- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #305.221
Bu arada pain killer devam etmeyecekmis, arada motivasyon amaçlı gelebilirmis sadece. Bilgin olsunYeni etap takip tablomuz hazir. Gecen hafta yapamadik ama bu hafta devam, bildirimlerde beni etiketlemeyi ve spor puanlarinizi eklemeyi unutmayin
uye Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc @BeyazOrkidem A Asmii N Nurumcan94 @Hmavidag @Leyl-i-fer E elacicegim23 @bluuee ayvacicegi + @Ahsen59 @uhs parkbyull @S_A kollontai @Pain Killer @Pembis Hayaller +60 @Arzu_Azra
Biz vakumla cekiyoruz ona bozuluyor eliyle/koluyla burnunu saklamayi da ogrendi :)Bazen bizimki de istemiyor ama kendi rahatsız olup peçete diyor o zaman silebiliyoruz. Kıpkırmızı oldu çocuğun burnu
Bir de habire tıkanıyor burnu, emmekte zorluk çekiyor. Umarım bir an önce iyilesirler
Oh ya menulerindeki sporlara bayılıyorum eyy millet spor görün
3x12 plates ne oluyor tam olarak, bolgesel egzersiz mi?Hayirli geceler guzel sitenin guzel hatunlaribugun ku menüm
Sabah: 1.5 yumurta taze fasulye (dunden kalan) 2 parca kavurma 5 adet zeytin 1 dilim ekmek yarim tatli kasigi tahin pekmek ve çay
Öğle: sutlu turk kahvesi ve kucuk bir parca gofret
Aksam: balik salata 1 dilim ekmek
Ara 2 dilim portakal
Su 3 litre
Spor 5000 adim yürüyüş (posetlerle cok yoruldum) 100 saniye plank 3×12 plates @ayçiçeğimorordek parkbyull
Plates 3 set 12 tekrar diye geciyor3x12 plates ne oluyor tam olarak, bolgesel egzersiz mi?
Supersin, mart sonuna 70lerden kurtulursun diye dusunuyorumŞekersiz tatlısız böreksiz ekmeksiz 40 günümün ilk haftası bitti sonuç iyi sayılır bazen kriz anı oluyo ama onu da sütün içine biraz kakao koyup içince geçiyor.. sizlere de tavsiye ederim bi deneyin derim yaza kadar yagidecek ya gideceklk
Çok geçmiş olsun, umarım biran evvel sağlığına kavuşur kuzunBazen bizimki de istemiyor ama kendi rahatsız olup peçete diyor o zaman silebiliyoruz. Kıpkırmızı oldu çocuğun burnu
Bir de habire tıkanıyor burnu, emmekte zorluk çekiyor. Umarım bir an önce iyilesirler
Aynen canım bende öyle düşünüyorum inşallah olacakSupersin, mart sonuna 70lerden kurtulursun diye dusunuyorum
Off sizede çok geçmiş olsun yaa nasıl salgın hastalık vardı yaa bu seneBazen bizimki de istemiyor ama kendi rahatsız olup peçete diyor o zaman silebiliyoruz. Kıpkırmızı oldu çocuğun burnu
Anladim, cok guzel. Bir sure bu sekilde uyumaya devam ederse, o 3 saat sure giderek artacak. Su anda meme aliskanligindan ilk uyuturken kopardin, gece uyanmalari sikinti diyorsun. Burada durum biraz farkli aslinda, su anda uyanirsa memeyi aramasi normal aslinda ilk hedef uyanmamasini saglamak. Birincil olarak ac olmadigindan emin olmalisin. Normalde 7-8. aylardan sonra gece sutune ihtiyaclari yok, seninki zaten buyuk bayagi. Uzun uykuya sutten cok daha fazla ihtiyaci var aslinda. Ama gece icmeye alisip, gunduz az yiyorsa, gece acliktan uyaniyor olabilir. Uyaninca memeyi alip hemen uyuyor mu yoksa bir sure emip karnini mi doyuruyor? Once gece acikmadigindan emin olmak icin, gunduz yeterince beslendiginden emin ol ve gece uyumadan once guzelce emsin. Sonrasi icin soyleyebilecegim sey, sabir ve biraz uykusuzluga dayanmak. Uyandiginda her seferinde once yataginda uykuya geri dalmasina yardim etmen lazim (ilk uykulari oyle oldukca buna alisacak ve zamanla uyandiginda kendiliginden geri dalacak, su anda da yapmaya baslamis bu sayede 3 saat uyuyor). Her seferinde (en azindan gece ilk uyandiginda) uyutamasan da denemelisin, zamanla goreceksin ki o sekilde memesiz geri dalabilecek. Kolay gelsin, sabirli olursan oglun ve senin icin cok iyi olacak bence.ayvacicegi canım çok şükür kendi kendine uyuması çok zorlamadı ilk uyuduğunda kesintisiz 3 saat uyumaya başladı (normalde uyuduktan 10 dk yarim saat sonra uyanırdı).. ammaaa gece uyandığında sütsüz uyuması mümkün olmuyor yaa. Çokağlıyor ikna edemiyorum veriyorum .. saat 12 yada1 sen sonra saat başı uyanıyor ve sütsüz uyumuyor her seferinde veriyorum mecbur kalıp..siz daha iyiymişsiniz sevindim umarım eski düzene sorunsuz geçersiniz..
Sagol, daha iyiye gidiyor gibi ama oksuruk var. Gunduz uyumakta zorlaniyor cunku bir yandan da dis agrisi var, bugun en son kucagimda bayildi 2.5 saat uyudu, ben de gece uykusuna bagladim.ayvacicegi canım hala hasta sanırım senin kuzun :/ üzüldüm son durumunuz nedir?
Bir de gece uyandiginda karanlik olsun ortam, goz goze temas hic olmayacak. Konusmak vb yok. meme bile verekcek olsan uykusu acilmadan yapman lazim yoksa zor olur.ayvacicegi canım çok şükür kendi kendine uyuması çok zorlamadı ilk uyuduğunda kesintisiz 3 saat uyumaya başladı (normalde uyuduktan 10 dk yarim saat sonra uyanırdı).. ammaaa gece uyandığında sütsüz uyuması mümkün olmuyor yaa. Çokağlıyor ikna edemiyorum veriyorum .. saat 12 yada1 sen sonra saat başı uyanıyor ve sütsüz uyumuyor her seferinde veriyorum mecbur kalıp..siz daha iyiymişsiniz sevindim umarım eski düzene sorunsuz geçersiniz..
Aynen canım uyumadan önce sütünü içiyor ama oturduğumuz odada içiriyorum yoksa hemen uykuya geçer gürültülü ortamda uyumuyor orda süt içtikten sonra biraz ayağımda sallıyorum tam moda girecekken yatağına koyuyorum bir iki dönüp uyuyor.. Gün içinde az yemek yer yani şöyle eğer sabah ve akşam verirsem öğle vermezsem anca öyle iyi yiyor ona da gönlüm razı olmuyorAnladim, cok guzel. Bir sure bu sekilde uyumaya devam ederse, o 3 saat sure giderek artacak. Su anda meme aliskanligindan ilk uyuturken kopardin, gece uyanmalari sikinti diyorsun. Burada durum biraz farkli aslinda, su anda uyanirsa memeyi aramasi normal aslinda ilk hedef uyanmamasini saglamak. Birincil olarak ac olmadigindan emin olmalisin. Normalde 7-8. aylardan sonra gece sutune ihtiyaclari yok, seninki zaten buyuk bayagi. Uzun uykuya sutten cok daha fazla ihtiyaci var aslinda. Ama gece icmeye alisip, gunduz az yiyorsa, gece acliktan uyaniyor olabilir. Uyaninca memeyi alip hemen uyuyor mu yoksa bir sure emip karnini mi doyuruyor? Once gece acikmadigindan emin olmak icin, gunduz yeterince beslendiginden emin ol ve gece uyumadan once guzelce emsin. Sonrasi icin soyleyebilecegim sey, sabir ve biraz uykusuzluga dayanmak. Uyandiginda her seferinde once yataginda uykuya geri dalmasina yardim etmen lazim (ilk uykulari oyle oldukca buna alisacak ve zamanla uyandiginda kendiliginden geri dalacak, su anda da yapmaya baslamis bu sayede 3 saat uyuyor). Her seferinde (en azindan gece ilk uyandiginda) uyutamasan da denemelisin, zamanla goreceksin ki o sekilde memesiz geri dalabilecek. Kolay gelsin, sabirli olursan oglun ve senin icin cok iyi olacak bence.
Ahah ya yerim onu da mı öğrenmiş bıdık :)Biz vakumla cekiyoruz ona bozuluyor eliyle/koluyla burnunu saklamayi da ogrendi :)
Bu is sana cok iyi geldi asmicim bak kaç haftadır kıramadığın direnci kırdın ve çok iyi bi eksiyle geldin :)Şekersiz tatlısız böreksiz ekmeksiz 40 günümün ilk haftası bitti sonuç iyi sayılır bazen kriz anı oluyo ama onu da sütün içine biraz kakao koyup içince geçiyor.. sizlere de tavsiye ederim bi deneyin derim yaza kadar yagidecek ya gideceklk
Evet senin sporlarına hep hayrandım :) ip atlama da çok yapardın :) bana bi kere 1000 ip atlama cezası vermiştin unutamıyorum içime oturmuş resmenÇok geçmiş olsun, umarım biran evvel sağlığına kavuşur kuzun
Sporsuz sıkılaşamıyoruz ah ah, ama hatırlarsın önceden de ben çok spor yapıyordum şimdi başlayınca hiç kondisyon sorunu yaşamadım, tüm takıma tavsiyedir spor spor spor ❤
Valla anlamadım bi yerden mi kaptı yoksa üşüttü mü.. Bebeler iyi olsun tek yaa onlar hasta olunca hayat çok zor oluyorOff sizede çok geçmiş olsun yaa nasıl salgın hastalık vardı yaa bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?