- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.161
Geçen hafta kaçtı canım fazla mi çıktınGünaydın
Ben sok olmuş durumdayım yorum yapamıyorum bile
66.3 kg
Kilomu bildireyim
Geçen hafta: 93.6
Bu hafta: 93
Fark: 600 gram
Aynen canım 89 a doğru güzel adımlarlabirebir ayni kilodayiz
TebriklerEvet Kizlar 1.5 hafta once 62.0 bugun 59.9 yani 2.1 kilo vermisim
Canım başın ağrıdığı zaman eczaneye gidip bi tansiyon ve tokluk şeker ölçtür istersen, doktoru bekleme daha fazla, hem gebelik testide alırsın en azından bikaç ihtimali elersin doktoruna da bildirirsin bence yine de sen bilirsinGünaydın
Ben sok olmuş durumdayım yorum yapamıyorum bile
66.3 kg
Karabibercim sen artıda olsan bile gel takılmaya başla aramızda. Tabi kafanı dağıttıysan yeterince :)Çok sağol kaptanim pazartesi tartilayim eğer kiloma ulasabildiysem dönmeyi çok istiyorum 68 küsürle çıkmıştım diye hatirliyorum
O kandil simitleri kücük müydü? Kalori bombardımanı onlar maalesef.. Neyse ki akşamı dengelemişsinGünaydın . Pek zamanım olmadi girmeye dün menü bildirimi de yapamadım.
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin,peynir, 2dilim ekmek, 2 tk tahin-pekmez (bu hafta hastaydım hâlâ da devam ediyor o yüzden bu tahin-pekmezler)
Ara: 3 bitter
Öğle: Dışarıda yedik ve ekmek arası birşeylerdi,yanında ayran
Ara: arabada kandil simidi vardı iki üç tane ondan yedim
Aksam: öğlen çok yediğim için bir iki kaşık tavuk ve bir-iki kaşık salata
1 saat yürüyüşümdür en az ama yürüyüş olarak değil, işim olduğu için , bu spordan sayılır mı bilemiyorum. 2 litre su .
SA'cım seni listeye almayı çok isterim ama 1 gün varsın, sonra 1 hafta yoksun. Düzenli menü bildirimi yapmaya başladığında alacagım seni listeye.ben bu hafta listeye girebilir miyim ?beni daha da motive eder
Bende şaşkınım kaptanim iyimi yani anlamadimgünaydınlar
Herkesin kilosuna emojilerle gerekli tepkileri verdigimi düsünüyorum
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Hmavidag cidden kilona ben de şaşkınım nasıl bu kadar fark edebiliyor.. Bence erteleme bi doktora görün mutlaka
BeyazOrkidem canım sen kaldın sadece bildirim yapmayan
Hmavidag'ın kilosunu mu anlamadın? Geçen hafta baya artı gelmişti, hafta içi baya eksi çıkmıştı ama şu anda geçen haftaki kilosundan sadece 100 gr eksik. Çok fazla oynuyor, normal değilBende şaşkınım kaptanim iyimi yani anlamadim
anlasildi kaptanimmSA'cım seni listeye almayı çok isterim ama 1 gün varsın, sonra 1 hafta yoksun. Düzenli menü bildirimi yapmaya başladığında alacagım seni listeye.
Ayrıca asıl listede olmasan da liste altında hepiniz varsınız, ilk mesajda görebilirsin :)
Tamam haftaya geçmiş olur zaten. Bu hafta böyle olsun napalımÖdemim bittiği zaman kilomu paylaşırım kaptanım unutmazsammorordek
Hayir hayir yanlis anladın. Benim kilo ma bayıldım ifadesi bırakmışsın ya ona diyorumHmavidag'ın kilosunu mu anlamadın? Geçen hafta baya artı gelmişti, hafta içi baya eksi çıkmıştı ama şu anda geçen haftaki kilosundan sadece 100 gr eksik. Çok fazla oynuyor, normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?