara da herkesin ekranı bozuluyor.
Yaa deme deme yarına çok eksi gel inşallah
Akşam çok olmuş cidden hem ekmek hem bulgur hem sütlaçSelamlar kizlar hayirli aksamlar menunu yazayim
Sabah 1 kk peynir 6 zeytin 1 ceviz 1 dilim ekmek
Ara 1 kupa yesilcay
Oglen 1 kase bugday corbasi
Buraya kadar iyi ama iste
Aksam 1 tabak firinda patates kusbasi 6 kasik bulgur pilavi 2 dilim ekmek 2 kasik sutlac
2 litre su
Ya niye boyle oldu anlamadim ama cok pismanim gercekten kendimi tutamadim en agir cezayi istiyorum silkelenmem gerek artik
Insallah öyle olur. Bu gece kandil dua edelim öyle olsunInşallah kaptanım bende çok isterim ama umudum yok elimden geleni yaptım gerçekten belki yarın tartı bana sürpriz yapar
Tesekkur ederimAkşam çok olmuş cidden hem ekmek hem bulgur hem sütlaç
Ben sana bi 40 puan ceza yazayım
Insallah öyle olur. Bu gece kandil dua edelim öyle olsun
15 Şubat Hedefleri
@BeyazOrkidem : 60 --> 59.6
@hayalalemiveben : 66 --> 65.8
@Asmii : 74.8 --> 75.5
@kardelelen321 : 77.9 --> 78
N Nurumcan94 : 95.6 --> 94.8
parkbyull : 67.3 --> 67.8
Hmavidag : 66.9 --> 65.5
@Leyl-i-fer : 82.5 --> 82.3
@Zbydmr : 75 --> ??
@mer93 : 84.3 --> ??
E elacicegim23 : 68 --> 67
@uhs : 67.5 --> 66.7
@beyazinci : 58 -->??
Canim seni tebrik ediyorum 66 olmuşsun beni geçtin ben burdan ayrilinca yapamadim 2 kilo alip verdim sürekli hedefine az kalmış cok mutlu oldumGünaydın arkadaşlar Kandilimiz Mübarek olsun dualarınızda bizleri de unutmayınız inşaallah...
Güncel Kilom 66.4 bugün..
dünkü menüme gelince :Sabah fıstıklı avokadolu salata üstüne iki kayısı kıvamlı yumurta,zeytin ,şekersiz çay
öğlen:bol salata üstü ton balığı yağını süzdürdüm..
akşam:kendi mayaladığım kefir 1,5 litre sütten mayaladım bitti bea çok güzeldi bugünde mayalayacam..bundan sonra akşam yemeklerim kefir olabilir bir süre..
aşağıda gördüğünüz benim instagramımdan kesitler..
en tepe soldaki bu sabah yediğim patates tostu ve salatam hatta o kadar güncel bir foto..
sizlere de fikir olması adına bırakıyorum..
su:3 litre
spor:yok az kaldı başlayacağım..
edit:vakvakım benim zibidi de hasta valla üc gündür anamdan emdiğim süt varsa burnumdan geliyor..aman onlar hasta olmasın..
Eki Görüntüle 2242739
Çok sağol kaptanim pazartesi tartilayim eğer kiloma ulasabildiysem dönmeyi çok istiyorum 68 küsürle çıkmıştım diye hatirliyorumSüt yerine yoğurt tavsiye ederim. Sütte de şeker var neticede. Yoğurt daha protein agırlıklı daha tok tutar
Evet menün degisik olmus, karbonhidrat agırlıklı genelde maalesef
Sana her zaman yerimiz var şekerim :) Buyur gel bekleriz
Oooo kaptanim nasilsinn ben kendime geldim yinee biraz kafami dagitmak iyi geldiselam kızlar maalesef bu hafta fazla giremedim takıma hala elim düzelmedi ameliyat sonrası o yüzden tamamen toparlayınca geleyim diyorum yediklerime çok dikkat edemesem de yürüyüşümü aksatmıyorum
hayırlı kandiller hepinize
Instagramda adin ne canim diyet sayfasi hazırlamışsin iznin olursa takip edebilirmiyimevet canım menülerimi kendim hazırlıyorum saklama kaplarıyla iş yerine getiriyorum ısınması gerekenleri mikrodalga da ısıtıyorum
Akşam çok olmuş cidden hem ekmek hem bulgur hem sütlaç
Ben sana bi 40 puan ceza yazayım
Insallah öyle olur. Bu gece kandil dua edelim öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?