Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

esim sabaha karsi isten geldi beni uyandirip dediki seni tekrar 5-6 sene onceki gibi zayif ve bakimi yapicam dedi meger eski fotograflara bakmis zayifligi bilmem ama bakimimdan bir sey kaybetmedim dedim haklisin dedi.. dert oldu adamcaaaaza ya... eee 2 cocukla ne hale geldik

Gunaydin kizlar gecen hafta kilom 66.7 bu hafta 66.3 az vermisim biliyorum kaptanim gercekten cok kötüyüm hic boyle beklemiyordum bu kadar dikkat etmeme ragmen boyle olmamasi gerekiyordu ozur dilerim kaptanim dedigimi yapamadim. Neden gitmemis nerde hata yapiyorum soyleyin bana. Hirs yaptim ya vericem ya vericem

Günaydın
Ben sok olmuş durumdayım yorum yapamıyorum bile
66.3 kg
Canım başın ağrıdığı zaman eczaneye gidip bi tansiyon ve tokluk şeker ölçtür istersen, doktoru bekleme daha fazla, hem gebelik testide alırsın en azından bikaç ihtimali elersin doktoruna da bildirirsin bence yine de sen bilirsin

günaydınlar
Herkesin kilosuna emojilerle gerekli tepkileri verdigimi düsünüyorum
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Hmavidag cidden kilona ben de şaşkınım nasıl bu kadar fark edebiliyor.. Bence erteleme bi doktora görün mutlaka

BeyazOrkidem canım sen kaldın sadece bildirim yapmayan

Çok sağol kaptanim pazartesi tartilayim eğer kiloma ulasabildiysem dönmeyi çok istiyorum 68 küsürle çıkmıştım diye hatirliyorum
Karabibercim sen artıda olsan bile gel takılmaya başla aramızda. Tabi kafanı dağıttıysan yeterince :)
İzin kilona inince de listeye alırız
O kandil simitleri kücük müydü? Kalori bombardımanı onlar maalesef.. Neyse ki akşamı dengelemişsin

ben bu hafta listeye girebilir miyim ? beni daha da motive eder
SA'cım seni listeye almayı çok isterim ama 1 gün varsın, sonra 1 hafta yoksun. Düzenli menü bildirimi yapmaya başladığında alacagım seni listeye.
Ayrıca asıl listede olmasan da liste altında hepiniz varsınız, ilk mesajda görebilirsin :)

Bende şaşkınım kaptanim iyimi yani anlamadim

anlasildi kaptanimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…