Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayvacicegi fotoğraflar motive edicide oldu benim için, önce sonra yapayım dedim, sağolasın canımkoruma döneminde menülerim zengin haklısın ❤ Ama 50den 49a bu menülerle inemem, Benim bi 800 kalori diyetim vardı 1 hafta onu yaparım belki, onun dışında 1 gün fazla çıkarsam öbür gün yemiyorum, kaçamağı dengeledikten sonra rahat herşey, 4 senedir hep diyet hep kısıtlama artık yiyorum bi yerden sonra napiyim
 
Son düzenleme:
Kizlar hayirli cumalar istanbuldayim tarti yok ayni kilomdayim diye bildirim yapicam malesef
 
E evet eksi gelmişsin az da olsa
Her zaman 1er kilo veremeyiz tabi ki 400 gr da olsa eksi eksidir. Buna neden üzüldügünü asıl ben anlamadım :)
Zaten biz en çok beklentilerimiz yüzünden yarıda bırakıyoruz diyetimizi.. çünkü sürekli hesap yapıyorum haftada 1 kilo versem ayda 4 eder bilmem kaç ay sonra ideal kilodayim diyoruz. Sonra hafta da 1 kilo değil de daha az verince strese giriyoruz 2. Hafta daha çok verecegim diye sartliyoruz kendimizi. O da olmayınca tamamen bırakıyoruz ve eskisinden daha fazla kilo aliyoruz. Daha çok pişman oluyoruz daha da mutsuz oluyoruz. Oysa ki 400 Gr mi verdik eyvallah eğer diyet yapmasaydim 400 Gr almış olacaktım belki de buna şükür toparlarim nasılsa çünkü belli tarihte belli kiloda olmak zorunda değilim. Hayatımı akışına bırakıyorum bu hafta canım yemek istemiş yemişim toparlarim. 1 sene sonra değil 2 sene sonra ideal kilomda olayım kime ne. Çünkü ben yaşam tarzım haline getirmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi. Lafım kendim dahil hepimize. Önce kendimizi sevecegiz kendimize inanacagiz her şartta mutlu olacağız. Biz kadiniz istersek basaririz. Dünya kadınlar gunumuz kutlu olsun :))
 
Evet küçüktü , karbonhidrat ağırlıklı oldu dün
 
Evet çok haklısın her dediğine katılıyorum. Önemli olan sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek. Arada kaçamak olur mu tabi ki olur ama onu da dengelemek önemli.
Bu arada cuma telaşıyla unuttum kadınlar gününü. Senin de kutlu olsun
Harika <3 tabiki inşallah devam ederim boyle
Tamam süper ekliyorum o halde :)
Evet küçüktü , karbonhidrat ağırlıklı oldu dün
Neyse ki eksi geldin bugün :)
 
Ne güzel yazmışsınız ben de dün S_A Ya aynısını anlatmaya çalıştım. Hedefe giden yolda küçük büyük her adım kıymetli arada yerinde de sayabilirsin yeter ki geri gitme :) Doğru beslenerek, dogru secimler yaparak sağlığı güzelliği en önemlisi yaşamın kontrolünü eline alabilirsin.

Kilo veren, veremediyse de en azından bu yönde adım atıp çabalayan ve burada birbirine destek olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Spor salonu uyeligi pahali oldugundan ve benim ne zaman gidebilecegim hep esime bagli oldugundan o isten vazgectim. Deneme seansina gidicem yine beles spor imkani kacmaz tabi Ama tabi sporsuz da olmaz. Evimin yakınında yüzme havuzu var, seans başına ödeme yaparak giriliyor ve sabahları 6da başlıyor. Hamileyken gidiyordum, yine spor açığını onunla kapatmaya calısıcam. Başlangıçta hedef haftada 2 ama tabi artirabilirsem ve hergün ya da 6 gün yapabilirsem süper olur.

Bu yılki bisiklet turuna kaydoldum, parasını ödedim. 2015te 40kmlik amatöre katılmıştım ve o zaman kilolu hareketsiz halimle 2 saatte bitirmiştim sanırım. Bakalım bu yıl nasıl olacak.

Şimdi gözümü eylüldeki çeyrek maraton etkinligine diktim. Çeyrek maratonla birlikte 10 km yarışı da var.eylule kadar antremanla 10 km yi koşabilecek hale gelirim herhalde. Hemen antreman programlarina bakmaya basladim. Ama kaydolmadim henüz. Bir test yapabilsem iyi olur, tahminen şimdi hızımla 1.5 saat filan koşmam gerek tamamlayabilmek icin.
 
eşime söyledim test aldı canım ama zor ihtimal canım cunku bebegin vucudumda tutunması icin 4000mg kan sulandırıcı kullanmam gerek ben günlük hayatım için 100 mg kullanıyorum. p.tesi gidicem bi sorun cıkmazsa cok sagol canım
bende cok şaşırdım üzüldüm canım p.tesi gidicem dr a. cok güzel gidiyordu bu hafta ben 1 kilodan fazla gider zannetmistim sürekli tartıldım cünkü.
farketmeden ceyrek simit yemişim belli ben gene psikolojide dibe gidiyorum o yüzden düsünmemek için temizlige geciyorum.
takımıma da zarar veriyorum ona da ayrı üzülüyorum.
 
Kızlar harikasınız takım ortalamamız fena değil derecelik değil ama sürünmüyor da. Ben de ortalamanın altında kalmışım hemen kendime ceki duzen vereyim
Senin artık az gitmesi çok normal ideal kilona yaklaştın :) bence o kilolarda yine de iyi veriyorsun yüzdelerin gayet iyi oluyor.
Takım için üzülme lütfen tabi ki burada bir ekibiz ama sağlık en önemlisi. Sen önce problemi tespit et ki tedaviye başlansın. Lütfen olumlu düşünmeye çalış :)
 
hep bu dalgalanmaların beni etkilemesine izin veriyorum gecen hafta en cok bunun farkında varmıstım busefer izin vermemek için ugrasıcam o yüzden temizlige veriyorum kendimi temiz olunca mutlu olurum diye:)
dr p.tesi oglumla zor olacak ama olmadı okula sınıfa götürüp bırakıcam valla kan alınırken görmesin diye bide onlar var kafamda
 
Psikoloji de kilo üzerinde önemli bir etken bence. Hatta birçok şeyde önemli :) O yüzden psikolojini sağlam tutmaya calıs. İnsanız, tabi ki etkileniyoruz ister istemez :)
Haklısın, oğluşla kan verme işi zor olabilir. Sınıfta sensiz durabilirse bırak tabi
 
morordek canım beni takım içi listeye alsan olur mu? Tartı değişimi falanda yapıcam bundan sonra her hafta oradan takip ederim en azından, hiçbir listede olmayınca kilo bildirimi yapmam da pek bişey ifade etmiyor, en azından yurtiçindeyken takılayım buralara :)
 
Yazmistim gecmidi göremiyorum alisama kadar zor olacak sanirim
 
Ayy sen takım içi listedesin tabi kii Excel'ime kaydettim ilk sayfadaki listeye eklemeyi unutmuşum :)

Yazmistim gecmidi göremiyorum alisama kadar zor olacak sanirim
Gördüm canım ekledim listeye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…