- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.201
Buarada senin oğlun nasıl oldu canimPsikoloji de kilo üzerinde önemli bir etken bence. Hatta birçok şeyde önemli :) O yüzden psikolojini sağlam tutmaya calıs. İnsanız, tabi ki etkileniyoruz ister istemez :)
Haklısın, oğluşla kan verme işi zor olabilir. Sınıfta sensiz durabilirse bırak tabi
Teşekkürler canımBuarada senin oğlun nasıl oldu canim
Aynı fikirdeyim az gitsinde geri gelmesin yeterki,diyet bitsinde rahatlıyım diye bişiy yok sağlıklı beslenmeye devam,hesap bende yapıyorum tabi ama vereceklerimi değil verdiklerimi 25 günde 2 kilo verdim kutluyorum kendimiZaten biz en çok beklentilerimiz yüzünden yarıda bırakıyoruz diyetimizi.. çünkü sürekli hesap yapıyorum haftada 1 kilo versem ayda 4 eder bilmem kaç ay sonra ideal kilodayim diyoruz. Sonra hafta da 1 kilo değil de daha az verince strese giriyoruz 2. Hafta daha çok verecegim diye sartliyoruz kendimizi. O da olmayınca tamamen bırakıyoruz ve eskisinden daha fazla kilo aliyoruz. Daha çok pişman oluyoruz daha da mutsuz oluyoruz. Oysa ki 400 Gr mi verdik eyvallah eğer diyet yapmasaydim 400 Gr almış olacaktım belki de buna şükür toparlarim nasılsa çünkü belli tarihte belli kiloda olmak zorunda değilim. Hayatımı akışına bırakıyorum bu hafta canım yemek istemiş yemişim toparlarim. 1 sene sonra değil 2 sene sonra ideal kilomda olayım kime ne. Çünkü ben yaşam tarzım haline getirmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeyi. Lafım kendim dahil hepimize. Önce kendimizi sevecegiz kendimize inanacagiz her şartta mutlu olacağız. Biz kadiniz istersek basaririz. Dünya kadınlar gunumuz kutlu olsun :))
Az verdigim icin üzgünümE evet eksi gelmişsin az da olsa
Her zaman 1er kilo veremeyiz tabi ki 400 gr da olsa eksi eksidir. Buna neden üzüldügünü asıl ben anlamadım :)
Öksürük hala devam. Burun akıntısı da.. Ama ateş falan yok. Keyfi de daha iyi önceki günlere göreBuarada senin oğlun nasıl oldu canim
Az olsun bizim olsun hiç üzülme lütfen :)Az verdigim icin üzgünüm
Öksürük hala devam. Burun akıntısı da.. Ama ateş falan yok. Keyfi de daha iyi önceki günlere göre
Az olsun bizim olsun hiç üzülme lütfen :)
uye | Cuma | Ctesi | Pazar | Ptesi | Sali | Cars | Pers | Ceza | Sonuc |
| |||||||||
A Asmii | |||||||||
N Nurumcan94 | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
E elacicegim23 | |||||||||
B bluuee | |||||||||
| + | ||||||||
A Ahsen59 | |||||||||
E ecem847 | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| +60 | ||||||||
|
Ne kadar aktifsiniz maşallahNe güzel yazmışsınız ben de dünS_A Ya aynısını anlatmaya çalıştım. Hedefe giden yolda küçük büyük her adım kıymetli arada yerinde de sayabilirsin yeter ki geri gitme :) Doğru beslenerek, dogru secimler yaparak sağlığı güzelliği en önemlisi yaşamın kontrolünü eline alabilirsin.
Kilo veren, veremediyse de en azından bu yönde adım atıp çabalayan ve burada birbirine destek olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Spor salonu uyeligi pahali oldugundan ve benim ne zaman gidebilecegim hep esime bagli oldugundan o isten vazgectim. Deneme seansina gidicem yine beles spor imkani kacmaz tabiAma tabi sporsuz da olmaz. Evimin yakınında yüzme havuzu var, seans başına ödeme yaparak giriliyor ve sabahları 6da başlıyor. Hamileyken gidiyordum, yine spor açığını onunla kapatmaya calısıcam. Başlangıçta hedef haftada 2 ama tabi artirabilirsem ve hergün ya da 6 gün yapabilirsem süper olur.
Bu yılki bisiklet turuna kaydoldum, parasını ödedim. 2015te 40kmlik amatöre katılmıştım ve o zaman kilolu hareketsiz halimle 2 saatte bitirmiştim sanırım. Bakalım bu yıl nasıl olacak.
Şimdi gözümü eylüldeki çeyrek maraton etkinligine diktim. Çeyrek maratonla birlikte 10 km yarışı da var.eylule kadar antremanla 10 km yi koşabilecek hale gelirim herhalde. Hemen antreman programlarina bakmaya basladim. Ama kaydolmadim henüz. Bir test yapabilsem iyi olur, tahminen şimdi hızımla 1.5 saat filan koşmam gerek tamamlayabilmek icin.
Evet 30dk ise 90 puan oluyor, guzel spor.Jillian yarım saat yaptım spor puanım 90 mı oluyor şimdi?ayvacicegi ben bu sistemi bilmiyorumda
Henuz degilim aslinda, bunlar hep plan, umarim basaririm :)Ne kadar aktifsiniz maşallah)
Teşekkürler :)Evet 30dk ise 90 puan oluyor, guzel spor.
Bazen bizimki de istemiyor ama kendi rahatsız olup peçete diyor o zaman silebiliyoruz. Kıpkırmızı oldu çocuğun burnuGecmis olsun kaptanim. Benimkiyle ayniymis, bizimki burnunu temizletmek istemiyor ondan zorlaniyoruz biraz...
Oh ya menulerindeki sporlara bayılıyorum eyy millet spor görünSabah
3,5 dilim tahıllı ekmek
Yumurtasız menemen 3 yemek kaşığı
Zeytin peynir reçel az az
Öğlen
Mercimek köftesi 12 sıkım
Akşam
1 kase çorba
Brokoli salatası
Su 1 lt
Spor
Jillian level 1
Plank 100 sn
50 sumo squat
morordek listeye aldığın için teşekkürler canım yanlış etiket yapmışım bi önceki mesajda
ayvacicegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?