Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar
Bugün orucluydum kizlar. Herkesin kandili mübarek olsun
Sahur 2 yumurta peynir domates salatalık zeytin
İftar 2 kepçe yoğurt corbasi 4 yemek kaşığı patates oturtma yoğurt
Ara 2 avuç karışık kuru yemiş 1 adet kayisili activia
3 litre su
Spor yok morordek ayvacicegi parkbyull N Nurumcan94

Eğer oruç olmasaydın aksam biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş derdim ama bisey diyemicem kaç saat açlığın üstüne. Allah kabul etsin inşallah. Gayet iyi sabretmişsin

Günaydın . Pek zamanım olmadi girmeye dün menü bildirimi de yapamadım.
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin,peynir, 2dilim ekmek, 2 tk tahin-pekmez (bu hafta hastaydım hâlâ da devam ediyor o yüzden bu tahin-pekmezler)
Ara: 3 bitter
Öğle: Dışarıda yedik ve ekmek arası birşeylerdi,yanında ayran
Ara: arabada kandil simidi vardı iki üç tane ondan yedim
Aksam: öğlen çok yediğim için bir iki kaşık tavuk ve bir-iki kaşık salata
1 saat yürüyüşümdür en az ama yürüyüş olarak değil, işim olduğu için , bu spordan sayılır mı bilemiyorum. 2 litre su .

morordek ayvacicegi

günaydınlarrrrrrr
Oooo kaptanim nasilsinn ben kendime geldim yinee biraz kafami dagitmak iyi geldi
canım karabiberim bende döneceğim am çok toparlayamadım maalesef kendime geleyim düzenli bildirim yapamam diye dönmüyorum
bu arada bugün cuma ilk bildirim sonucu çok güzel inşallah devamı da böyle güzel gelir

Günaydınlar..
geçmiş kandilimiz tekrar mübarek olsun..
morordek ayvacicegi
öncelikle güncel kilom 66,8

dünkü menüme gelecek olursak..

sabah:yeşil salata+patates tostu (bir patates rendesi 2 yumurta öırpılıp yağlı kağıtta tost makinasında 15 dakika da hazır)

öğlen:yeşil salata üzerine az fıstık attım yedim canım yemek yemek istemedi

akşam:yeşil salata ,yumurtalı kıyma sote

su:4,5 litre muhtemelen çok içtim dün..

Eğer oruç olmasaydın aksam biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş derdim ama bisey diyemicem kaç saat açlığın üstüne. Allah kabul etsin inşallah. Gayet iyi sabretmişsin
Ya sorma bı de misafirlikteydim başka secenegim yoktu. Yemekte karbonhidrat yediğim için gece de karnım acikti ara öğünü gece yatmadan önce yedim tabi ki sabah da tartiya yansıdı (

Kocaman günaydinlar... pc den sorunsu bir sekilde giris yaptim... telefondanda düzelmesini umuyorum. bilgisayarimda Türkce karakter yok maalesef...

ayvacicegi evet maalesef hep rakamlarla gidiyorum nasil kurtulurum bundan??? Cünkü simdi de antalya tatilimize 16 hafta haftada su kadar versem su kadar olurum diye hesaplar donmeye basladi kafamda.....

Bu gün kilom 93.0

seker bagimliligindan kurtulmak icin sekersiz21gün yapmaya basladim bu gun. aliskanligimdan kurtulmak icin 21 gun rafine seker tuketmeyecegim. dogal seker bal meyve vs kisitli miktarda tüketecegim. dün aksamda bugünkü misafir icin tiramisu yaptim. yaptigimdan beri tadini biliyorsun tadini biliyorsun yememelisin diye dolasiyorum evde.. neolur sizde arada yapisin bogazima yedin miiii diye

bu sekersizligi tabi ki sadece 21 gun ile kisitlamayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…