- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.181
E evet eksi gelmişsin az da olsaHayir hayir yanlis anladın. Benim kilo ma bayıldım ifadesi bırakmışsın ya ona diyorum
Zaten biz en çok beklentilerimiz yüzünden yarıda bırakıyoruz diyetimizi.. çünkü sürekli hesap yapıyorum haftada 1 kilo versem ayda 4 eder bilmem kaç ay sonra ideal kilodayim diyoruz. Sonra hafta da 1 kilo değil de daha az verince strese giriyoruz 2. Hafta daha çok verecegim diye sartliyoruz kendimizi. O da olmayınca tamamen bırakıyoruz ve eskisinden daha fazla kilo aliyoruz. Daha çok pişman oluyoruz daha da mutsuz oluyoruz. Oysa ki 400 Gr mi verdik eyvallah eğer diyet yapmasaydim 400 Gr almış olacaktım belki de buna şükür toparlarim nasılsa çünkü belli tarihte belli kiloda olmak zorunda değilim. Hayatımı akışına bırakıyorum bu hafta canım yemek istemiş yemişim toparlarim. 1 sene sonra değil 2 sene sonra ideal kilomda olayım kime ne. Çünkü ben yaşam tarzım haline getirmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi. Lafım kendim dahil hepimize. Önce kendimizi sevecegiz kendimize inanacagiz her şartta mutlu olacağız. Biz kadiniz istersek basaririz. Dünya kadınlar gunumuz kutlu olsun :))E evet eksi gelmişsin az da olsa
Her zaman 1er kilo veremeyiz tabi ki 400 gr da olsa eksi eksidir. Buna neden üzüldügünü asıl ben anlamadım :)
Evet küçüktü , karbonhidrat ağırlıklı oldu dünKarabibercim sen artıda olsan bile gel takılmaya başla aramızda. Tabi kafanı dağıttıysan yeterince :)
İzin kilona inince de listeye alırız
O kandil simitleri kücük müydü? Kalori bombardımanı onlar maalesef.. Neyse ki akşamı dengelemişsin
Evet çok haklısın her dediğine katılıyorum. Önemli olan sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek. Arada kaçamak olur mu tabi ki olur ama onu da dengelemek önemli.Zaten biz en çok beklentilerimiz yüzünden yarıda bırakıyoruz diyetimizi.. çünkü sürekli hesap yapıyorum haftada 1 kilo versem ayda 4 eder bilmem kaç ay sonra ideal kilodayim diyoruz. Sonra hafta da 1 kilo değil de daha az verince strese giriyoruz 2. Hafta daha çok verecegim diye sartliyoruz kendimizi. O da olmayınca tamamen bırakıyoruz ve eskisinden daha fazla kilo aliyoruz. Daha çok pişman oluyoruz daha da mutsuz oluyoruz. Oysa ki 400 Gr mi verdik eyvallah eğer diyet yapmasaydim 400 Gr almış olacaktım belki de buna şükür toparlarim nasılsa çünkü belli tarihte belli kiloda olmak zorunda değilim. Hayatımı akışına bırakıyorum bu hafta canım yemek istemiş yemişim toparlarim. 1 sene sonra değil 2 sene sonra ideal kilomda olayım kime ne. Çünkü ben yaşam tarzım haline getirmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi. Lafım kendim dahil hepimize. Önce kendimizi sevecegiz kendimize inanacagiz her şartta mutlu olacağız. Biz kadiniz istersek basaririz. Dünya kadınlar gunumuz kutlu olsun :))
Tamam süper ekliyorum o halde :)Harika <3 tabiki inşallah devam ederim boyle
Neyse ki eksi geldin bugün :)Evet küçüktü , karbonhidrat ağırlıklı oldu dün
Ne güzel yazmışsınız ben de dünZaten biz en çok beklentilerimiz yüzünden yarıda bırakıyoruz diyetimizi.. çünkü sürekli hesap yapıyorum haftada 1 kilo versem ayda 4 eder bilmem kaç ay sonra ideal kilodayim diyoruz. Sonra hafta da 1 kilo değil de daha az verince strese giriyoruz 2. Hafta daha çok verecegim diye sartliyoruz kendimizi. O da olmayınca tamamen bırakıyoruz ve eskisinden daha fazla kilo aliyoruz. Daha çok pişman oluyoruz daha da mutsuz oluyoruz. Oysa ki 400 Gr mi verdik eyvallah eğer diyet yapmasaydim 400 Gr almış olacaktım belki de buna şükür toparlarim nasılsa çünkü belli tarihte belli kiloda olmak zorunda değilim. Hayatımı akışına bırakıyorum bu hafta canım yemek istemiş yemişim toparlarim. 1 sene sonra değil 2 sene sonra ideal kilomda olayım kime ne. Çünkü ben yaşam tarzım haline getirmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi. Lafım kendim dahil hepimize. Önce kendimizi sevecegiz kendimize inanacagiz her şartta mutlu olacağız. Biz kadiniz istersek basaririz. Dünya kadınlar gunumuz kutlu olsun :))
eşime söyledim test aldı canım ama zor ihtimal canım cunku bebegin vucudumda tutunması icin 4000mg kan sulandırıcı kullanmam gerek ben günlük hayatım için 100 mg kullanıyorum. p.tesi gidicem bi sorun cıkmazsa cok sagol canımCanım başın ağrıdığı zaman eczaneye gidip bi tansiyon ve tokluk şeker ölçtür istersen, doktoru bekleme daha fazla, hem gebelik testide alırsın en azından bikaç ihtimali elersin doktoruna da bildirirsin bence yine de sen bilirsin
bende cok şaşırdım üzüldüm canım p.tesi gidicem dr a. cok güzel gidiyordu bu hafta ben 1 kilodan fazla gider zannetmistim sürekli tartıldım cünkü.günaydınlar
Herkesin kilosuna emojilerle gerekli tepkileri verdigimi düsünüyorum
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Hmavidag cidden kilona ben de şaşkınım nasıl bu kadar fark edebiliyor.. Bence erteleme bi doktora görün mutlaka
BeyazOrkidem canım sen kaldın sadece bildirim yapmayan
Senin artık az gitmesi çok normal ideal kilona yaklaştın :) bence o kilolarda yine de iyi veriyorsun yüzdelerin gayet iyi oluyor.Kızlar harikasınız takım ortalamamız fena değil derecelik değil ama sürünmüyor da. Ben de ortalamanın altında kalmışım hemen kendime ceki duzen vereyim
Takım için üzülme lütfen tabi ki burada bir ekibiz ama sağlık en önemlisi. Sen önce problemi tespit et ki tedaviye başlansın. Lütfen olumlu düşünmeye çalış :)bende cok şaşırdım üzüldüm canım p.tesi gidicem dr a. cok güzel gidiyordu bu hafta ben 1 kilodan fazla gider zannetmistim sürekli tartıldım cünkü.
farketmeden ceyrek simit yemişim belli ben gene psikolojide dibe gidiyorum o yüzden düsünmemek için temizlige geciyorum.
takımıma da zarar veriyorum ona da ayrı üzülüyorum.
hep bu dalgalanmaların beni etkilemesine izin veriyorum gecen hafta en cok bunun farkında varmıstım busefer izin vermemek için ugrasıcam o yüzden temizlige veriyorum kendimi temiz olunca mutlu olurum diye:)Senin artık az gitmesi çok normal ideal kilona yaklaştın :) bence o kilolarda yine de iyi veriyorsun yüzdelerin gayet iyi oluyor.
Takım için üzülme lütfen tabi ki burada bir ekibiz ama sağlık en önemlisi. Sen önce problemi tespit et ki tedaviye başlansın. Lütfen olumlu düşünmeye çalış :)
Psikoloji de kilo üzerinde önemli bir etken bence. Hatta birçok şeyde önemli :) O yüzden psikolojini sağlam tutmaya calıs. İnsanız, tabi ki etkileniyoruz ister istemez :)hep bu dalgalanmaların beni etkilemesine izin veriyorum gecen hafta en cok bunun farkında varmıstım busefer izin vermemek için ugrasıcam o yüzden temizlige veriyorum kendimi temiz olunca mutlu olurum diye:)
dr p.tesi oglumla zor olacak ama olmadı okula sınıfa götürüp bırakıcam valla kan alınırken görmesin diye bide onlar var kafamda
Yazmistim gecmidi göremiyorum alisama kadar zor olacak sanirimgünaydınlar
Herkesin kilosuna emojilerle gerekli tepkileri verdigimi düsünüyorum
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Hmavidag cidden kilona ben de şaşkınım nasıl bu kadar fark edebiliyor.. Bence erteleme bi doktora görün mutlaka
BeyazOrkidem canım sen kaldın sadece bildirim yapmayan
Ayy sen takım içi listedesin tabi kii Excel'ime kaydettim ilk sayfadaki listeye eklemeyi unutmuşum :)morordek canım beni takım içi listeye alsan olur mu? Tartı değişimi falanda yapıcam bundan sonra her hafta oradan takip ederim en azından, hiçbir listede olmayınca kilo bildirimi yapmam da pek bişey ifade etmiyor, en azından yurtiçindeyken takılayım buralara :)
Gördüm canım ekledim listeyeYazmistim gecmidi göremiyorum alisama kadar zor olacak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?