Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşir

Ok geçmiş olsun canım tariflerde sende çok guzelsiniz
Gecmis olsun canim

Aa bu ara da herkesin ekranı bozuluyor.
Yaa deme deme yarına çok eksi gel inşallah

Selamlar bugünlü menüm

14:00 1 haslanmış yumurta, yarım avakado, biraz peynir, 2 tatlı kaşığı pekmez, 1 dilim ekmek

Ara: 1 elma , 1 avuç fıstık

Akşam: sütlü kahve, ince dilim kek

morordek ayvacicegi

Son öğün çok kötü biliyorum.

Selamlar kizlar hayirli aksamlar menunu yazayim
Sabah 1 kk peynir 6 zeytin 1 ceviz 1 dilim ekmek
Ara 1 kupa yesilcay
Oglen 1 kase bugday corbasi
Buraya kadar iyi ama iste
Aksam 1 tabak firinda patates kusbasi 6 kasik bulgur pilavi 2 dilim ekmek 2 kasik sutlac
2 litre su
Ya niye boyle oldu anlamadim ama cok pismanim gercekten kendimi tutamadim en agir cezayi istiyorum silkelenmem gerek artik

Hayirli geceler kizlar Regaib geceniz cuma geceniz mubarek olsun ve gelelim bugun ku menuye
Sabah: 1 haslanmis patates 1 haslanmis yumurta 4 yaprak marul 1 salatalik yarim dilim ekmek 1 tatli kaşığı tahin pekmez cay (sekersize basladim bugun)
Ogle: sutlu turk kahvesi 1 avuc kuru yemis
Aksam: 1 haslanmis patates (bol baharatli) 1 kase taze fasulye (kuru yaptım soganli) 1 kase cacık
Su: 2.5 litre
Spor: yarim saat yürüyüş ve birazdan plates yapacagim morordek @ayçiçeği parkbyull

Menümü yazayım
Sabah
Ilık limonlu su
2 yumurta
2 dilim kaşar
6 zeytin
2 biber
Domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 avuç çiğ kuruyemiş
Çay

Ara
Muz
Türk kahvesi

Akşam
Yoğurtlu kabak morordek parkbyull
1 minik baloglus köftesi

3.5 litre su

Bugün hiç durmadım hep aktiftim misafirim vardı yarın da var koskoca sepet ütü yaptım spor yaparsam yazarım

Akşam çok olmuş cidden hem ekmek hem bulgur hem sütlaç
Ben sana bi 40 puan ceza yazayım
Inşallah kaptanım bende çok isterim ama umudum yok elimden geleni yaptım gerçekten belki yarın tartı bana sürpriz yapar
Insallah öyle olur. Bu gece kandil dua edelim öyle olsun

İyi akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Dünkü menum
Sabah:1 küçük patlıcanlı börek
Üstüne kahve

Ogle: 2 haşlanmış yumurta
Yarım ayva(limonlu)
Peynir
Zeytin

Ara yarım ayva

Aksam: barbunya
Fellah köftesi
Yoğurt

Bugünkü menüm
Kahve
Sabah: 2 yk yulaf kepeginden dukan krep (oğluma pankek yapmıştım canım çekince yememek için yaptim)
2 yumurtadan omlet
Peynir
5 zeytin
Tahin 1 tk

Ara
2yk keşke

Aksam :1 tabak zeytin yağı nda kavrulmuş lahana
2yk keşke
5 Fellah köftesi
(Aksam aslında lahana ve antrikot vardı menümde ama et çok kötü kokuyor du attım bende.ayrıca kandil ve okadar çok hemde sıcacık tatlılar geldi içim hala gidiyor ama yemedim:)
Su 2 gundur olcemedim ama içtim baya

Birde bugün Dr a gidemedim dünden beri başım çok fena. Dr a gidicem diye çok gerilim haftaya kaldı yani 1 hafta daha gerginlik inşallah başıma vurmaz bida

Canim seni tebrik ediyorum 66 olmuşsun beni geçtin ben burdan ayrilinca yapamadim 2 kilo alip verdim sürekli hedefine az kalmış cok mutlu oldum

Çok sağol kaptanim pazartesi tartilayim eğer kiloma ulasabildiysem dönmeyi çok istiyorum 68 küsürle çıkmıştım diye hatirliyorum

Oooo kaptanim nasilsinn ben kendime geldim yinee biraz kafami dagitmak iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…