Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meraba ferihancım diyete devam etmene sevindim canım sakın bırakma bu sefer aman seni incecik göndermek istiyoruz koca evine ona göre bak :)))))

evet canım durgunuz önceden geçmişi okumak bi hayli zor gelirdi şimdi sadece 1 sayfa geçmiş var :)))) bu haftada böyle geçer ama haftaya herkes dönmüş olur heralde menün çok iyi bu arada

evet malesef ben açtığımdada kimse olmuyor :))) afiyet olsun canım menün iyi bence maşallah diyim :)

ananen hoşgelmiş amonracım canım teyzem yaa seni çok seviyor demekki :))) olsun sen telafi edersin canım sıkma canını

atcekencim menün güzel canım afiyet olsun daha okuyacak kadar geçmiş yapamadık :))) inşaAllah toparlanıcaz canım yeni yeni kendimize geliyoruz

maşallah canım listen çok güzel gayet ideal bence çok hafif ve vitaminli beslenmişsin ammaaaaa su çok önemli kendini zorla bence

o isteğin geçmesi için bol bol çayını iç esw cim yoksa başedemessin valla sorduğun soruyla ilgili hiçbişi diyemiycem canım malesef hiçbir bilgim yok o kounuda ama sen neysen memnunsan onu dene bence :)

herkese iyi akşamlar kızlar bugün düne göre biraz daha iyiyiz sanki bende menümü yazayım
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim omlet
öğlen
misafirlikteydim
6 kaşık kısır
yarın dilim börek
akşam
bişi yemedim öğleni telafi etmeye çalışıyorum :)))

Kızlar işlerim çok yoğundu bugün, hala ofisteyim, 8 gibi çıkacağım sanırım.. Bu saatten sonra da yemek yenmez ama benim hayır diyemeyeceğim tek yemek çokrbadır ve annem her akşam çorba yapmaya başladı( Allahtan hafif bir yemek ama ben meyveyle veya yoğurtla geçiştirmek isterken sabote ediliyorum :)))

Neyse artık bakalım bugün ne yemek var evde

Kısır çok hafif ama, telafi edilecek bir şey yok bence :)

ebrehecim çayı çok içtim onun verdiği bi şişkinlik var üzerimde bide yazmadığım küçük atıştırmalar var tabi mesela 1 lokma poaça yada 4 tane sarma bunları unutmuşum yazmayı :)))

ebrehecim yağı az olduğu sürece 1 kase çorbadan bişi olmaz diye düşünüyorum :)) ama dediğin gibi meyve veya yoğurt daha hafif ama zaten gün boyunca az yiyorsun akşamıda böyle geçirirsen güçten düşersin Allah korusun

iyi geceler arkadaşlar, nasılsınız? gün içinde girmek biraz zor oldu bu hafta yoğun geçti. anca bu saatte girebiliyorum.

herkes diyete geri dönüş yapmış ne güzel. ama bu cumaya kadar sonuçları alır mıyız bilemem. menümü gururla yazamıyorum (

sabah (11:00) 1 yumurta
öğle: 6 kaşık kavurmalı pilav, 1/2 kır pidesi, 1 dilim baklava

akşam: çorba, sebze, 1 dilim kepek ekmeği
gece: kahve

öğle arasında hep beraber yemek yedik arkadaşlarla ve menü ne yazık ki böyleydi. yarından itibaren sporumu yapmaya başlıcam tekrardan.

günaydın sevgili takımım
dün fazla giremedim, çok işim vardı, sonra da çok yorulmuştum. sadece bi ara geçmişi okumak için girdim
sabah bir kase nesfitle kahvaltı yaptım, öncesinde 3 bardak su içmiştim
şimdi de 5i1yerdemi içicem:)
dün akşam midem kötüydü, yemek yiyemedim, 2 dilim yoğurtlu ekmek yedim midemi bastırsın diye
ama sonra yine acıktım, zaten şu ara iştahım çok açık nedense, biraz hamurişi, 1 tane de elma yedim

Günaydın kızlaaaarrr

Dün akşam 4 kaşık susuz taze fasulye ve 1 parça ızgara göğüs yedim..

Bu sabah da 1 kepekli simit ve peynir domates ile kahvaltı ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…